475.724
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

🔶 Vil du låne eller investere?

Som sagt vil din bank højst sandsynligt give dig de tilbud, som banken kan tjene penge på, hvad enten du ønsker at tage et lån (lån penge) eller investere. Det kunne sikkert også være fristende at lade banken ordne det hele for én, fordi det er svært at overskue markedet.

Men på lånemarkedet findes der mange muligheder, og du skal derfor være ret så heldig, hvis din bank kan tilbyde dig det bedst mulige lån. En uvildig rådgiver har stor viden om markedet, og kan hjælpe dig med at finde det lån, der passer bedst til din økonomiske situation.

Det samme gælder for din investering. Da det kan være svært selv at gennemskue, hvor det er bedst at sætte sine penge, kan din uvildige rådgiver også hjælpe dig her. I modsætning til din bank har din uvildige rådgiver nemlig ikke aftaler med en bestemt fond.

🔶 Har din livssituation ændret sig?

Der kan være mange årsager til, at din livssituation, og dermed også din økonomiske situation, ændrer sig, eksempelvis i forbindelse med familieforøgelse, skilsmisse, nyt job, lønforhøjelse eller andet.

Hvad enten det er det ene eller andet, vil din nye situation have betydning for din økonomi. En uvildig rådgiver kan hjælpe dig med at få et overblik over, hvordan du tilpasser din økonomi til din nye private situation. Din rådgiver vil muligvis råde dig til at skifte bank eller pensionsselskab.

Hvis du får flere penge mellem hænderne, for eksempel på grund af et jobskifte eller en bonus, vil din uvildige rådgiver råde dig til at betale din gæld af, uanset om det er et banklån eller et forbrugslån.

🔶 Går du snart på pension?

En uvildig rådgiver vil hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du får mest mulig glæde af din pension, samt at den ikke bliver ædt op af diverse gebyrer. Selvom det er fristende at sige ja tak til bankens tilbud om at få gratis vurdering af, hvordan din økonomiske situation kommer til at se ud, når du forlader arbejdsmarkedet, har de samtidig en forventning om, at du køber deres produkter.