Hurtig lån

Lån penge hurtigt - Lån hurtigt med hurtige lån online

Sammenlign hurtige lån, ansøg og få svar inden for 2 min. Udbetaling inden for 1-3 dage.

Lånebeløb Løbetid Rente
Tilbud 10.000 - 500.000 kr. 12 - 180 mdr. 3,34 - 24,99%
 • Lån op til 500.000

 • 100% uforpligtende tilbud

 • Attraktive lave renter

 • Nummer 1 på Trustpilot

 • Løbetid fra 1-15 år

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid: 84 måneder. Variabel debitorrente 5,00 - 9,95%. ÅOP 5,21 - 10,18%. Etb. omk. 375 kr. Månedlig ydelse: 725 kr. - 861 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 60.941 - 72.312 kr.
10.000 - 500.000 kr. 12 - 144 mdr. 1,25 - 20,95%
 • Én ansøgning - op til 12 lånetilbud

 • Nemt og gratis

 • Lån op til 500.000

 • Markedets laveste renter

 • 100% uforpligtende

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Løbetid 11 år. ÅOP 7,20 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling 370.399 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-20,95 %.
10.000 - 50.000 kr. 24 - 120 mdr. 9,9 - 19,56%
 • Ansøg hurtigt: 3 nemme steps

 • Pengene hurtigt på kontoen

 • Betal tidligt ud, uden ekstra omk.

Låneeksempel: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,74%-22,94%. Mdl. ydelse: 431-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 35.314-45.220 kr.Samlede kreditomk.: 11.314-21.220 kr.
25.000 - 500.000 kr. 12 - 180 mdr. 3,55 - 19,95%
 • Nem ansøgning

 • Få lynhurtigt svar

 • Udbetaling på rekordtid

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Variabel debitorrente 7 %. ÅOP 7.27 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
10.000 - 200.000 kr. 24 - 120 mdr. 6,93 - 19,56%
 • Lav debitorrente

 • Få hurtigt svar

Låneeksempel: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel årlig debitorrente: 6,93%-19,56%. ÅOP: 12,74%-22,94%. Mdl. ydelse: 395-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 32.396-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 8.396-21.220 kr.

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Søren

Skrevet af

Søren Snejstrup Bay
Søren er administrerende direktør og medstifter af Moneybanker. Moneybanker ejes af Centeo Group, som er en af de førende fintech-virksomheder inden for den finansielle sektor. Centeo Groups vision er at "hjælpe folk med at realisere drømme og behov gennem innovative finansielle løsninger". Søren har næsten 10 års erfaring i den finansielle- og digitale verden, hvilket gør ham til en ekspert inden for udvikling af digitale finansielle løsninger, der hjælper forbrugerne med at træffe den bedste beslutning i et vanskeligt og ikke-gennemsigtigt marked.

Hurtig lån

Du har brug for flere penge mellem hænderne her og nu og ønsker derfor at optage et hurtig lån. Spørgsmålet er så bare lige, hvilket lån og hvilken låneudbyder du skal vælge? 

Det hjælper vi dig med at afklare, så du kan finde dit ideelle lån, der naturligvis skal byde på hurtig behandling og hurtig udbetaling.

På denne underside præsenteres du for nogle af de førende danske udbydere af hurtige lån. Det er alle sammen udbydere, der har forståelse for, at tiden er vigtig for dig, når du skal låne penge. 

Disse lån er således tilegnet dig, der ikke kan acceptere, at der går mange dage eller uger, før lånet bliver udbetalt til din konto. 

I denne guide vil vi besvare alle dine spørgsmål vedr. de populære hurtiglån. Udtrykket hurtig lån siger i sig selv en del om, hvilken lånetype vi har at gøre med, men har du alligevel en række spørgsmål, så læs videre og få stillet din tvivl. 

