Lånehjælpen - Få det bedste lån

Sammenlign de bedste lånemuligheder på markedet 

Lånetilbud er opdateret d. 15/07-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Lånehjælpen overtaget af MONEYBANKER

Lånehjælpen er per 1. maj 2021 overdraget til virksomheden bag MONEYBANKER.dk, som i denne forbindelse har valgt at lade Lånehjælpen blive en del af MONEYBANKER´s danske sammenligningstjeneste Moneybanker.dk. 

Er du tidligere eller nuværende bruger af Lånehjælpen skal du derfor i stedet bruge Moneybanker.dk til at finde det lån.

Få samlelån med Moneybanker.dk

Moneybanker.dk sammenligner adskillige lånemuligheder, hvoraf alle lån kan optages online og uden sikkerhed. Et vigtigt lånetilbud for mange forbrugere er muligheden for at oprette et samlelån

Med et samlelån har du mulighed for at samle din gæld i ét samlet lån, hvilket giver dig en stribe fordele, som har stor betydning for din private økonomi. 

Disse fordele er blandt andet:

 • Lavere rente og ÅOP
 • Fastsat ny løbetid og størrelse på mdr. afdrag
 • Spar penge hver måned
 • Saml gæld i nyt lån fra 10.000 kr. - 500.000 kr.
 • Bedre mulighed for økonomisk overblik
 • Én kreditor at afdrage til
 • Ansøg om større lån og få penge i hånden samtidig
 • Ansøg uforpligtende og gratis

Hvis du har flere mindre lån, anbefaler vi hos Moneybanker.dk altid at ansøge om et samlelån. Ansøg gerne hos flere selskaber, da du herefter har mulighed for at sammenligne de forskellige lånetilbud. Så er du sikker på, at du vælger det rigtige samlelån.

Velkommen til Lånehjælpen

Vores mål er, at hjælpe forbrugeren med at finde det rigtige lån til deres behov. Det kan være svært at finde frem til det rigtige lån blandt alle mulighederne, der i øjeblikket eksisterer for online lån. Derfor følger vi hele tiden med i, hvilke nye lånemuligheder der åbner sig.

Ved at benytte Lånehjælpen, vil du nemt og gratis se dine forskellige lånemulighder. Husk vores service er helt gratis og uforpligtende.

Du kan låne penge til lige det, du drømmer om - f.eks. drømmerejsen eller en ny bil. Fordelen er, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet.

Derfor bestemmer låneudbyderne ikke, hvad du bruger pengene til. Få også mere information omkring lån ved at illustrerer en låneberegning her.

Vi gør det enkelt, at sammenligne udbydere af forbrugslån i Danmark, og på vores lånesammenligningsside kan du få et overblik over dine muligheder for lån på det danske lånemarked.

Ved at anvende vores sammenligningstjeneste, kan du hurtigt og nemt danne dig et komplet billede og overblik over dine muligheder, og derudfra vælge den løsning, som passer bedst til dig og dine behov.

I dagens Danmark er det gjort nemt, at optage forbrugslån på nettet. Det eneste du skal gøre er, at finde din ønskede låneudbyder, sende ansøgningen afsted online, og modtage svar kort tid efter, hvor pengene vil stå på din konto den efterfølgende dag.

Vores mål hos Lånehjælpen er derfor, at gøre det endnu lettere for dig som forbruger, at sammenligne og finde billige lån til dig og dit behov. Vi har personligt testet et stort udvalg af populære forbrugslån på det danske marked, for at se, hvilke lån som har de absolut bedste fordele og vilkår for dig.

Hvorfor forbrugslån?

Et forbrugslån har en fastsat plan for månedlig betaling, som er med til at gøre oplevelsen mere tryg og sikker, og skaber samtidig nemt overblik og kontrol over din økonomi og dit rådighedsbeløb. Med andre ord, får du altså ingen overraskelser med et forbrugslån, når fakturaen kommer.

Hvorfor vælge Lånehjælpen? 

 1. Udfyld få informationer og vi gennemsøger markedet for dig
 2. Spar penge med et forbrugslån som passer til dig og dit behov
 3. Underskriv sikkert aftalen elektronisk og sikkert med NemID

Lånehjælpen drives med et kommercielt formål, og vi tjener derfor penge på at henvise vores besøgnede til vores samarbejdspartnere. Vi prøver så vidt muligt at dække et bredt udsnit af markedet, men det er desværre ikke muligt at dække hele markedet.