D|E|R Pauselån → Start/stop dine afdrag med Pauselån

Gennemgang af Pauselån fra D|E|R ✓ Betal lånet ud, når du vil ✓  Sæt din betaling på pause, når du ønsker det 

Lånetilbud er opdateret d. 16/06-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

D|E|R Pauselån

Med et D|E|R Pauselån kan du låne fra 10.000 kr. og helt op til 100.000 kr. Du kan selv vælge din tilbagebetalingsperiode, som kan variere mellem 12 og 72 måneder.

Ved at vælge et online lån som dette, slipper du for besværet med banken. Der skal nemlig ikke stilles sikkerhed eller svares på spørgsmål omkring, hvad pengene skal bruges til.

Fordelene ved dette lån er det høje lånebeløb, den selvvalgte tilbagebetalingsperiode samt den hurtige svartid på ansøgningen. En endnu større fordel er dets fleksibilitet. Man kan nemlig helt uden gebyrer sætte lånet på pause, når man ønsker det.

Ligeledes kan man betale lånet ud, når man vil. Med Pauselån har du således mulighed for at få to betalingsfri måneder i løbet af lånets løbetid, dog kun én gang pr. år. Disse betalingsfri måneder kan være guld værd i de måneder, hvor der er brug for ekstra penge på lommen.

Der er 3 simple krav, som skal være opfyldt, for at man kan sende en låneansøgning. Disse krav er, at du skal være fyldt 20 år, du må ikke være registreret i RKI, og du skal kunne dokumentere din indtægt.

Sådan ansøger du hos D|E|R Pauselån

Hvis du ønsker at ansøge om et Pauselån, skal du følge ansøgningsprocessen på hjemmesiden. Her udfylder og sender du nemt din ansøgning online.

Oplys lånebeløb samt løbetid

Det første du skal gøre er at vælge lånebeløb, hvilket gøres ved at trække i boksen. Lånebeløbet kan som nævnt være mellem 10.000 kr. og 100.000 kr.

Herefter skal du angive din løbetid, der kan være mellem 12 og 72 måneder svarende til mellem 1 og 6 år. Løbetiden vælges på samme måde ved at trække i boksen nedenunder.

Din månedlige ydelse angives

Når du ændrer i lånebeløb eller løbetid, ændres ydelsen ligeledes. Det er vigtigt at være klar over, hvor stor en ydelse dit budget kan bære og derudfra træffe valgene omkring beløb og løbetid. Har du behov for et bestemt lånebeløb, er det især i løbetiden, at du kan påvirke størrelsen af din ydelse.

Du skal passe på med ikke at sætte dig selv for stramt, da du hermed kan risikere, at du ikke kan betale ydelserne til tiden, hvilket vil betyde ekstra omkostninger i form af renter og gebyrer.

Når lånebeløbet og løbetiden er fastsat, og du dermed har fundet frem til en fornuftig ydelse, er du klar til at gå videre til selve ansøgningen. For at gøre dette skal du trykke på knappen ”Ansøg nu”. Selve ansøgningen omfatter 3 trin, som du skal igennem.

Disse beskrives her:

Trin 1: Dine oplysninger

Det første trin handler om dine personlige oplysninger. Her skal du igennem 4 punkter.

1. Låneansøger

I forhold til dette punkt skal du først skrive dit fulde navn, dit telefonnummer samt din e-mailadresse. Desuden skal du angive dit statsborgerskab, hvor du skal angive, om du er dansk statsborger eller ej. Sidst skal du indtaste din fødselsdato, så långiver kan se, at du opfylder alderskravet.

2. Bopæl og Civilstand

Her skal du først angive din boligtype ud fra de givne valgmuligheder, hvorefter du skal indtaste din adresse. Næstefter skal du her angive din civilstand, hvor der også er opstilles nogle svarmuligheder. Sidst skal du angive, om du har børn og bil, og eventuelt hvor mange du har.

3. Beskæftigelsesforhold

I dette punkt skal du først angive din jobfunktion ud fra valgmulighederne. Herunder skal du angive nogle oplysninger i forhold til, hvem din arbejdsgiver er, og i forbindelse hermed skal du angive hvilket år og måned, du har været ansat fra. Herefter angiver du din årsindtægt før skat samt det beløb, som du månedligt får udbetalt efter skat.

Sidst skal du krydse af i ”Ja” eller ”Nej” i forhold til, om du er medlem af en A-kasse eller ej.

4. Bankoplysninger

Under dette punkt skal du blot krydse af, om du har lån i et andet finansieringsselskab, ligesom du skal angive, om du har VISA/Dankort, og om du har kreditkort. Herunder skal du desuden indtaste dit registreringsnummer og kontonummer.

Din accept

Når alle ovenstående oplysninger er udfyldt, mangler du blot at acceptere betingelserne. Dette gør du ved at sætte kryds i, at du accepterer lånebetingelserne, samt at du giver dit samtykke til, at långiver må indhente generelle kreditoroplysninger om dig. Når du har gjort dette, er du klar til at gå videre i ansøgningsprocessen.

Dette gøres ved at trykke på ”Ansøg nu”.

Trin 2: Log ind med Nem-ID

Långiver har brug for dit personnummer for at kunne lave et RKI tjek på dig. Ifølge loven skal man være logget ind med Nem-ID, når man indtaster sit CPR-nummer online. Derfor skal du her logge ind med dit bruger-id, din adgangskode samt en nøgle fra dit nøglekort.

Efter du har logget ind med dit Nem-ID, kan du således indtaste dit personnummer. Nem-ID er desuden en sikker metode at anvende, og samtidig er det med til at sikre, at du hurtigt kan få svar på din låneansøgning.

Trin 3: Kvittering

Nu hvor du har gennemgået ovenstående trin, fået udfyldt alle dine personlige oplysninger og logget ind med Nem-ID, er låneansøgningen klar til at blive afsendt. Når ansøgningen er indsendt, modtager du en kvittering på mail. Her bekræftes det, at låneselskabet har modtaget din ansøgning om et D|E|R Pauselån.

Modtag lånetilbud fra D|E|R Pauselån

Når du har indsendt låneansøgningen, vil du inden for kun én time have et svar på, om du kan låne det ønskede beløb. Hvis du bliver godkendt, får du samtidig et lånetilbud, hvor du kan se de specifikke lånevilkår. Det vil sige, at du her kan se den præcise rente samt hvilke andre omkostninger, der er forbundet med lånet.

Det er dog helt uforpligtende at indsende en låneansøgning, hvorfor det også er helt frivilligt, om du vælger at gøre brug af det tilbud, som du har modtaget. Låneaftalen er således først bindende, når du har underskrevet den.