Lån hurtigt uden sikkerhed

Alle lån præsenteret på MONEYBANKER kan ansøges uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Det er derfor muligt for langt de fleste at blive godkendt til et hurtigt lån, såfremt du:

 • opfylder alderskrav 
 • ikke er registreret i RKI
 • har dansk adresse
 • har dansk CPR-nummer

Vejen til det hurtigste lån

Du behøves ikke at have et stort kendskab til lånemarkedet for at navigere dig i retningen af det hurtigste lån. 

 • Vejen er nemlig nem, hurtig og ligetil. 

Ønsker du netop at låne penge hurtigt og nemt, så fortsæt læsningen, idet vi guider dig igennem processen i dette afsnit. 

Punkt 1 – Beskriv dit ideelle hurtiglån

Det rigtige lån for dig er naturligvis et lån, der kan udbetales hurtigt og uden problemer, men hvilke præferencer har du ellers? Det er især vigtigt, at du får gjort dig nogle tanker om, hvor mange penge du helt konkret har brug for at låne, og så skal du selvfølgelig tage stilling til en anden vigtig faktor; løbetid.

I den anledning skal du prøve at beregne, hvor mange måneder og / eller år du skal bruge til tilbagebetalingen. 

 • Et hurtig lån vil ofte have en kort(ere) løbetid, men der er ingen regler uden undtagelser. 

Punkt 2 – Undersøg de forskellige hurtige lån grundigt

Rigtig mange udbydere reklamerer med såkaldte hurtige lån, men i virkeligheden er det ikke alle lån, der er lige hurtige. Derfor er du nødt til at undersøge, hvad du mere konkret kan forvente dig af det enkelte lån og af den enkelte låneudbyder. 

Når låneudbyderen skriver, at du kan låne penge hurtigt, betyder det så, at du kan få pengene samme dag, eller er der en udbetalingstid på op til en uge? Derudover skal du dykke ned i lånenes renter, gebyrer og vilkår. 

Punkt 3 – Træf en beslutning og optag dit lån i dag 

Skal du have et hurtig lån, så er det selvfølgelig afgørende, at du selv reagerer hurtigt også. Når du derfor har brugt den fornødne tid på at gennemgå og sammenligne de forskellige tilbud, så bør du træffe en beslutning om, hvilket lån du vil gå med. 

 • Snak evt. din beslutning igennem med en god ven eller kollega, hvis du har svært ved at vurdere, hvad der er rigtigt for dig.

Krav til dig som ansøger 

Hvor end du gerne vil låne penge hurtigt, så må du affinde dig med, at der skal laves en kreditvurdering af dig, og du skal selvfølgelig kreditgodkendes, hvis du skal have det ønskede lån. 

Da dette er ufravigeligt, så er der god idé i at sætte sig ind i, hvad der skal til for at få bevilget et hurtig lån.

Udbyderne af hurtige lån bestræber sig naturligvis på at sikre en så hurtig og nem låneproces som overhovedet muligt, men de prioriterer alligevel altid at få lavet den lovpligtige kreditvurdering. 

De er nemlig naturligvis dækket af samme ramme og love som øvrige online lån, hvor der er et loft på ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) vedtaget af Folketinget.

Når de laver disse vurderinger, så tager de udgangspunkt i en liste over krav, som enhver låntager skal kunne indfri.

Du kan som hovedregel få et hurtig lån, hvis:

 • du er 18 år eller derover
 • du ikke står i et dansk skyldnerregister
 • du er dansk statsborger 
 • du har en fast indkomst
 • du har en dansk folkeregisteradresse 

Meget mere skal der faktisk ikke til for at blive godkendt til et hurtig lån.

Dermed ikke sagt, at vi kan garantere, at du får bevilget et lån, hvis du opfylder alle ovennævnte krav. Af forskellige årsager kan man faktisk godt få et afslag, selvom man umiddelbart opfylder kravene. 

Sådan får du et hurtigt lån

Et hurtigt lån er et lån, som rigtig mange, måske endda de fleste, kommer til at få brug for på et eller andet tidspunkt. 

Muligheden for at kunne optage et lån hurtigt er f.eks. belejligt, hvis man har modtaget en uforudset regning, som skal betales her og nu, men man har ikke sat penge af til formålet.

