Anna Finans - Læs alt før du ansøger, så kender du til alle detaljer!

Er du helt sikker på, at Anna Finans er bedste lån for dig? Hvis ikke, så læs vores anmeldelse

Lånetilbud er opdateret d. 16/06-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Anna Finans

Anna Finans har som mission at gøre danskernes låneproces hurtig og effektiv. Derfor får du svar på din låneansøgning inden for cirka 30 sekunder. 

 

Udbetalingen sker typisk efter blot en enkel hverdag. Vælger du Anna Finans som din låneudbyder, vil du altid opleve, at du hurtigt får lånebeløbet udbetalt til din bankkonto, så du kan bruge dem til lige netop det, du ønsker. 

 

I denne artikel kan du læse mere om Anna Finans, hvad de tilbyder dig som kunde, unikke fordele ved låneudbyderen samt hvilke krav og betingelser, der er til dig, hvis du ønsker at optage et lån hos Anna Finans.

Hvem er Anna Finans?

Anna Finans er en dansk online låneudbyder, hvor du hurtigt kan låne penge. Lånet finansieres med Basisbank A/S i ryggen, hvorfor du via Basisbank vil være dækket med en Tryghedsforsikring.

 

Hos Anna Finans går de meget op i, at deres kunder er i fokus. Derfor sikrer de, at proceduren er både nem og hurtig, så du får svar på din ansøgning lige med det samme i forhold til, om du er købt eller solgt. De sikrer desuden, at du hurtigt får pengene direkte på din konto i tilfælde af, at du har brug for pengene netop her og nu.

Hvad tilbyder Anna Finans?

Hos Anna Finans udbyder de forbrugslån og kviklån til danske forbrugere. De tilbyder, at du har mulighed for at låne fra 3000 kroner og helt op til 75.000 kroner. Proceduren fungerer således, at du blot skal indsende en lånesøgning.

Der er ingen spørgsmål eller indblanding i form af, hvad du skal bruge pengene til. Det er nemlig helt op til dig. 

 

Ved lån hos Anna Finans er der en fast lav rente på 18,4 %. Løbetiden er desuden på mellem 12 og 72 måneder. Vær opmærksom på, at du har 14 dages fortrydelsesret, hvis du alligevel ikke ønsker at låne penge.

Dette gælder hos alle de forskellige låneudbydere på markedet heriblandt Anna Finans. Det vil altså sige, at du kan ændre mening uden, at du ender med at skulle betale noget for det.

Fordele hos Anna Finans

Hvis du vælger at låne dine penge hos Anna Finans, er der flere unikke fordele. Først og fremmest undgår du at stille sikkerhed for dit lån, da du ikke skal forklare, hvorfor du skal bruge pengene, eller hvad du skal bruge dem til.

 

 Derudover ansøger du om lånet via dit NemID, hvilket sørger for en sikker ansøgningsproces. Dine personlige oplysninger er nemlig sikret, så der ikke er mulighed for andre at få fingrene i dem. 

 

Dog er disse fordele nogle, som du finder hos en del forskellige online låneudbydere på markedet. Hos Anna Finans finder du ydermere følgende unikke fordele:

 

  1.  Få svar på din låneansøgning på blot 30 sekunder
  2. Udbetaling af dit lånebeløb sker senest hverdagen efter
  3. Vælg en løbetid på helt op til 72 måneder
  4. Der er ingen former for indfrielsesomkostninger
  5. Mulighed for at låne penge, selvom du blot er 18 år

Der findes derfor flere unikke fordele ved at låne penge hos Anna Finans. Ikke mindst vil du opleve en meget hurtig behandlingstid, men du vil også have mulighed for at indfri dit lån før tid uden at betale ekstra for det. Desuden er det også altid et plus, at du kan vælge din egen løbetid.

Du skal derfor sørge for at regne ud, hvor meget råderum du har hver måned og hvor lang en periode, som lånet skal køre over.

Forhøj lån hos Anna Finans

Hvis du allerede har lånt penge via Anna Finans, og hvis du tilmed ønsker at forhøje dit lån hos dem, så har du også mulighed for det. Det kræver, at du ansøger om et nyt lån på deres hjemmeside. 

 

De ønsker nemlig ikke blot at forhøje dit lån uden at kigge din låneansøgning igennem. Alle ansøgninger vurderes på individuel basis og godkendelsen afhænger af din egen personlige økonomi samt dine personlige forhold. Her er processen lige så hurtig, som når du sendte din første låneansøgning afsted.

Du kan forhøje dit lån med op til 75.000 kroner og du vil få svar inden for cirka 30 sekunder.

Krav hos Anna Finans?

I de fleste tilfælde er det typisk nemmere at få lov til at låne penge online, end hvis du vælger at gå ned i din bank og spørge om et lån. 

 

Dog skal du være opmærksom på den online låneudbyders krav og betingelser, da de fleste låneudbydere har flere krav, du skal overholde, før du kan låne penge. Dette gælder naturligvis også hos Anna Finans. Her skal du overholde følgende krav:

 

  1. Være fyldt minimum 18 år.
  2. Have fast bopæl i Danmark.
  3. Ikke være registreret som dårlig betaler i enten Debitor Registret eller RKI.
  4. Have en fast indkomst.

 

Selvom du har mulighed for allerede at optage et lån hos Anna Finans, når du er blot 18 år, skal du være opmærksom på, at det er et krav, at du både skal have en fast bopæl samt en fast indtægt. Dette er ikke alle 18-årige, der kan overholde dette – og du kan ikke blot blive godkendt af Anna Finans, selvom du er over den pågældende alder.

 

Hvis du kan sætte et hak ud fra alle disse forskellige krav og betingelser, er der er stor chance for, at din låneansøgning vil blive godkendt af Anna Finans.

Kontakt Anna Finans´ kundeservice

Hvis du har brug for hjælp, eller hvis der er noget, som du ikke kan finde svaret på, kan du tage et kig på Anna Finans’ hjemmeside. 

 

Her har du mulighed for at finde en FAQ, hvor du finder svaret på de mest stillede spørgsmål. Dette kan hjælpe dig med at komme videre i din låneansøgningsproces, hvis du finder svaret på dit spørgsmål her.