Online lån

Lånetilbud er opdateret d. 18/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  7 punkter

 • Læsetid

  17 minutter

 • Siden er opdateret

  18/05-2022

Online lån

Der findes efterhånden en masse muligheder for at låne penge. Du kan for eksempel opsøge et penge- eller realkreditinstitut, hvis du ønsker at tage et lån. Selvom renten på realkreditlån og banklån typisk er forholdsvis lav, skal du oftest igennem en langvarig og bøvlet proces, før instituttet vil godkende din ansøgning.

Institutterne stiller for det meste krav om sikkerhed, før de vil låne penge til dig, de indkalder dig til et møde, og de foretager en kreditvurdering af dig, hvor de blandt andet spørger ind til din jobsituation og din privatøkonomi. De kræver desuden svar på, hvad du skal bruge de lånte penge til.

Hvis du synes, at det lyder vanskeligt og krævende, findes der heldigvis gode alternativer på markedet, som opvejer ulemperne ved banklån og realkreditlån. Du kan nemlig ansøge om et kviklån online i dag, og få dine penge udbetalt i morgen. Hvis et online lån lyder som en mulighed for dig, så læs med her.

Online lån – en nem og hurtig løsning

Ved at ansøge om et kviklån online får du hurtigt og nemt ekstra penge på lommen. Online lån giver dig nemlig fleksibilitet, samtidig med at låneprocessen er simpel og ligetil. Udbyderne af kviklån stiller dig ikke kritiske spørgsmål, og de respekterer, at din årsag til at låne penge er en privat sag.

Låneudbyderne forstår, at der kan opstå et akut behov for penge, for eksempel hvis du har glemt at købe en fødselsdagsgave til din mor, eller hvis der pludselig dukker en ekstraregning op fra dit elselskab, fordi de har faktureret for lidt det seneste år. Det kan også være, at du bare har brug for en ny cykel, en ny computer, eller at du har brug for at sætte badeværelset i stand. Du kan bruge pengene på lige, hvad du har lyst til eller har behov for, uden at du behøver at oplyse kviklånsudbyderen om baggrunden for dit lån.

Udbyderne af kviklån stiller heller ikke krav om sikkerhed, og de behandler ligeledes din ansøgning inden for 15 til 60 minutter. Hvis din ansøgning bliver imødekommet, og hvis du derefter underskriver kontrakten og sender den retur til udbyderen, bliver pengene overført til din konto i løbet af et par dage. Med nogle få klik kan du hurtigt og nemt finde frem til det online lån, der opfylder dine behov og ønsker.

Søg, og du skal finde dit næste online lån på MONEYBANKER.dk

Da der findes et hav af udbydere af kviklån på markedet, kan det være svært at danne sig overblik over, hvad de kan tilbyde, og hvilket lånetilbud der passer bedst til dig og din situation. På MONEYBANKER.dk tilbyder vi en servicetjeneste, der forhåbentligt løser det problem for dig.

Søgefunktionen på vores hjemmesiden giver dig nemlig mulighed for at indskrænke din søgning ud fra dine behov samt de krav, som du har til et online lån. På den måde behøver du kun at skulle forholde dig til de lånetilbud, som er relevante for dig. Det er ligeledes i høj fokus for os, at du selv kan vurdere låneudbyderne samt lånenes indhold, uden at du bliver forstyrret i låneprocessen.

Når du klikker ind på MONEYBANKER.dk for at finde det rigtige online lån for dig, vil du derfor også opdage, at vores hjemmeside er fri for reklamer. På den måde bliver du ikke påvirket af nogen af udbyderne. Derudover har vi rangeret udbyderne efter, hvor populære de er hos danske låntagere. Du kan selv opsøge mere information om den enkelte udbyder gennem vores hjemmeside, og du kan via Trustpilots hjemmeside vurdere den enkelte udbyder ud fra brugernes anmeldelser.

Brugerne kan nemlig både give selskaberne mellem en og fem stjerner samt dele deres individuelle købsoplevelser hos udbyderen, både før, under og efter at lånebeløbet er blevet sat ind på ansøgers konto. Dette skaber tryghed for dig, når du ansøger om et lån, og vi ved, hvor vigtigt det er, at du som kunde, uanset om det gælder et banklån, realkreditlån eller et kviklån, har tillid til låneudbyderen.

For at du kan blive i stand til at indstille søgefunktionen bedst muligt, er det vigtigt, at du har dannet dig et fuldstændigt overblik over din privatøkonomi samt fastlagt et budget, så du ved, hvor stort et beløb du kan låne, samt hvor lang tid det vil tage dig at betale de lånte penge tilbage igen. Med den viden kan du nemlig indtaste dit ønskede lånebeløb samt den forventede afbetalingsperiode, også kendt som lånets løbetid, i søgefunktionen. Derudover skal du indtaste din alder, da det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvilken minimumsalder der kræves.