Du har valgt at besøge denne underside, fordi du gerne vil optage et hurtigt lån, så det vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med. 

Vi kunne skrive mange ting om processen, men for at gøre det kort og overskueligt, så opsummerer vi hele processen med korte sætninger nedenfor.

Det skal du gøre for at få et lån hurtigt:

 1. Ansøg om hurtige lån hos flere forskellige udbydere (gerne hos 3+ forskellige)
 2. Sammenlign de forskellige tilbud (læg bl.a. vægt på udbetalingstiden, omkostningerne m.v.)
 3. Gå med det bedste og / eller hurtigste lån (kan være det samme) 
 4. Glæd dig til at modtage pengene på din konto (måske sker det samme dag)

Processen er så simpel og hurtig som beskrevet ovenfor, hvis du låner penge på nettet. 

De lån, der er kendt som hurtige lån, er nemlig næsten altid online lån.

Populære spørgsmål

Nedenfor ser du de mest populære spørgsmål fra vores brugere. Det er de hyppigst modtagne spørgsmål, og du kan derfor med fordel læse disse spørgsmål og besvarelser først. Finder du ikke svar på de spørgsmål, du sidder inde med, har vi samlet yderligere spørgsmål og svar.

Disse finder du længere nede på siden. 

Hvor lang tid tager det at blive godkendt til et lån?

Efter at have indsendt din låneansøgning skal du vente x timer, dage eller uger på at blive godkendt. Som regel går det hurtigt med at blive godkendt, men ligesom udbetalingstiden kan variere, så kan behandlingstiden også variere fra udbyder til udbyder. De mest effektive låneudbydere sørger for, at du bliver godkendt i løbet af få minutter eller inden for én time, mens andre udbydere bruger flere dage eller uger på at foretage den nødvendige kreditvurdering.

Hvor meget kan jeg låne?

Udtrykket hurtig lån siger ikke noget om, hvor stort et lån der er tale om – det fortæller kun, at lånet kan udbetales hurtigt.Hurtige lån er som regel pakket ind i enten kviklån eller mindre forbrugslån, hvor man låner et sted mellem 1.000 og 50.000 kr. I nogle tilfælde er det muligt at låne helt op til 500.000 kr. I takt med at lånebeløbet bliver højere, kan der dog blive stillet nogle flere krav, hvilket i nogle tilfælde kan forlænge låneprocessen en smule.

Hvem kan få hurtig lån?

Hurtige lån er ikke forbeholdt eliten. Faktisk vil størstedelen af de danske låntagere kunne få bevilget et hurtigt lån.

Selvom udbyderne kan have forskellige krav til låntagerne, så er det under alle omstændigheder et krav, at du er fyldt 18 år, da det er lovbestemt. Derudover er det almindelig praksis, at du skal have en fast indkomst og en dansk folkeregisteradresse, ligesom du ikke må stå i hverken RKI eller Debitor Registret. 

Hvad koster det at låne penge hurtigt?

Et hurtigt lån kan – ligesom alle andre lånetyper – være dyrt, men bruger du tid på at sammenligne de mange lån på markedet, så vil du sandsynligvis kunne låne billigt. Det er ikke nødvendigvis dyrere at få et hurtigt lån end et hvilket som helst andet lån, selvom man måske godt kunne forestille sig, at man skal betale lidt ekstra for den hurtige ekspedition. I stedet for at gætte dig frem til, hvad dit hurtige lån vil komme til at koste, så indhent et uforpligtende lånetilbud og find svaret derigennem.

Hurtig lån – Hvorfor og hvorfor ikke?

Der er fordele og ulemper ved alle lån i verden – det gælder også for hurtig lån.Inden optagelsen af et hurtigt lån bør du undersøge dels, hvad der gør denne lånetype attraktiv, ligesom du bør sætte dig ind i, hvilke ulemper der kan være ved sådanne lån. Dén viden ligger vi inde med, så læs da videre.

