475.685
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

🔶 Spar på lånet

Hvis man vil gøre sit lån så billigt som muligt ved at reducere løbetiden, er der flere steder, hvor man kan sætte ind. Først og fremmest skal man se sin økonomi igennem for at finde ud af, hvor meget man kan betale i månedlig ydelse. Når man gør dette, kan man samtidig overveje, om der er steder, hvor man kan spare. Ofte kan man spare mange penge ved at se på ting som sine forsikringer, sit tv abonnement og mobilabonnement. Ydermere kan det ofte betale sig at se på, hvilket elselskab man har, og hvad man betaler for el, da det elselskab, man får tildelt, ikke altid er det billigste.

🔶 Læg et budget

Når man har sørget for, at man ikke betaler for meget nogen steder og altså sparer, hvor man kan og er villig til, er det næste skridt at lægge et budget. Ved at lægge et budget hvor alle udgifter trækkes fra indtægterne, finder man ud af, hvor meget man har råd til at betale af på et lån. Ved at lægge budgettet får man samtidig set sin økonomi efter i sømmene, og måske bliver man overrasket over, hvad man egentlig bruger sine penge på. Når man ved, hvor meget man kan betale hver måned, ved man også, hvor lang eller kort en løbetid man bør have på sit lån.

Hvis det er et mindre lån med en kortere løbetid, kan det godt betale sig at leve for mindre, end man plejer, i en periode for hurtigt at komme af med lånet. Er det derimod et længerevarende lån, bør man være realistisk i forhold til, hvor mange penge man skal have til sig selv, så man ikke sætter sig selv for stramt. Får man penge tilbage i skat, bonus i firmaet, udbetalt feriepenge eller lignende, kan det desuden ofte være en god ide at vælge at bruge dem til at nedbringe sin gæld for på den måde at spare penge og få flere penge til sig selv på den lange bane.

🔶 Nordiclån - Nyt lån i Danmark

Vidste du at der faktisk meget snart kommer et nyt lån i Danmark? Nordiclån kommer det til at hedde - Du kan læse mere omkring dette her!