Lån penge online nu

Lånetilbud er opdateret d. 11/08-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

  • Indholdsfortegnelse

    3 punkter

  • Læsetid

    14 minutter

  • Siden er opdateret

    11/08-2022

Som forbruger kan det være du ønsker at optage et lån hurtigst muligt, og så er det oplagt for dig at tage en lån online. Online findes der forskellige lånemuligheder, bl.a. kviklån og forbrugslån, som er nogle af de mest populære former for lån der er.

Det der kendetegner online lån, er at det foregår nemt og hurtigt. Der er forskelle på hvorfor folk vælger online lån, det kan være man ganske enkelt mangler penge til, at kunne overleve resten af måneden indtil man igen får lån? det kan være man har en drøm, man gerne vil have ført ud i livet? eller det kan være, man mangler penge til, at tage familien med på den drømmeferie, man har snakket om i flere år? Der er ikke nogle grænser for, hvad man kan bruge de lånte penge på og online lån giver dig frihed til selv, at bestemme, hvad du vil bruge pengene på.

Hvordan gør jeg?

Det foregår, som det også fremgår af ordet, online, altså over internettet. Du ansøger om et lån og får svar forholdsvis kort tid efter. Du skal udfylde en ansøgningsformular med en række personlige oplysninger, således at låneudbyderen kan få overblik over om de kan tilbyde dig et lån, derefter får du tilbagesendt et lånetilbud, som du kan godkende eller afvise.

Du kan via oversigten på hjemmesiden sammenligne de forskellige lånetilbud. Når du har sammenlignet de forskellige tilbud er næste skridt, at vælge nogle tilbud ud og sende en ansøgning til selskabet afsted. Vi anbefaler, at du ansøger minimum tre forskellige steder, således kan du sammenligne og frasortere de forskellige lån, så du opnår det bedste lån, der passer perfekt til dig og dine behov.

Selve ansøgningen foregår på den måde, at der ud fra den enkelte udbyder er opgivet et link direkte til deres hjemmeside. Ved, at klikke på dette link bliver du viderestillet til en side, hvor du har mulighed for, at udfylde en ansøgningsformular. Du vil modtage en E-mail fra låneselskabet, når de har godkendt din ansøgning, hvilket oftest er den samme dag, som de modtager din ansøgning.

Du binder dig på ingen måde ved, at modtage et tilbud fra en eller flere udbydere og det er helt frit, at sende flere ansøgninger ud til forskellige selskaber, da det ikke er et krav, at du godkender det lånetilbud de sender dig.

Hvad er fordelen?

Låner du penge online, er låneprocessen meget hurtig, da du ret kort tid efter din ansøgning modtager pengene på din konto. Således undgår du en masse papirarbejde og langsommelig ventetid. Det varierer fra selskab til selskab, hvor hurtigt der går, før du får pengene ind på din konto.

Dog skal du være opmærksom på, at der ved nogle former for online lån er mulighed for, at modtage pengene allerede samme dag, som du underskriver låneaftalen, mens der i andre sammenhænge kan gå op til et par dage inden lånet går endelige igennem. Det er alt sammen informationer, du selv skal være opmærksom på og kan sortere mellem, så du vælger den form for låneproces, der passer bedst til dine ønsker og behov. Derudover skal du være opmærksom på, at det kan have betydning, hvornår på dagen du ansøger om et lån. Hvis det er efter bankens lukketid eller i weekenden, kan der gå en bankdag, før du modtager de lånte penge - lån penge online, er altså en af de hurtigste måder, hvorpå du kan låne penge.

Noget andet der adskiller online lån fra traditionelle banklån, er at der ikke er noget krav til, hvad pengene skal bruges til. Laver du et online lån, stiller låneudbyderne dig ikke kritiske spørgsmål du hellere ville have været foruden. Lån penge online, giver dig altså hundrede procent frihed til, at benytte de lånte penge til lige præcis det, som du har lyst til.