Fordele:

 1. Hurtigt svar på ansøgningen
 2. Hurtig udbetaling
 3. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
 4. Du kan låne til hvad som helst
 5. Du kan betale tilbage i dit tempo (du bestemmer løbetiden)

Ulemper:

 1. Omkostningerne (både renterne og gebyrerne) kan være høje
 2. Du kan fristes til at gøre noget forhastet (fordi det er så nemt og hurtigt)

I alle tilfælde bør man kun optage et hurtigt lån, hvis man er helt sikker på, at man vil kunne betale pengene tilbage og dermed indfri gælden.

Hvad skal du være opmærksom på ved hurtige lån?

Du skal være opmærksom på en række ting, når det kommer til hurtige lån.

Først og fremmest skal du overveje dine lånebehov meget nøje. Har du virkelig brug for et lån, og i så fald hvor mange penge skal du låne? 

Vær også opmærksom på lånets ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) – denne faktor belyser lånets omkostninger på en nem og overskuelig måde. Tag også højde for det samlede tilbagebetalingsbeløb, som ligeledes er meget sigende.

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Et hurtigt lån skal selvfølgelig byde på en kort svartid, men hvad kan man mere konkret forvente? Som udgangspunkt kan du regne med, at du får svar samme dag, som du ansøger. Praktiserer låneudbyderen automatisk kreditvurdering, så vil du meget vel kunne modtage svar inden for få minutter. Det går hurtigt, men hvor hurtigt kan variere. 

Generelle spørgsmål

Du får nedenfor svar på generelle spørgsmål om hurtige lån. Du får blandt andet svar på, hvorfor hurtig lån er så populære, om du får hurtigere svar, jo mere du ansøger om at låne og meget mere. Det er nyttig viden, hvis du f.eks. ønsker det hurtigst mulige svar.

Sikkerhed og fortrydelse

Nedenstående spørgsmål omhandler sikkerhed og fortrydelse i forbindelse med hurtig lån. Det er vigtige spørgsmål og besvarelser, og vi anbefaler på det kraftigste, at du læser dem igennem. F.eks. er det vigtigt at kende til fortrydelsesretten, hvis du skulle stå i en situation, hvor du alligevel ikke ønsker at låne penge.

Er hurtig lån med eller uden sikkerhed?

I 9 ud af 10 tilfælde er et hurtig lån uden sikkerhed. Det skyldes, at der er en masse tidskrævende papirarbejde forbundet med at skulle stille sikkerhed for et lån. Er der derfor krav om sikkerhed, så kan der gå længere tid, inden du får udbetalt dit lån.

Derfor giver det rigtig god mening at gå efter et hurtigt lån uden sikkerhed.

Er man sikret, når man tager et hurtig lån online?

Ja, du kan som hovedregel føle dig helt tryg ved at optage hurtige lån på nettet – så længe du holder dig til registrerede og troværdige låneudbydere. Du ansøger altid med NemID, hvilket er din sikkerhed for en sikker ansøgningsproces. Finanstilsynet stiller strenge krav og fører tilsyn med samtlige låneudbydere herhjemme – det gælder selvfølgelig både bankerne, realkreditinstitutterne og ikke mindst de digitale låneudbydere.

De holder et vågent øje med markedet, så du som låntager kan føle dig helt tryg. 

Er det muligt at fortryde sit hurtig lån?

Ja, du har selvfølgelig ret til at fortryde dit hurtige lån. For at kunne bruge din fortrydelsesret i henhold til kreditaftaleloven skal du reagere inden for 14 kalenderdage. Der ydes nemlig 14 dages fortrydelsesret i henhold til gældende lovgivning. Har du fortrudt at have lånt penge, så giv låneudbyderen besked pr. mail.

Du bør oplyse dette via mail, så du får sikret dig den nødvendige dokumentation. 

