Onlinelån der betaler sig

Lånetilbud er opdateret d. 26/04-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

  • Indholdsfortegnelse

    4 punkter

  • Læsetid

    6 minutter

  • Siden er opdateret

    26/04-2024

Med de moderne onlinelån har du mulighed for at gøre gode handler - det vil sige handler, du kan tjene penge på. En hurtig handel er ikke at gå i vejen for, men hvis ikke du lige står og har pengene, kræver det et hurtig lån. En af de populære onlinelåns kvaliteter er netop hurtighed - din låneansøgning er ofte færdigbehandlet allerede dagen efter, du har sendt den, nogle gange allerede efter et par timer.

Opkøb og videresalg

Noget af det du kan gøre en hurtig handel på, er at opkøbe designermøbler, istandsætte dem og videresælge dem med fortjeneste. Møbler der er designet af de store, danske møbeldesignere såsom Arne Jacobsen, Verner Panton og Poul Kjærholm holder prisen, men det er klart, at hvis møblerne ikke er i så god stand som tidligere, så falder prisen, og så er det, at du skal slå til og opkøbe.

Tjen penge på din hobby

En istandsættelse af klenodiet vil få prisen til at stige, men det kræver selvfølgelig, at man kan sit snedkerkram, uden at man af den grund behøver at være uddannet inden for dette område - det kan også være en hobby. Hvis denne hobby holdes i hævd, kan man komme til at tjene penge på det, men det fordrer selvfølgelig, at du har beregnet istandsættelsestiden og matchet det til onlinelånets løbetid.

Fortjenesten sluger renteudgiften

For at gøre den bedste handel er det vigtigt, at du finder det lån, der passer dig bedst - læs mere om lån generelt her. Hvis du optager et lån på fx 40.000 kr. i to måneder, vil renteudgiften på lånet være meget begrænset.

Og hvis du køber og istandsætter møblet i løbet af to måneder med en udgift til materialer på 1.000 kr., kan du måske sælge designermøblet for 45.000 kr., og du står pludselig med 4.000 kr. i hånden, som du oven i dit næste lån vil kunne bruge til nye designermøbler. Efterhånden som du laver flere og flere handler, vil du have råd til at investere større beløb og dermed tjene flere penge. Og til sidst vil du ikke længere skulle låne pengene.

Mange fordele ved at låne penge online

Ud over hurtigheden har onlinelån mange andre kvaliteter. Det er nemt, idet du sidder hjemme bag computeren og indtaster dine oplysninger, som du sender online. Du kan selv bestemme over dit lån og fastsætte, hvor lang løbetiden skal være.

Og så er der ingen bankrådgiver, der forhindrer dig i at udføre dine ideer og foretagender.