D|E|R Tryglån → Bliv forsikret mod arbejdsløshed

Gennemgang af Tryglån fra D|E|R - Få betalt de månedlige afdrag, hvis du mister dit arbejde

Lånetilbud er opdateret d. 15/07-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

D|E|R Tryglån

Hvis du optager et D|E|R Tryglån, kan du låne mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. Du får en valgfri tilbagebetalingsperiode, som kan være mellem 12 og 60 måneder.

Det er nemt at låne penge, da der ikke skal stilles sikkerhed eller svares på spørgsmål omkring, hvad pengene skal bruges til. Desuden foregår hele processen online, hvilket gør det utrolig hurtigt og effektivt.

Ud over fordelene ved den selvvalgte tilbagebetalingsperiode samt den hurtige svartid på ansøgninger, er der nogle fordele, som især kendetegner netop dette lån. Dette handler om tryghed, hvoraf navnet Tryglån kommer. Fordelene ved dette er, at man kan blive forsikret mod arbejdsløshed, således at man får betalt de månedlige afdrag, hvis man mister sit arbejde.

På den måde får du altså et sikkerhedsnet, som ikke bare er til gavn for dig selv, men også for din familie.

For at kunne ansøge om et D|E|R Tryglån er der 3 krav, som du skal opfylde. For det første skal du være fyldt 20 år, for det andet må du ikke være registreret i RKI, og for det tredje skal du kunne dokumentere din indtægt.

Sådan ansøger du hos D|E|R Tryglån

Ønsker du at ansøge om et D|E|R Tryglån, skal du gå ind på hjemmesiden og følge ansøgningsprocessen. Dette er nemt og tager ganske kort tid.

Angiv lånebeløb samt løbetid

Først skal du vælge dit ønskede lånebeløb mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. For at ændre på dette beløb trækkes i boksen.

Herefter skal du vælge din ønskede løbetid, der som nævnt kan være mellem 12 og 60 måneder svarende til mellem 1 og 5 år. Løbetiden er den tid, som du ønsker at tilbagebetale lånet på. Denne vælges ligeledes ved at trække i boksen nedenunder.

Se din månedlige ydelse hos D|E|R Tryglån

Hver gang du ændrer i enten lånebeløb eller løbetid, vil ydelsen ligeledes ændres. Inden du vælger det endelige lånebeløb samt den endelige løbetid er det vigtigt at være klar over, hvor stor en ydelse, du kan betale hver måned. På den måde kan du tilpasse beløb og løbetid, så det giver en ydelse, som du har råd til at betale.

Inden du er klar til at gå videre, skal du desuden overveje, om du ønsker en forsikring. Ønsker du dette, skal du krydse af i feltet ”Ja tak, jeg ønsker forsikring”. Herved vil din ydelse stige, da den nu medtager prisen på denne forsikring.

Når du har fastsat lånebeløb og løbetid samt taget stilling til, om du ønsker en forsikring, kan du gå videre til selve låneansøgningen. Dette gør du ved at trykke på knappen ”Ansøg nu”, hvorefter du kommer til ansøgningen, som omfatter 3 trin. Disse trin beskrives her:

Trin 1: Dine oplysninger

Det første trin er det længste, da du her skal indtaste alle dine personlige oplysninger. Du skal her igennem 4 punkter.

1. Låneansøger

Først skal du skrive dit fulde navn, hvorefter du skal angive dine kontaktoplysninger i form af dit telefonnummer samt din e-mailadresse. Herefter skal du angive dit statsborgerskab, hvor du skal angive, om du er dansk statsborger eller ej. Til sidst i dette punkt skal du indtaste din fødselsdato.

2. Bopæl og Civilstand

Under dette punkt angiver du din boligtype ud fra de opstillede valgmuligheder. Herunder indtaster du din folkeregisteradresse. Efter du har gjort dette, handler det næste punkt om din civilstand, hvor du skal angive din civilstand ud fra svarmulighederne.

Inden du går videre skal du angive, om du har børn, og om du har bil.

3. Beskæftigelsesforhold

Her skal du angive din jobfunktion, hvor der igen er opstillet en række svarmuligheder. Herunder skal du desuden skrive, hvem din arbejdsgiver er, samt hvornår du har været ansat fra. I forhold til din indtægt skal du angive din årsindtægt før skat samt det beløb, som du månedligt har udbetalt efter skat.

Sidst skal du krydse af, om du er medlem af en A-kasse eller ej.

4. Bankoplysninger

Det sidste punkt, som du skal udfylde, handler om dine bankoplysninger. Her skal du krydse af, om du har lån i et andet finansieringsselskab, om du har VISA/Dankort, samt om du har kreditkort. Herunder skal du skrive dit registreringsnummer og kontonummer.

Din accept

Når alle ovenstående punkter er udfyldt med dine personlige oplysninger, mangler du blot at acceptere betingelserne. Her skal du således afkrydse feltet, hvor du accepterer lånebetingelserne, samt det felt, hvor du giver dit samtykke til, at långiver må indhente kreditoroplysninger om dig. Når dette er gjort, er du klar til at gå videre, hvilket du gør ved at trykke på ”Ansøg nu”.

Trin 2: Log ind med Nem-ID

For at långiver kan lave et RKI tjek på dig og sikre, at du ikke er noteret som dårlig betaler, har de brug for dit personnummer. Når man indtaster sit personnummer online, skal man ifølge loven være logget ind med Nem-ID. Derfor skal du i dette trin logge ind ved hjælp af dit bruger-id, din adgangskode samt dit nøglekort.

Når du er logget ind, kan du indtaste dit personnummer. Ud over at Nem-ID er en sikker metode at anvende, så er det samtidig med til at sikre dig et hurtigt svar på din låneansøgning.

Trin 3: Kvittering

Når du har gennemgået ovenstående trin, hvor du har udfyldt alle punkterne samt logget ind med Nem-ID, er du klar til at sende din ansøgning. Efter du har indsendt den, modtager du en kvittering på mail, hvor det bekræftes, at låneselskabet har modtaget din ansøgning om et D|E|R Tryglån.

Modtag lånetilbud fra D|E|R Tryglån

Når din ansøgning er indsendt, vil du inden for blot én time modtage et svar på, om du kan godkendes til at låne. Er du blevet godkendt, modtager du samtidig et lånetilbud, hvor de specifikke lånevilkår vil fremgå. Her kan du altså se den nøjagtige rente samt hvilke omkostninger, der er ved at optage lånet.

Det skal bemærkes, at det er uforpligtende at indsende en låneansøgning. Derfor er det ligeledes frivilligt, om man vælger at benytte sig af det afgivne tilbud. Låneaftalen er således kun bindende, hvis du vælger at underskrive den.