Forbrugslån online

Forbrugslån online - Søg på MONEYBANKER.dk og find det bedste forbrugslån online. MONEYBANKER.dk er en forbrugslån søgemaskine der finder det bedste lån!

672.586
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk

Forbrugslån online

Et forbrugslån er en let tilgængelig måde at låne penge på. Det skyldes først og fremmest, at det er muligt at optage denne låneform online. Det gør låneprocessen nem og hurtig, da det eneste du behøver, for at optage et lån, er internetadgang. Den simple fremgangsmåde har gjort online forbrugslån til en attraktiv lånetype, da det er en let overskuelig måde at optage et lån på i en travl hverdag.

Hvad er et forbrugslån online?

Et forbrugslån er overordnet set en låneform, der kan bruges til alle former for forbrug. Et forbrugslån adskiller sig dermed i stor grad fra et banklån, der udelukkende kan optages med henblik på praktiske gøremål, som f.eks. hus- eller bilkøb. Det er altså en låneform med en rigtig bred appel, da du har mulighed for at låne penge til lige præcis det, du ønsker. Det differentierer sig derudover fra banklånet ved at være en online lånetype. Det betyder, at det går langt hurtigere at få en aftale med udbyderen i hus, og dermed pengene overført til din konto.

Forbrugslån online – hvad er fordelene?

Der er rigtig mange fordele ved at optage et forbrugslån online. Nedenfor vil de største fordele blive gennemgået.

En stor grad af frihed

Som nævnt ovenfor er en af fordelene ved et online forbrugslån, at du kan bruge pengene til alle former for forbrug. Hvis du låner pengene i banken skal de vide, hvorfor du vil optage et lån, og dermed hvad pengene skal bruges til. Det er ikke tilfældet med et forbrugslån, hvor udbyderne på ingen måde spørger ind til, hvad pengene skal bruges til. Det er fuldstændig op til dig selv at bestemme, om lånet skal bruges til en ny computer, eller du ønsker at renovere din lejlighed. Denne store grad af frihed er et stort plus ved et online forbrugslån.

Ansøgningsprocessen tager kun få dage

En anden fordel er, at fordi ansøgningen foregår online, går det rigtig hurtigt at optage et lån. Når du har udfyldt en ansøgningsformular på udbyderens hjemmeside, tager det maksimalt et par timer, før du modtager et konkret lånetilbud fra udbyderen. Det er ikke altid, at udbyderens første tilbud rammer plet, hvorfor det kan være nødvendigt at tage kontakt til udbyderen for at høre, om det er muligt at justere tilbuddet. Det går imidlertid rigtigt stærkt, når du først har accepteret et lånetilbud. I de fleste tilfælde, vil låneudbyderen overføre pengene til din konto inden for et par dage. Det varierer dog fra udbyder til udbyder. Nogle selskaber tilbyder endda, at lånet kan være tilgængeligt på din konto samme dag, som det går igennem.

Hvornår du har pengene til rådighed, kan imidlertid også afhænge af, hvornår på dagen eller ugen, du ansøger om et forbrugslån. Ansøger du i weekenden eller efter bankernes lukketid, kan der gå en dag ekstra.

Næsten alle bliver godkendt

Forbrugslån online er kendetegnet ved, at det er nemt at blive godkendt som lånoptager. Det er endnu et punkt, som gør låneformen interessant for mange forskellige mennesker, da langt de fleste har muligheden for at optage et lån. Overordnet set er der kun to krav, der er ens for alle udbydere. Du skal være 18 år gammel, og og så må du ikke være opgivet i RKI eller Debitorregisteret. Hvis dit navn er registeret i en af disse databaser, er det meget vanskeligt at blive godkendt, da det viser, at du tidligere har haft problemer med at betale dine lån til tiden.

Derudover kan låneudbyderne have specifikke krav, hvis du skal godkendes. Der er f.eks. mange udbydere, der kræver, at du er mere end 18 år gammel. Et andet krav kan være, at du skal have fast arbejde for at blive godkendt. Hvis de enkelte udbydere har specielle krav, vil det dog tydeligt fremgå, når du udfylder ansøgningsformularen.

Sikkerhed ikke en nødvendighed

I forlængelse af den nemme godkendelsesproces er det heller ikke noget krav, at du skal stille sikkerhed for at kunne optage et lån. Du behøver altså ikke at have en stor opsparing eller friværdi i dit hus for at blive godkendt til et online forbrugslån.

Forbrugslån online – den høje rente en ulempe

Selvom der er flest fordele ved at optage et forbrugslån online, er der især en ulempe, som det er vigtigt at være opmærksom på. Den høje rente er en af de eneste ulemper ved et forbrugslån, men samtidig også en stor ulempe. Den høje rente gør nemlig forbrugslån til en forholdsvis dyr låneform, da du skal betale et stort beløb tilbage til udbyderne for at få lov at låne penge. Der er ingen tvivl om, at renten er en klar ulempe, men det er dog vigtigt at slå fast, at du ved at være opmærksom på nogle enkle ting, i forbindelse med dit lån, har mulighed for i nogen grad at kompensere for den høje rente.