Sådan sammenligner du online lånene

Når du har indtastet de tre kriterier i søgefunktionen, har du nu mulighed for at sammenligne de lån, som lever op til dine krav. Når du sammenligner lånene, anbefaler vi, at du sammenligner lånene ud fra deres ÅOP. ÅOP viser det enkelte låns årlige omkostninger i procent, da ÅOP medregner både renter, gebyrer og administrationsomkostninger, og det hjælper dig til at vurdere, hvilket lån der er det bedste for dig.

Det er nødvendigvis ikke bare en lav rente, der afgør, hvor dyrt eller billigt lånet bliver for dig.

ÅOP sikrer dig komplet gennemsigtighed, når du skal sammenligne de forskellige lån med hinanden. Det er nemlig vedtaget ved lov af Folketinget, at alle selskaber skal oplyse om lånets ÅOP, så kunden har de bedst mulige forudsætninger for at finde det rette lån.

Ansøg om et lån hos tre låneselskaber

Når du har sammenlignet lånene på resultatlisten, råder vi dig stærkt til, at du udvælger minimum tre låneudbydere, som lever op til dine forventninger. For hvis du ansøger hos flere forskellige udbydere, er der også større chance for, at du har flere forskellige lånetilbud at vælge imellem. Dermed har du også langt større chance for at få tilbudt det lån, der har det lavest mulige omkostningsniveau.

Hvis du kun ansøger om et lån hos ét selskab, ved du ikke, om et andet selskab kunne have tilbudt dig et bedre og billigere lån.

Det er ganske uforpligtende at ansøge om et lånetilbud hos flere udbydere på én gang. Du er altså ikke bundet af en aftale, før du har underskrevet en kontrakt samt sendt den retur til låneudbyderen.

Udbyder fastsætter renten

Det er vigtigt, at du sammenligner lånetilbuddene, både før og efter du har ansøgt. Det er nemlig udbyderen selv, der fastsætter udlånsrenten. Når du bruger vores søgefunktion, kan vi kun oplyse dig om den vejledende rente på det enkelte lån.

Men når udbyderen har behandlet din ansøgning, har de også tilpasset renten på lånet. Udbyderen bestemmer nemlig din rente ud fra oplysninger på dine lønsedler med videre og ved at foretage en kreditvurdering af dig.

Det er vigtigt at forstå, at låneudbyderne driver en forretning, og derfor er de naturligvis ikke interesserede i at tabe penge. Derfor vil de også tilpasse renten efter, hvor høj en risiko de mener, at de løber ved at låne dig penge. Så hvis de mener, at der er høj risiko for, at du ikke er i stand til at betale de lånte penge tilbage inden for den aftale løbetid, vil de også fastsætte udlånsrenten derefter.

Af samme årsag skal du være opmærksom på, at nogle selskaber kræver, at du ikke er registreret som dårlig betaler i Ribers Kredit Information (RKI) eller Debitor Registret. Disse to registre er oprettet, for at danske virksomheder kan undgå økonomiske tab, som dårlige betaler altså kan forårsage. I registrene kan virksomhederne således hente informationer om en persons betalingshistorik – men kun hvis personen er registreret.

Hvis du ikke er registreret som dårlig betaler, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du lever op til kravene på området eller ej. Hvis du til gengæld er registreret, vil vi råde dig til at tage kontakt til den låneudbyder, som du ønsker at låne penge hos. De fleste af de låneudbydere, som du finder på vores hjemmeside, har en chatfunktion og ved at benytte den, kan du blive klogere på, hvad dine muligheder er for at ansøge om et lån hos den pågældende udbyder, til trods for at du er registreret i RKI.

Hvis du blandt andet ønsker at vide mere om, hvordan låneudbyderen fastsætter renten, eller hvis du sidder inde med andre tvivlspørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du vil høre fra os inden for 24 timer med gode råd og vejledning, da vi ønsker, at du er i stand til at kunne gennemskue, hvad den enkelte låneudbyder kan tilbyde dig, så du har de bedst mulige forudsætninger for at kunne finde det lån, der passer bedst til dig.

Kan alle optage et kviklån gennem MONEYBANKER.dk?

Vi ønsker, at så mange som muligt kan benytte sig af vores servicetjeneste, men vi stiller dog nogle få krav, som du som ansøger af et online lån skal leve op til:

 • Du skal være myndig
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have bopæl i Danmark

Du skal altså være fyldt 18 år for at kunne ansøge om et online lån igennem vores hjemmeside. Du skal dog være opmærksom, at nogle af udbyderne kræver, at man er fyldt 20 år. Det skyldes ganske enkelt, at selskaberne tilpasser deres produkter til kunderne, så de får den bedst mulige købsoplevelse.

Hvis du er fyldt 25 år, kan du dog ansøge hos alle de selskaber, du finder på vores hjemmeside, og i så fald behøver du ikke angive din alder, når du bruger vores søgefunktion.

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
659.587
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.