Kviklån 18 år

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  15 punkter

 • Læsetid

  17 minutter

 • Siden er opdateret

  27/05-2022

Kviklån 18 år

Kviklån er inden for de sidste år blevet en af de mest benyttede låneformer på det danske marked for lån. En af grundene til populariteten er, at et kviklån kan dække mange forskellige behov. Kviklån appellerer generelt set bredt, da det er muligt både at optage små og store lån ved denne låneform.

Et kviklån er derfor interessant, hvad enten du skal renovere dit køkken eller blot har brug for et tilskud til en ny Iphone.

Som overskriften ”Kviklån 18 år” indikerer er et kviklån også en mulighed, hvis du som 18-årig ønsker at optage et lån. MONEYBANKER.dk kan i denne sammenhæng hjælpe dig, hvis du lige er blevet myndig og har svært ved at navigere på det store lånemarked. Denne artikel vil derfor præsentere fordele og ulemper ved kviklån, men samtidig også lægge vægt på, hvad du skal være ekstra opmærksom på, hvis du ønsker at optage et kviklån som 18-årig.

Fordele ved kviklån 18 år

Det er et velkendt faktum, at det er vanskeligt at låne penge i Danmark, hvis du kun er 18 år gammel. Det er nærmest en umulighed at låne penge i banken, da det er de færreste 18-årige, som kan stille den sikkerhed, som bankerne kræver. Derfor er et kviklån en mulighed, hvis du står i en situation, hvor du ønsker at låne penge.

Der er derudover en række fordele, hvis du vælger at optage et kviklån som 18-årig.

En låneform med frihed

En af de største fordele ved at optage et kviklån som 18-årig er, du kan bruge de lånte penge, lige præcis som du har lyst til. De forskellige låneudbydere stiller ikke spørgsmålstegn ved dit formål med at optage lånet, hvilket giver dig en stor frihed som forbruger. Et kviklån kan dermed bruges til alle former for forbrug.

Dette er ikke tilfældet, hvis du som 18-årig er så heldig at blive godkendt til et banklån. De vil nemlig vide, hvad pengene skal gå til. Dette vil i mange tilfælde betyde, at de lån som ikke er optaget med henblik på huskøb eller andre praktiske formål bliver afvist.

Ventetiden er minimal

En anden fordel ved optage et kviklån er, at ventetiden er minimal. Det betyder, at der går meget kort tid fra du afsender din låneansøgning, til du modtager et konkret tilbud fra udbyderen. Ved de fleste udbydere vil du modtage et tilbud inden for en time, eller i hvert fald samme dag, som du sender din ansøgning afsted.

Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, vil pengene være på din konto inden for 1-2 hverdage. I nogle tilfælde kan du ydermere være så heldig at have pengene til rådighed samme dag, som du underskriver din låneaftale. Et kviklån er altså meget attraktivt for unge mennesker, da pengene hurtigt bliver tilgængelige.

De fleste bliver godkendt

Et kviklån er attraktivt, fordi det sammenlignet med andre låneformer er nemt at blive godkendt som låntager. De fleste låneudbydere stiller som udgangspunkt udelukkende to krav til dig, hvis du vil optage et lån. For det første må du ikke være registeret i hverken RKI eller Debitor Registreret, som er to databaser, der registrerer dårlige betalere på det danske lånemarked.

Derudover er det oftest et krav, at du ikke allerede er i gang med tilbagebetalingen af et lån hos den udbyder, du vælger at søge ved.

Det er dog vigtigt at bemærke, at din alder også har betydning for, om du bliver godkendt som låntager. Der er nemlig mange udbydere, som ikke tilbyder kviklån til 18-årige. MONEYBANKER.dk kan dog i denne sammenhæng hjælpe dig med at skabe overblik over hvilke udbydere, der er en mulighed, når du er 18 år gammel.

Du skal normalt ikke stille sikkerhed

En af grundene til, at du som 18-årig kan optage et kviklån er, at du som udgangspunkt ikke skal stille sikkerhed for lånet. Dette faktum er dog samtidig en af årsagerne til, at mange udbydere ikke tilbyder kviklån til 18-årige. Mange udbydere har nemlig den opfattelse, at du som blot 18-årig ikke har styr på din økonomi og derfor ikke tilbagebetaler dit lån til tiden.

Du skal altså være opmærksom på, at mulighederne for at låne er mindre som 18-årig, men det er dog langt fra umuligt at optage et kviklån.

Ulemper ved kviklån 18 år

Ovenstående punkter viser, at der er mange fordele ved at optage et kviklån som 18-årig. Der er imidlertid også ulemper ved at optage et kviklån. Den altoverskyggende ulempe er, at renten på kviklån er høj sammenlignet med andre låneformer.

Det betyder i alt sin enkelthed, at du skal tilbagebetale et forholdsvist stort beløb, udover det beløb du reelt set låner.

Et låns rente kan være ekstra høj, hvis du låner som 18-årig. Det skyldes, at udbydere har den opfattelse, at der er større risiko for at unge låneoptagere ikke tilbagebetaler deres lån som aftalt.

