Hurtig lån til unge

Lånetilbud er opdateret d. 03/06-2023

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Hurtig lån til unge - Sådan gør du

De fleste unge har stået i en situation, hvor det ville være rart, at have lidt ekstra penge til rådighed til studier, rejser, måske flere byture eller endda investering i noget de brænder for – men banker og andre pengeinstitutter er sjældent villige til at låne penge til de unge.

I dage er der mange unge, der får afslag fra banker og pengeinstitutter til optagelse af lån. En af de store årsager til dette er, at finanskrisen har sat sine spor. Krisen har blandt andet medført, at det er blevet sværere for de unge at låne penge, når de står og mangler penge.

Er du ung betyder det oftest, at du ikke er i det stadie i dit liv, hvor du har fastsat din fremtid. På lånemarkedet er der mange låneudbydere, der f.eks. har alder som et vigtigt krav, når man skal optage lån som ung.

Her kræves det, at man er enten 20 eller 25 år.

Årsag til alderskrav

Dette alderskrav gør, at det desværre går ud over mange unge med en sund økonomi og fast indtægt. Alene fordi de ikke har den alder låneudbydere kræver, får de ikke muligheden for at optage et lån. 

Der er mange årsager til de faste alderskrav, men oftest bunder det i, at de unge ikke er veletableret arbejdsmæssigt, ikke er gode betalere eller ikke er pligtopfyldende. Her er der mange låneudbydere, der mener at unge under 25 år har svært ved at afdrage deres lån, og dermed kommer i dårligt lys hos låneudbyderne. Alt dette gør, at de unge ikke har de samme lånemuligheder, som ældre.

Hos MONEYBANKER.dk ser vi ikke din alder som en forhindring, når du skal låne penge. Derfor har vi samlet de mest aktuelle låneudbydere på markedet, som viser stor villighed til at give dig mulighed for at optage et hurtigt lån som ung.

Krav ved hurtigt lån til unge hos MONEYBANKER.dk

Når du optager dit lån via MONEYBANKER.dks låneudbydere, er der en række krav du skal opfylde. Disse er dog meget lempeligere end ved banker og andre pengeinstitutter.

Et af kravene er, at du skal være 18 år og have dansk statsborgerskab. I denne forbindelse er det værd at lægge mærke til, at du ikke behøver at eje en fast ejendom for at kunne optage et hurtigt lån til unge. 

For det andet, er det vigtigt at pointere, at du ikke er registreret i RKI, som er et register over Danmarks dårlige betalere. I tilfælde af, at du er registreret i RKI er det altid en god idé, at gøre en ekstra indsats og fjerne sig selv fra registret for at kunne øge dine muligheder for at optage et hurtigt lån som ung.

Ved at låne penge via MONEYBANKER.dk skal du ikke gøre rede for nogen, hvad dit hurtigt lån til ungeskal gå til. Dem bruger du, hvad du har lyst til uden at blive stillet en masse spørgsmål. 

Selvom ingen stiller spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til, er det vigtigt at du tænker dig godt om, før du optager et lån. Her anbefaler vi blandt andet, at du lægger et budget før du låner penge. Hvordan et budget kan hjælpe dig i forbindelse med at optage et lån som ung kan du blive klogere på i det følgende afsnit.

Læg et budget inden du optager et hurtigt lån til unge

Når du skal optage et lån er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser før du springer ud i det, eftersom det kan ende med at koste dig langt mere end du lige havde regnet med.

Hos MONEYBANKER.dk anbefaler vi, at du skaber dig et overblik over din økonomi, og sammensætter et budget, hvor du får indsigt i dine månedlige indtægter og udgifter. Når du har overblik over din privatøkonomi betyder det for dig, at du kan finde frem til hvilket rådighedsbeløb du har om måneden. 

Dette gør, at du ved hvor meget pusterum du har i din økonomi for at kunne tilbagebetale dit lån. Her er det vigtigt, at du skriver alt ned, f.eks. hvad du har af udgifter i form af mad, transport, byture, tandlæge, husleje m.m. og indtægter i form af for eksempel SU eller arbejde. 

Når du lægger dit budget skal du være ærlig over for dig selv, hvilket også er den største udfordringer mange unge står overfor. Det er vigtigt, at du er realistisk omkring din økonomiske situation, og ikke narre dig selv til at tro, at du kan leve for 3.000 kroner om måneden. Her er det væsentligt, at du altid overordnet skal regne med, at som ung skal du have omkring 6.000 kroner hver måned i rådighedsbeløb.

