Cashper - Bliv klogere på Cashper, før du ansøger om et lån!

Ved du nok om Cashper, inden du ansøger om et lån? Læs vores anmeldelse og kend alle detaljer

Lånetilbud er opdateret d. 16/06-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Cashper

I denne artikel kan du læse mere om låneudbyderen Cashper. Vi kommer blandt andet ind på, hvem denne låneudbyder er, hvad de tilbyder, hvilke krav banken har til låntagere samt unikke fordele ved banken. Læs med videre her og find ud af, om det er en låneudbyder for dig eller ej.

Hvem er Cashper?

Cashper er en online låneudbyder, der tilbyder forbrugslån og kviklån til forbrugere. Denne online bank er en af Europas førende online banker, der tilhører Novum Bank LTD. Dette er en bankregulator, der har hovedkontor på Malta.

 

Hos Cashper beskriver de sig selv som værende en ”af de førende banker af akut kreditter”. Dette kendetegnes ikke mindst ved deres højere lånebeløb, men også deres hurtige behandlingstider. 

 

Cashper stræber efter at yde alle kunder en hurtig og effektiv service, så der er mulighed for hurtigt at udbetale lånebeløbet til forbrugere, der har brug for penge her og nu. Deres vision er derfor at gøre det nemt at låne penge online på ikke mindst en hurtig måde, men også en sikker måde. 

Hvad er Cashpers værdigrundlag?

Hos Cashper går de meget op i at yde en god service overfor deres kunder. Derfor beskriver de også sig selv som værende ”det førende selskab i kortfristede personlige lån”. De forklarer ydermere, at deres værdier er baseret på nøgleord såsom pålidelighed, troskab og diskretion udover hastighed og kvalitet. 

Cashper går desuden meget op i, at du altid har mulighed for at snakke med kvalificerede medarbejdere, der kan svare på dine spørgsmål og gennemgå din låneansøgning hurtigt. 

Hvad tilbyder Cashper?

Cashper er som sagt en online låneudbyder, der tilbyder forbrugslån i forskellige lånebeløb. Du kan låne penge fra 2.000 kroner og op til 20.000 kroner. Der er mulighed for at låne til hele 500 kroner imellem disse beløb.

Det vil sige, at du eksempelvis kan låne 2.500 kroner, 3.000 kroner, 3.500 kroner og så videre. 

 

Du kan derfor vælge lige præcis det beløb, der bedst passer til dine behov, når du vælger at sende en låneansøgning til Cashper. Lånet er derfor forholdsvist fleksibelt, da du har mulighed for at vælge imellem en række forskellige lånebeløb. 

Løbetiden hos Cashper

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad en løbetid er for noget, kommer vi med en kort forklaring her. En løbetid er et ord for, hvor lang en tilbagebetalingsperiode, der vil være på det beløb, du låner.

 

Optager du et lån hos Cashper, har du mulighed for helt selv at vælge lånets løbetid. Du skal dog vælge en løbetid, der er inden for to til seks måneder. Løbetiden er forholdsvis kort sammenlignet med andre lån på markedet. 

 

Du skal derfor være sikker på, at du har mulighed for at afdrage på lånet hurtigt. Det vil sige, at du skal tjekke din økonomi igennem og være sikker på, at du har råderum nok til at låne pengene, men samtidigt betale lånet af hurtigt igen. Inden du beslutter dig for, om det skal være den ene eller den anden løbetid, skal du grundigt overveje, om du kan overholde denne aftale.

 

Hvis du klikker ind på Cashpers hjemmeside og benytter dig af deres låneberegner, vil du have mulighed for at se det beløb, du skal betale pr. måned, hvis du låner et bestemt beløb ud fra den bestemte løbetid. Lån med en længere løbetid vil desuden være dyrere, end hvis du vælger et lån med en kortere løbetid.

Dette er altid værd at have in mente, inden du vælger at optage et lån. 

Kan jeg indfri lånet før tid?

Selvfølgelig er det altid en fordel at vælge en løbetid, der er længere, end hvad du umiddelbart regner med. Dette sikrer, at du ikke står i en situation, hvor du ikke har penge nok til at afbetale dit lån.

 

Hvis du i stedet er i en situation, hvor du har mulighed for at indfri lånet før tid, er der skam også mulighed for det hos Cashper. Hos Cashper vil det ikke koste dig ekstra, hvis du vælger at indfri dit lån før tid. Det er altid en fordel at gøre dette, da du har mulighed for at spare penge på renter med mere. 

Hvilke krav har Cashper?

Ønsker du at optage et lån hos Cashper, er der nogle forskellige krav og betingelser, du skal overholde. Hvis du kan sætte kryds ved alle disse krav, er der stor chance for, at din låneansøgning vil blive godkendt. Du skal overholde følgende krav:

  1. Du skal være minimum være fyldt 18 år.
  2. Du skal have et dansk telefonnummer.
  3. Du skal have en adresse i Danmark.
  4. Du skal have en fast og stabil indkomst (du skal kunne dokumentere dette til Cashper).
  5. Du skal have en bankkonto i en dansk bank.
  6. Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI.

Når du indsender en låneansøgning hos Cashper, vil den blive gennemgået individuelt baseret på de forskellige krav. Medarbejderne hos Cashper vil foretage en individuel kreditvurdering, hvorefter du bliver godkendt til at låne pengene, hvis du bliver fundet kreditværdig. Hvis du ikke bliver fundet kreditværdig af Cashper, vil du få et afslag på din låneansøgning.

Unikke fordele hos Cashper

Hvis du optager et lån hos Cashper, eller hvis du går og overvejer det, er det altid en god idé, at du ved, hvilke fordele der kommer ved at låne penge hos denne online bank. Du får følgende unikke fordele hos Cashper:

 

  • Hurtig overførsel af lånebeløbet
  • Nem udfyldelse af den online låneansøgning
  • Ingen ekstra omkostninger ved at indfri et lån før tid
  • Mulighed for at ændre på dit lån og din løbetid, efter du har lånt penge

Der er derfor flere fordele ved Cashper, som du skal tage med i dine overvejelser, når du beslutter dig for, om det skal være denne udbyder eller en anden, som du skal låne penge hos.