Sådan undgår du et dyrt kviklån 18 år

Selvom den høje rente er en ulempe ved at låne penge som 18-årig, er der imidlertid en række ting, du kan gøre for at sikre dig det billigst mulige kviklån. Disse råd vil blive oplistet nedenfor.

Vær opmærksom på ÅOP

Først og fremmest er det vigtigt, at du ikke udelukkende fokuserer på renten, når du skal optage et kviklån. Nøgletallet ÅOP (Årlig Omkostning i Procent) er nemlig langt mere interessant. ÅOP er et udtryk for de samlede omkostninger ved et lån.

ÅOP dækker altså udover renten andre omkostninger og gebyrer, der skal betales i forbindelse med dit lån. En hovedregel er derfor altid at vælge det lån med den laveste ÅOP, da det i sidste ende sikrer dig det billigste lån.

Søg altid hos mindst tre låneudbydere

For det andet anbefaler MONEYBANKER.dk, at du altid ansøger om lån hos mindst tre forskellige udbydere. Det er centralt, at du søger forskellige steder, da du dermed har mulighed for at sammenligne forskellige udbydere og afslutningsvis vælge det selskab, som kan tilbyde dig det billigste lån. Denne sammenligning kan du ikke foretage ved blot at læse på udbydernes hjemmesider, da du først kender et låns ÅOP, når du modtager det endelige tilbud.

Det er vigtigt at slå fast, at du ikke er forpligtet til at optage et lån, blot fordi du sender en ansøgning afsted. Du er først forpligtet, når du underskriver en aftale og sender den tilbage til udbyderen.

Læg altid et budget

Det er anbefales at lægge et budget, inden du ansøger om et kviklån. Dette er især en fornuftig fremgangsmåde, når du er 18 år gammel og ikke nødvendigvis har det store overblik over dine indtægter og udgifter. Ved at lægge et budget kan du hurtigt få en indikation af, om du har råd til at optage et kviklån.

Derudover kan et budget også hjælpe dig med at overskue, hvor stort et beløb, du har råd til at tilbagebetale om måneden.

Det kan dog være vanskeligt at lægge et budget, hvis du ikke har prøvet det før. Det er derfor en god ide at spørge forældre eller venner til råds, hvis der opstår problemer.

Tilbagebetal altid til tiden

Et sidste meget vigtigt råd er, at du altid skal overholde den låneaftale, du har med din udbyder. Et kviklån kan nemlig blive rigtig dyrt, hvis du ikke overholder dine deadlines. En misligholdelse af din aftale vil nemlig i de fleste tilfælde betyde, at der kommer ekstra gebyrer og renter på dit kviklån.

Det er derfor meget væsentligt, at du laver en tilbagebetalingsaftale, som du kan overholde. Det er klart nemmest at lave en aftale du kan overholde, hvis du på forhånd har lagt et budget og på den måde ved, hvor meget du kan afdrage på dit kviklån hver måned.

Kviklån 18 år – søgemaskinen på MONEYBANKER.dk

Denne artikel skulle gerne have givet dig et overblik over fordele og ulemper ved kviklån og ikke mindst, hvad du skal være opmærksom på, hvis du vælger at optage et kviklån som 18-årig. Det kan dog stadigvæk være vanskeligt at navigere mellem de mange udbydere på markedet. Det skyldes som tidligere nævnt især, at mange udbydere ikke låner penge ud til dig, hvis du blot er 18 år gammel.

Hvis du står i denne situation, skal du gøre brug af søgemaskinen på MONEYBANKER.dk! Søgemaskinen kan nemlig sammenligne udbyderne og finde frem til det selskab, der kan tilbyde dig det mest fordelagtige lån. Det eneste du skal gøre er blot at angive to simple kriterier: hvor meget du ønsker at låne og din alder.

Hvor mange penge vil jeg låne?

Først og fremmest skal du angive, hvor stort et lån du ønsker at optage. Det er vigtigt, at du oplyser dette, da der er stor forskel på, hvor stort et beløb du kan låne ved den enkelte udbyder. På den måde kan søgemaskinen sortere de udbydere fra, der ikke lever op til dine krav.

MONEYBANKER.dk anbefaler derudover, at du altid ansøger om et større beløb, end du umiddelbart har tænkt dig at låne. Det skyldes ganske enkelt, at du kan risikere, at udbyderne reducerer beløbet, når de sender dig et lånetilbud. Ved at sætte beløbet højere er der dermed større chance for, at beløbet passer til dit ønske. Det er her vigtigt at nævne, at du selvfølgelig altid kan kontakte den enkelte udbyder, hvis du ønsker at få beløbet sat ned.

18 år gammel

For det andet skal du angive, at du er 18 år gammel. Dette er som tidligere nævnt vigtigt, da søgemaskinen dermed kan sortere de udbydere fra, som ikke kan tilbyde dig et lån som 18-årig.

Når du har angivet disse oplysninger, vil søgemaskinen på MONEYBANKER.dk finde frem til de udbydere, der kan tilbyde dig et kviklån. Herefter har du mulighed for at sammenligne udbyderne og få sendt ansøgninger afsted til dem, du finder relevante. Hvis du vil vide mere om selve ansøgningsprocessen kan du finde en beskrivelse under ”Låneformer” og ”Lån penge online”.

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
660.438
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.