Find det bedste lån

Når du har udarbejdet et budget og udregnet dit rådighedsbeløb, kan du derefter via MONEYBANKER.dk finde ud af, hvilken låneudbyder er den mest attraktive for dig med udgangspunkt i din privatøkonomi. 

Ved hjælp af MONEYBANKER.dk kan du roligt skræddersy dine behov for dit lån som ung gennem vores søgefunktioner og sammenligningsguide. Her kan du hurtigt og nemt finde den låneudbyder, der matcher dine behov. Du kan ud fra dit budget finde det billigste lån til unge - eller hvis du står og mangler penge lige nu og her – kan også optage et hurtigt lån til unge- helt gratis.

Billigste lån til unge

Udregning af dit budget er yderst vigtigt, fordi du skal være opmærksom på, at et hurtigt lån til unge også medfører lånets omkostninger. 

Dette betyder når du skal finde det billigste lån til unge er det vigtigt, at du sammenligner ÅOP, årlige omkostninger i procent, hvilket er med til at afsløre den samlede pris på dit lån, som inkluderer samtlige stiftelses-og administrationsomkostninger, kontogebyrer og PBS gebyrer. 

For eksempel hvis ÅOP er høj, hvorimod renten er lav betyder dette typisk, at stiftelsesomkostninger og gebyrerne er med til at gøre lånet dyrere, på trods af den lave rente. Det vil typisk være således, at ÅOP vil være højere, jo mindre dit lånebeløb på dit lån er. Omvendt vil ÅOP være mindre, hvis lånebeløbet er stort.

Via MONEYBANKER.dk kan du med vores sammenligningsguide se de forskellige lånetilbud, der er på markedet lige nu. Det er altid godt, at du ansøger flere steder og sammenligner ÅOP for at bedst muligt kunne optage et billigt lån til unge med udgangspunkt i din økonomiske situation.

Hurtigt lån til unge - helt gratis

Står du og mangler penge lige nu og her, så har du mulighed for at låne op til 5000 kroner helt gratis, så længe du har mulighed for at tilbagebetale lånet inden for en kort periode på 14-30 dage. Her er det vigtigt, at du er opmærksom på, at lånet skal betales til tiden ellers kommer der renter og gebyrer på lånet. 

Lånet ender derfor med at være dyrere frem for helt gratis. Kortlægger du derimod dit budget ved at finde frem til dit rådighedsbeløb, og på denne måde sørger for at tilbagebetale dit lån inden for den aftalte periode, er denne lånetype en mulighed for dig.

Hurtigt lån til unge via MONEYBANKER.dk

Der findes rigtig mange udbydere på lånemarkedet, hvilket kan være med til at forvirre dig, når du skal finde ud af, hvilken låneudbyder er den bedste for dig. Derfor er det vigtigt, at du undersøger alle dine muligheder før du springer ud i det første og bedste lån du ser.

Gennem MONEYBANKER.dk hjælper vi dig med at få et overblik over låneudbydere. Når du har indtastet beløbet og løbetiden, får du straks en oversigt over dine lånemuligheder. Her kan du nemt og enkelt sammenligne forskellige låneudbydere, og se hvad lånet vil koste dig i alt. 

Er du under 25 år og ønsker at optage et hurtigt lån til unge helt op til 300.000 kr. uden at stille nogen form for sikkerhed - så gør vi det også muligt for dig. LåneudbyderneMONEYBANKER.dk kræver ikke, at du skal eje en fast ejendom eller lignende for at kunne optage et hurtigt lån som ung.

Når du anvende MONEYBANKER.dk er din alder ikke det vigtigste, så længe du er over 18 år gammel. Du kan trygt søge det ønskede lån. 

Det tager ingen tid for dig at udfylde låneansøgning, hvorefter dine informationer behandles og du vil oftest have svaret inden for 24 timer. Hurtigt lån til unge er en nem og effektiv måde, at få de penge du står og mangler lige nu. 

Hos MONEYBANKER.dk har vi en løsning på dine bekymringer og udfordringer med at låne penge som ung. Søg trygt gennem vores søgefunktioner og sammenligningsguide og kom hurtigt frem til de bedste og billigste låneudbydere på markedet, som tilbyder lån til unge.