Forbrugslån 18 år

Forbrugslån 18 år - Sammenlign forbrugslån for 18 årige. På MONEYBANKER.dk kan du nemt sammenligne fordele og ulemper ved online forbrugslån - Klik her!

672.560
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk

Forbrugslån 18 år

Det kan være vanskeligt at låne penge, hvis du kun lige er fyldt 18 år. Det er næsten en umulighed at blive godkendt til et banklån, og generelt er låneudbyderne påpasselige med at låne penge ud til teenagere. Du skal dog ikke fortvivle, hvis du er 18 år og ønsker at optage et forbrugslån. Selvom antallet af udbydere er mindre, er der stadigvæk rig mulighed for at blive godkendt som låneoptager og dermed låne penge til lige præcis det, du drømmer om.

Forbrugslån 18 år – hvorfor er det svært at låne penge?

Overordnet set er låneudbydere skeptiske overfor at låne penge ud til 18-årige. Den simple forklaring på denne skepsis er, at unge mennesker generelt set er mindre ansvarlige og derfor også har sværere ved at overholde den låneaftale, de indgår med udbyderen. Det resulterer i, at der er mange udbydere, som ikke interesseret i at låne penge ud til 18-årige, da de mener risikoen er for stor.

Der er dog en del udbydere, som tilbyder forbrugslån til 18-årige, men ofte under andre vilkår end normalt. Det betyder, at renten ofte er højere, hvis du skal låne penge som 18-årig. Der er ikke så meget, du kan gøre ved, at renten er højere end, hvis du f.eks. var 30 år gammel. Men ved at være opmærksom på en række enkle ting, har du mulighed for at holde lånets omkostninger nede på et så lavt niveau som muligt.

Hav styr på dine indtægter og udgifter

Inden du går i gang med at undersøge, hvilke udbydere som kan tilbyde dig et lån, er det en god ide at lægge et budget. Ved at lægge et budget kan du nemlig få et konkret overblik over dine indtægter og udgifter og dermed også, hvor mange penge du har råd til at låne. Når du har styr på din økonomi, er det også langt nemmere at vurdere, over hvor lang en periode, du skal tilbagebetale dit lån. Det er vigtigt at få sat en realistisk løbetid på dit forbrugslån, da det sikrer, at du kan overholde den aftale, du indgår med udbyderen. Mange er fristet til at aftale en kort tilbagebetalingsperiode, da du ofte kan få en billigere rente, hvis du betaler lånet hurtigt tilbage. Det resulterer desværre ofte i, at man kommer bagud med betalingen. Det er et stort problem, da udbyderne i de fleste tilfælde lægger yderligere renter på dit lån, hvis du ikke overholder låneaftalen. Dermed vil lånet i sidse ende blive dyrere end først antaget.

Find forbrugslån online - Anvende søgemaskinen på MONEYBANKER.dk

Når du har fået styr på dine økonomiske situation, er du klar til at sætte ansøgningsprocessen i gang. Her er det oplagt at gøre brug af søgemaskinen på MONEYBANKER.dk, da den kan hjælpe dig med at skabe overblik og frasortere de udbydere, som ikke kan tilbyde dig et forbrugslån som 18-årig. Det eneste du skal gøre er at indtaste din alder, hvor mange penge du vil låne og den ønskede løbetid. Når du har angivet disse tre kriterier, vil søgemaskinen opliste de udbydere, der tilbyder lån til 18-årige, og som derudover matcher dine krav til et lån. Herefter kan du sammenligne udbydere og vælge den, som kan tilbyde dig det mest fordelagtige lån. Der er imidlertid to ting, du skal være opmærksom på, som kan være med til at sikre dig et så billigt lån som muligt.

Du skal ansøge ved flere forbrugslån udbydere

Det er ikke nok at ansøge ved en enkelt udbyder, hvis du ønsker at optage et billigt forbrugslån. Du kender nemlig ikke et låns samlede omkostninger, før du modtager et konkret lånetilbud. Det betyder, at du bliver nødt til at ansøge hos en række forskellige udbydere for efterfølgende at kunne sammenligne deres tilbud. Vi anbefaler derfor altid, at du ansøger hos minimum tre forskellige udbydere. På den måde har du mulighed for at sammenligne tilbuddene og vælge det, som er billigst. Det skal nævnes, at det altid er en fordel at ansøge ved så mange udbydere som muligt, da det giver det bedste sammenligningsgrundlag i sidste ende. Selvom du sender 10 ansøgninger afsted, er du ikke forpligtet på nogen måde. Det er nemlig ganske uforpligtende at modtage et tilbud fra vores samarbejdspartnere. Du forpligter dig først, hvis du vælger at underskrive en låneaftale.