Hold altid øje med lånets ÅOP

Det første råd er, at du altid skal holde øje med et låns ÅOP (Årlig Omkostning i Procent). Mange tror fejlagtigt, at det er tilstrækkeligt at holde øje med det enkelte låns renteniveau, når man skal beslutte sig for, hvilket forbrugslån der er billigst. Fordelen ved nøgletallet ÅOP er imidlertid, at det dækker alle de omkostninger, der skal betales i forbindelse med et lån. Det vil sige, at der tages højde for renten, men samtidig også andre omkostninger og gebyrer, som er en del af lånet. Dermed giver lånets ÅOP et langt mere retvisende billede af det enkelte låns omkostninger. Vi anbefaler derfor altid, at du vælger det lån med den laveste ÅOP, da det sikrer dig det billigste lån.

Søg minimum tre forskellige steder

På MONEYBANKER.dk anbefaler vi, at du minimum søger om et forbrugslån hos tre forskellige udbydere. Det skyldes, at du ikke kender et låns ÅOP, før du modtager et lånetilbud fra udbyderen. Dermed har du ikke mulighed for at sammenligne udbyderne på et ordentligt grundlag, hvis du ikke ansøger ved en række forskellige selskaber. Hvis du laver sammenligningen uden at ansøge om et lån, vil du kun have mulighed for at sammenligne forbrugslånenes renteniveau, og det er som nævnt ovenfor ikke tilstrækkeligt.

Det skal også nævnes, at det er helt uforpligtende at ansøge om et lån. Du forpligter dig dermed ikke til at skulle optage et lån, fordi du modtager et lånetilbud. Du er først forpligtet, når du har underskrevet en kontrakt.

En fordel at lægge et budget

Inden du går i gang med at søge om et forbrugslån online, er det en stor fordel for dig at lægge et budget. Det skal du gøre ved at opliste dine månedlige indtægter og udgifter for dermed at skabe dig et overblik over din økonomiske situation. Når du har dette overblik, er det langt nemmere at afgøre, hvor stort et lån du har råd til og ikke mindst, hvor lang en løbetid, der skal være på dit lån. Løbetiden er nemlig et vigtigt parameter at være opmærksom på i forbindelse med din låneaftale, da en realistisk løbetid på dit lån sikrer, at dit lån bibeholder en lav ÅOP. De fleste udbydere lægger ekstra renter og gebyrer oveni dit lån, hvis du ikke formår at betale lånet tilbage som aftalt. Et budget kan dermed give dig et overblik over din økonomi, så du aftaler en tilbagebetalingsperiode, som du kan overholde. På den måde slipper du for ubehagelige ekstraudgifter i forbindelse med dit forbrugslån.

Brug søgemaskinen på MONEYBANKER.dk

På MONEYBANKER.dk kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige forbrugslån online. Vi har samlet alle udbyderne på ét og samme sted, hvilket gør det langt mere overskueligt for dig at sammenligne de forskellige selskaber og vælge det, som kan tilbyde dig det billigste lån.

For at finde den helt rigtige udbyder, som passer til dine krav og dit behov, kan du gøre brug af vores søgemaskine. Du finder søgemaskinen på forsiden af MONEYBANKER.dk, og den giver dig mulighed for at sortere i udbyderne og kun få et overblik over dem, som er interessant for dit individuelle lånebehov. Det eneste du skal gøre er at oplyse, hvor stort et beløb, du ønsker at låne, din alder og den løbetid du er interesseret i. Det er vigtigt, at du angiver alle tre kriterier, da det giver søgemaskinen de bedste forudsætninger for at frasortere de udbydere, som ikke kan tilbyde dig det lån, som du drømmer om.

Hvordan kommer jeg videre i min ansøgningsproces?

Efter du har indtastet dine oplysninger i søgemaskinen, vil den opliste de udbydere på lånemarkedet, som umiddelbart passer til dig. Denne oversigt giver dig mulighed for at få et overordnet overblik over udbyderne. Søgemaskinen giver dig f.eks. et overblik over renteniveau, løbetid og svartiden på din ansøgning. Derefter kan du klikke dig videre til de forskellige låneudbyderes specifikke hjemmesider og derigennem få mere information omkring den enkelte udbyder. Som tidligere nævnt er det imidlertid vigtigt, at du ikke blot lægger dig fast på en udbyder ud fra de oplysninger, som du kan læse dig til på udbydernes hjemmesider. Næste skridt er derfor at sende ansøgninger afsted til forskellige selskaber og derefter sammenligne deres tilbud. På den måde kan du vælge det billigste lån og derefter starte med at udleve de drømme, som lånet kan hjælpe dig med at føre ud i livet.