Mangler du penge til depositum? Lån her

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

  • Indholdsfortegnelse

    0 punkter

  • Læsetid

    7 minutter

  • Siden er opdateret

    27/05-2024

Skal du flytte? Tjaa.. vi ved alle sammen, at det ikke er så billigt at flytte. Der kan være mange grunde til at man vælger at flytte.

Måske er det noget uventet der er årsagen, og derfor har man ikke lige forberedt sig på det. Står man og man skal flytte så er flyttefirma ikke den eneste bekymring man har. Her er den største omkostning nemlig depositum, som kan være ret høj alt afhængig af hvilken type bolig man har valgt. Her kan depositum variere alt fra 15.000 til 30.000 kroner eller mere.

I mange tilfælde er det ikke lige nogle penge man har stående på kontoen til at betale med. Det kræver at man har en god opsparing, hvor man i en længere periode har planlagt at flytte, hvor man har haft mulighed for at spare op og lave et flyttebudget.

Men desværre er det ikke altid så lige til, og især for de unge er det udfordrende at skrabe sammen disse store beløber til et depositum. Her kunne de nærmeste venner og familie være løsningen, hvor man kan låne pengene af dem, men det er ikke altid så behagelig at bede folk om så mange penge. Derfor kan det være en mulighed, at tage kontakt til sin bank og se på sine lånemuligheder.

Men der er mange som ikke kan leve op til bankernes høje krav for at kunne låne penge, samt hele besværet med gøre rede for hvorfor man gerne vil låne penge osv. gør at mange ikke en gang overvejer banken som en mulighed. Det kan også være at man har brug for pengene ret hurtigt, og med bankerne kræver det længere låneproces - alt fra booke et møde, snakke med bankrådgiveren, ansøgning osv. At tage et lån i banken er forbundet med alt for mange krav, som ikke alle kan leve op til eller gider.

Låne til depositum

Men der er ingen grund til panik, fordi der er mange online lånemuligheder. Her kan du for eksempel bruge Moneynbanker.dk, hvor du hurtigt og nemt finder frem til de låneudbydere der kan dække dine behov i forhold til dit depositum. Det er nemt og overskueligt, hvor du kan se listen over de bedste låneudbydere på markedet lige nu.

Her er det vigtigt, at du søger hos mindst tre forskellige låneudbydere for at få det bedste og billigste lån.

Og husk altid at holde øje med ÅOP, som er med til at sikre dig et billigt lån. Skal du til at flytte i almene boliger, kan du altid prøve at ansøge om lån hos kommunen til depositummet. Står du og ikke har haft heldet med dig i banken eller online, kan det være at kommunen er løsningen for dig.

Her er det dog vigtigt, at fremhæve, at kommunen har tendens til at hjælpe og støtte dem der er svagere stillet i samfundet. Det er et fint alternativ, og du kan altid blive klogere ved at se på dine muligheder på Borger.dk.