ÅOP er vigtigere end renten

Der er mange som har den opfattelse, at en lav rente er det vigtigste at holde øje med, inden du beslutter dig for valg af udbyder. Det er rigtigt, at renten kan give en indikation af omkostningerne ved et lån, men der er imidlertid et andet nøgletal, som giver et mere retvisende billede af et låns samlede omkostninger. Dette tal er lånets ÅOP (Årlig Omkostning i Procent), som er et samlet udtryk for de omkostninger, der er knyttet til det enkelte lån. Renten er dermed blot en del af et låns ÅOP, der derudover også tager højde for andre gebyrer og omkostninger, som skal betales i forbindelse med et lån. Hvis du udelukkende fokuserer på renten, kan du derfor få et misvisende billede af de forskellige lånetilbud.

Det er derfor også altid lånets ÅOP, du skal tage udgangspunkt i, når du sammenligner de forskellige udbydere. I forlængelse heraf anbefaler MONEYBANKER.dk altid, at du vælger det lån, som har den laveste ÅOP. Det er tilfældet, da det er en garanti for, at du i sidste ende får det lån med de lavest mulige omkostninger.

Forbrugslån 18 år – hvad er fordelene ved denne låneform?

Der er mange fordele ved at optage et forbrugslån som 18-årig. Først og fremmest er det en attraktiv låneform, da det er en af de eneste muligheder du har, hvis du ønsker at låne penge som 18-årig. Det er en ulempe, at renten er høj, når du optager et forbrugslån, men samtidig følger dig rigtig mange fordele med denne låneform.

Du får pengene inden for få dage

Den måske allerstørste fordel er, at din ansøgning behandles virkelig hurtigt. Når du valgt en udbyder og udfyldt en online ansøgningsformular, får du typisk svar inden for et par timer. Her vil du modtage et konkret lånetilbud, som du kan vælge at acceptere eller afvise. Hvis du er tilfreds med udbyderens tilbud og accepterer det, vil pengene overføres til din konto inden for 1-2 hverdage. Det er altså ikke nødvendigt at ansøge om et lån lang tid før, du har brug for pengene, da du inden for meget kort tid får pengene stillet til rådighed.

De fleste bliver godkendt

En anden fordel er, at det er nemt at blive godkendt til at optage et forbrugslån. Som tidligere nævnt, at det ikke alle udbydere, som tilbyder lån til 18-årige, men derudover er der ikke de store krav. Det eneste krav som er fælles for alle udbyderne er, at du ikke må være opgivet i RKI eller Debitor Registeret. Disse to databaser holder styr på dårlige betalere, som tidligere har haft problemer med at overholde deres låneaftaler. De fleste udbyderne vil derfor undersøge, om du står opgivet én af disse steder. Hvis det er tilfældet, kan det blive rigtig svært for dig at blive godkendt og dermed optage et forbrugslån. Derudover kan du ikke optage flere lån hos samme udbyder på én gang. Det vil sige, at du ikke kan ansøge om lån, hvis du allerede er i gang med tilbagebetalingen af et lån hos den valgte udbyder.

Udover de ovenstående krav kan udbyderne have specifikke krav til dig, hvis du skal godkendes. Det kan f.eks. være et krav, at du har fast arbejde. Eventuelle krav vil dog fremgå af søgemaskinen eller på den enkelte udbyders hjemmeside.

Du bestemmer selv, hvad pengene skal bruges til

Et forbrugslån er meget attraktivt, da du helt selv bestemmer, hvad pengene skal bruges til. Hvis du skal låne penge i banken, skal banken eksplicit vide, hvorfor du ønsker at optage et lån. Det betyder samtidig, at du kun kan låne penge, hvis det drejer sig om praktiske formål, som f.eks. køb af fast ejendom eller bil. Det er ikke tilfældet med et forbrugslån. Udbyderen spørger slet ikke ind til formålet med lånet, og du kan derfor spendere pengene lige præcis, som du har lyst til. Et forbrugslån kan derfor være relevant i mange forskellige sammenhænge, hvad enten det er til praktiske eller mere luksuriøse formål.

Du skal ikke stille sikkerhed for forbrugslånet

En sidste fordel er, at du ikke skal stille sikkerhed for at optage et forbrugslån som 18-årig. Det er derfor ikke nødvendigt, at du har en stor opsparing, eller at dine forældre stiller sikkerhed for dig. Det at du ikke skal stille sikkerhed gør også, at der er langt flere, som har mulighed for at optage et forbrugslån, selvom de kun er 18 år gamle.

Selvom renten er forholdsvis høj, når du skal optage et forbrugslån som 18-årig, er det en attraktiv låneform, hvis du akut står og mangler penge. Et forbrugslån er en af de eneste lånemuligheder, du har som 18-årig, og hvis du samtidig er grundig og opmærksom i forbindelse med din ansøgningsproces, kan det lade sig gøre at optage et lån med en fornuftig ÅOP.