AcceptLån → Lån penge ved AcceptLån via MONEYBANKER.dk

AcceptLån → Gennemgang af AcceptLån ✓ Lån op til 100.000 kr. ✓ Du slipper for at stille sikkerhed 

Lånetilbud er opdateret d. 17/04-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

AcceptLån

Hvem er AcceptLån

AcceptLån er det nyeste lån på det danske marked. Lånet blev introduceret d. 19. december 2016 og er derfor det nyeste skud på stammen på det danske marked for lån.

AcceptLån er den del af Santander Consumer Bank og er et interessant alternativ til andre lignende udbydere på det danske marked. Når du optager et lån gennem AcceptLån er det uden sikkerhed, som man kender det fra traditionelle banklån. Herudover gør AcceptLån sig bemærket med andre karakteristiske og unikke fordele, som gør, at denne låneform klart er værd at overveje, hvis du står og mangler penge. Du kan læse mere om dette nedenfor.

Hvad kan AcceptLån tilbyde?

AcceptLån er en helt unik låneform, da låneoptageren gives den samme rente, uanset størrelsen på lånet. Det eneste, der ændres er ÅOP. Herudover er det unikke ved AcceptLån, ligesom ved andre online lån, at du kan bruge pengene til lige netop det, du står og mangler.

Lån op til 100.000 kroner med AcceptLån

AcceptLån giver dig muligheden for at låne op til 100.000 kroner. Dette gør AcceptLån interessant for dig, som enten skal købe nyt tv, nyt køkken eller bil. AcceptLån minder om andre online forbrugslån i den forstand, at du selv bestemmer hvor stort beløbet du ønsker at optage er og hvor længe lånet skal strække sig over – dog maksimalt 10 år.

Herudover besidder AcceptLån den fordel, at du maksimalt kan låne 100.000 kroner, hvorfor det bliver lettere at tilbagebetale det lånte beløb. 100.000 kroner er et overskueligt beløb, der med den rette tilbagebetalingsperiode kan afbetales stille og roligt. Netop af denne årsag bliver risikoen for at ende i økonomiske problemer mindre end ved et lignende lån med et større beløb.

Lav og ens rente for alle, når du optager lån gennem AcceptLån

Fordelen og ulempen ved at optage et lån gennem AcceptLån er, at renten er ens for alle, uanset lånebeløbets størrelse. Man skelner ikke mellem om du låner 5.000 kroner eller 100.000 kroner, renten forbliver ens og det eneste man skal være opmærksom på er lånets ÅOP. Hvad betyder det, at renten er ens for alle? Herunder giver vi dig et eksempel på, hvad det vil sige.

Vi har lavet 2 eksempler, og forestiller os at du låner henholdsvis 30.000 og 100.000 kroner. I vores tilfælde er renten 19,95%, som du som låneoptager skal betale af det lånte beløb til AcceptLån for at få lov at låne dine penge. Rent talmæssigt vil det give følgende omkostninger:

  • 30.000 kroner/100*19,95% = 17.184 kroner.
  • 30.000 kroner + 17.184 kroner = 47.184 kroner.
  • 100.000 kroner/100*19,95% = 19.950 kroner.
  • 100.000 kroner + 19.950 kroner = 119.950 kroner.

Dette betyder at du som låneoptager i sidste ende har betalt henholdsvis 47.184 og 119.950 kroner for at optage et lån på 30.000 og 100.000 kroner.

Hurtig og let online ansøgning

Noget af det bedste ved at optage et lån online er at det er nemt, hurtigt og lige ud af landevejen at ansøge. AcceptLån har sørget for at det er så nemt og bekvemt for dig at optage et lån, da det foregår online og ved hjælp af dit NemID. Det eneste du skal, er at udfylde dine oplysninger om bopæl, bank og beskæftigelse, hvorefter du får svar inden for 1 time.

Selve ansøgningen tager 3 minutter, den langsommelige og ineffektive behandlingstid, som mange af os kender fra banken, er sparet væk, når du vælger at låne gennem AcceptLån.