Dvs. ingen ubehagelige spørgsmål eller bebrejdende blikke fra din bankmand - lån penge online giver dig altså maksimal personlig frihed.

En tredje fordel er også, at de fleste låneansøgere bliver godkendt, du skal dog være fyldt 18 år, være myndig og ikke være registreret i RKI Debitor Registret, som er databaser der giver et overblik over dårlige betalere. Nogle steder kan der være der er et krav om, at du skal være fyldt 25 år før du kan låne penge, andre steder skal du måske være fyldt 21 år. Det er alt sammen informationer der fremgår hos de forskellige selskaber, som du selvfølgelig skal være opmærksom på.

Vores søgemaskine hjælper dig i denne sammenhæng, da du via den, skal indstille din søgning, så den passer med din alder. Du skal, som sagt, blot indtaste din alder, dit ønskede lån og den ønskede løbetid, og så er du allerede godt på vej.

Derudover behøver du ikke, at stille med sikkerhed for, at blive godkendt. Hvis du skal låne penge i banken er det et krav, at du kan stille sikkerhed enten ved, at have friværdi i en fast ejendom eller ved, at der en der anden person, som kan stille sikkerhed for dig, sådan er det ikke når du låner penge online.

Du kan selv vælge, hvor mange penge du vil låne. Ved et SMS lån kan du f.eks. låne helt ned til 100 kr., hvorimod du med et kviklån eller forbrugslån kan låne flere hundrede tusinde kr. det er helt op til dig selv, at bestemme, hvad der passer dig bedst.

Låner du penge online oplever du altså, at det sker hurtigt, frit, nemt og ligetil og det er en kæmpe fordel.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Ulempen ved online lån er, at renten er væsentligt højere sammenlignet med andre låneformer, som f.eks. et banklån. Det vil altså sige, at du som forbruger skal betale et forholdsvis stort beløb tilbage – udover det beløb du har lånt.

Derudover er det vigtigt at du holder øje med ÅOP, ÅOP står for den årlige omkostning i procent og er et udtryk for de samlede omkostninger ved et lån. ÅOP’en er altså udover renten, andre gebyrer og omkostninger, som du skal betale i forbindelse med dit lån. Som udgangspunkt, er det derfor en fordel, at vælge det lån med den lavest mulige ÅOP, da du herved kan optage det lån med det lavest mulige omkostningsniveau.

Låner du penge online, kan det hurtigt blive et dyrt bekendtskab, hvis du ikke betaler tilbage til tiden - der er nemlig stor sandsynlighed for, at der vil blive lagt yderligere renter oveni lånet. Du skal være opmærksom på, at hvis du vælger SMS lån, skal pengene normalt betales tilbage inden for en måned, mens du med andre låneformer, som f.eks. et kviklån eller et forbrugslån, skal afdrage et bestemt beløb, hver måned.

For at sikre, at du i sidste ende betaler så lidt som muligt, for dit lån, er det derudover en god ide at sammenligne lån fra forskellige udbydere og lægge et budget inden du sætter låneprocessen i gang, men denne sammenligning er gjort nem og hurtig, for dig, gennem oversigten på vores hjemmeside.

Hos mange af udbyderne er det derudover et krav, at du er på arbejdsmarkedet og hvis det er et meget stort beløb du skal låne, vil et fast job nok med stor sandsynlighed være et krav fra udbyderens side. Tjek dog altid med den enkelte udbyder, hvormed du sikrer, at det er muligt for dig at låne penge online, selvom du f.eks. er på kontanthjælp eller er modtager af SU.

Hertil kommer der et krav om, at du som lånoptager har en bestemt årlig indkomst. Det er vigtigt, igen, at pointere, at disse krav ikke er fyldestgørende og at det ikke er alle udbydere der stiller disse krav til deres kunder. Undersøg det derfor med de forskellige låneudbydere.

Er du opmærksom på disse krav - er du klædt aldeles godt på til, at lave et online lån og så det er bare om, at komme i gang.