Udbetaling

Når man ansøger om et hurtigt lån, er det naturligvis essentielt med hurtige svar fra låneudbyderen samt ligeså hurtig udbetaling. Du får i dette afsnit derfor svar på, hvor hurtigt du faktisk kan forvente at få pengene udbetalt.

Krav

Låneudbyderne stiller på nogle områder forskellige krav til deres ansøgere. Der er dog også nogle krav, som gør sig gældende hos samtlige låneudbydere. I dette afsnit får du svar på alt vedrørende udbetaling.

Kvalificerer du dig til et lån?

Skal du optage et hurtigt lån, så er det selvfølgelig i din interesse at blive godkendt hurtigt og nemt. Der er dog ingen garanti for en positiv kreditvurdering, hvis man ikke opfylder alle kravene.Du skal altså være minimum 18 år gammel for at få et hurtig lån. Derudover skal du have en sund økonomi og gerne en fast indtægt.

Er du desuden registreret i RKI eller Debitor Registret, så vil du ikke kunne få fingrene i et af de mange hurtige lån. Er du fortsat i tvivl, om du kvalificerer dig til et lån? Så send da en ansøgning eller to – det er helt uforpligtende.

Lån penge hurtigt og nemt – Hvad skal der til?

Der skal ikke meget til for at kunne låne penge hurtigt og nemt. Dog er der naturligvis nogle krav, der skal være opfyldt.Som låntager bør du ved at gennemgå låneudbyderens vilkår sikre dig, at du lever op til alle deres krav. Der er nemlig ingen grund til at spilde hverken din egen eller udbyderens tid ved at sende en ansøgning, hvis du ikke er i stand til at indfri de gældende krav. 

Har alder betydning for hurtigt lån?

Ja, låntagers alder kan faktisk være en afgørende faktor. Lovgivningen siger, at man skal være 18 år for at få et lån, men hos nogle udbydere skal man være mindst 20, 23 eller 25 år for at blive kreditgodkendt. Derfor er det ikke nødvendigvis nok at være myndig. Befinder du dig derfor i aldersgruppen 18-25 år, så bør du undersøge udbydernes alderskrav. 

Skal jeg fortælle nogen, hvad jeg vil bruge mit hurtig lån til?

Nej, du behøves som udgangspunkt ikke at oplyse dit låneformål til nogen – hverken til låneudbyderen eller til din omgangskreds. Det er helt op til dig, om du vil bruge dit hurtige lån til at finansiere en ny cykel, computer, rejse eller noget helt fjerde. 

Omkostning

Som med ethvert andet lån er der også omkostninger forbundet med hurtig lån. Det er af afgørende betydning, at du sætter dig ind i omfanget af disse omkostninger, så du kender de økonomiske betingelser på forhånd, før du eventuelt godkender et lånetilbud.

RKI

Der kan opstå mange spørgsmål, hvis du f.eks. enten er på vej mod en registrering i RKI eller hvis du allerede er registreret i deres register over dårlige betalere. Du kan nedenfor læse, hvad du kan gøre som RKI-registreret.

Hvilke andre muligheder har jeg for at låne?

Du kan ikke få bevilget et hurtigt lån, hvis du står i RKI. Derfor er du måske på udkig efter en alternativ lånemulighed. Desværre er vi ikke bekendt med lån, der kan optages af RKI-registrerede låntagere.

Den eneste umiddelbare mulighed er at låne af venner og familie. 

Hvad er RKI og Debitor Registret?

RKI og Debitor Registret er to danske skyldnerregistre. I disse registre er der registreret såkaldte dårlige betalere – altså personer, der ikke har betalt deres regninger. Står du i RKI og / eller Debitor Registret, så vil du desværre ikke kunne få et hurtig lån. 

Hvad gør jeg, hvis jeg er registreret i RKI?

Ingen har som ambition at blive registreret i RKI eller i et af de andre skyldnerregistre. Skulle det dog ske, så bør du lægge en plan for, hvordan du bliver gældfri, så du kan blive slettet fra registret igen. Så længe du er registreret, bliver du nemlig begrænset på flere parametre. 

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
639.054
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014