Brug pengene til lige det du står og mangler

En af de helt store fordele ved forbrugslån og heriblandt AcceptLån, er at du kan bruge dit nytegnede lån til lige præcis dét, som du altid har drømt om. Uanset om du vil bruge dem til rejse, gaver, møbler eller andre praktiske ting, så er valget helt dit eget.

Hvis du eksempelvis går i banken, forholder det sig sådan, at du ikke selv kan råde over dine penge, før du har givet en detaljeret beskrivelse af, hvad pengene skal bruges til. Hvis du ikke er i stand til at forklare hvad pengene skal bruges til, får du ikke et lån stillet til rådighed. Dette slipper du for hos AcceptLån, her har du stor frihed, som ikke er en selvfølge andre steder.

Du skal ikke stille sikkerhed for lånet

Vælger man at benytte sig af denne type online lån, behøver man ikke at stille sikkerhed for at være i stand til at tilbagebetale lånet. Dette er en stor fordel, da det betyder at du ikke skal have en stor opsparing eller en høj månedlig indtægt. Det er muligt for langt de fleste personer i Danmark at optage et lån hos AcceptLån.

Det eneste, som du skal leve op til er, at du ikke må have været registreret i RKI, hvilket er en database over registrerede dårlige betalere. Derfor hvis du tidligere har været i økonomisker problemer eller haft vanskeligheder med at tilbagebetale et lån, så er du måske registreret i RKI eller DBI (Debitor Registret).

AcceptLån skiller sig ud fra de øvrige online lån

Med sin politik om ens rente for alle, en let ansøgningsproces, som tager blot 3 minutter at gennemføre og en stor portion økonomisk frihed er hvad der adskiller AcceptLån fra de gængse låneudbydere på markedet for forbrugslån.

I sektionen herunder, vil vi kort beskrive hvad der særligt adskiller AcceptLån fra resten af markedet:

Samme variable debitorrente uanset lånebeløb

Uanset om du vælger at låne 10.000 kroner eller 100.000 kroner, kan du være sikker på at din rente forbliver den samme. Det eneste, som ændrer sig er, lånets ÅOP (årlige omkostninger i procent). Jo lavere beløbet er, desto højere er din ÅOP, omvendt, jo højere beløbet er desto lavere bliver din ÅOP.

Hvad koster det mig, når jeg optager lån gennem AcceptLån?

Når du har sammenlignet de lån, som er på markedet, er det meget nærliggende at spørge, hvad det koster at låne penge det enkelte sted. Som du allerede har læst i teksten her, så tilbyder AcceptLån en fælles rente for alle, der ønsker at optage lån på 19,95%. Dette lån adskiller sig fra andre låneudbydere ved, ikke at skelne mellem beløbet, der bliver lånt.

Det eneste, der ændrer sig ved dette lån er lånets ÅOP, som bliver højere jo færre penge du vil låne og tilsvarende lavere desto flere penge du låner. Hvis du vælger AcceptLån, som låneudbyder, kan du frit vælge mellem en løbetid på dit lån på 24 og 120 måneder.

Undersøg lånets årlige omkostning i procent

Specielt ved AcceptLån skal du være opmærksom på at dit låns ÅOP skifter, alt afhængig af beløbet. Du kender allerede renten, denne forbliver ens for alle, men for at kunne få det mest retvisende beløb, skal du undersøge hvad dit låns ÅOP er, for at få et samlet overblik over omkostningerne i forbindelse med dit lån.

AcceptLån har et oprettelsesgebyr på 8% af det samlede lån (minimum 800kr), som skal tilskrives oveni dine udgifter ved lånet. Det er derfor vigtigt at du nærstuderer din lånekontrakt, inden du vælger at underskrive denne. Hvis ikke, kan det ende med at blive en dyr fornøjelse at optage et lån.

Derfor skal du vælge AcceptLån

Vi har herunder samlet en række fordele og årsager til at vælge AcceptLån, som dit online forbrugslån:

  • Lån op til 100.000 kroner
  • Fælles renteniveau for alle
  • Ansøg nemt med NemID
  • Lån til lige netop det du har lyst til
  • Du slipper for at stille sikkerhed
  • Frihed til at betale dit lån af, når du ønsker det.