481.734
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

🔶 Myte 1: De er pengegriske fupmagere

Et kritikpunkt som online låneudbydere oftest beskyldes for er, at de er skumle og luskede tyve, som kun er ude efter dine penge. Dette er en meget fejlagtig antagelse, da alle låneudbydere i Danmark er underlagt den samme lovgivning og kan blive straffet på lige fod i overensstemmelse med denne. Hurtige online lån, sms lån og kviklån er blot lånetyper, som giver forbrugeren flere muligheder for at finde det bedst mulige lån. Derudover kan det ligefrem have mange fordele frem for banklån, som har en længere og hurtigere behandlings- og løbetid. Selvfølgelig skal du i din søgen efter det bedste lån såvel som i alle andre situationer være opmærksom, kritisk og fornuftig!

Mersalg er et kernebegreb i alle kommercielle virksomheder, hvad enten det er en online låneudbyder eller din egen bank. Enhver som låner dig penge, er ofte ude efter at sælge dig mest muligt. Selvom udlånskriterierne kan variere, så har disse typer af virksomheder ikke flere skjulte bagtanker end alle andre.

🔶 Myte 2: Lånene er meget dyrere

Ved første øjekast kan denne lånetype virke som et dyrt lån, da renten ofte er højere end ved banklån. Dog er renten ikke det eneste, som man skal tage højde for i vurderingen af et lån. Prissammensætningen skal vurderes ud fra både rente og løbetid.

Typisk vil renten være højere hos online låneudbydere, men løbetiden er blot 15-60 dage, hvorimod den ofte er hele 5-10 år ved pengeinstitutter. Dermed kommer myten om at lånet bliver til en uoverskuelig økonomisk byrde for forbrugeren ikke aktualiseret.

🔶 Myte 3: Låneudbyderne hemmeligholder oplysninger

Selvfølgelig er der visse fordele ved at diskutere et muligt lån direkte med din bankrådgiver. Dette kan eksempelvis bidrage til større gennemsigtighed i forhold til fordele og ulemper. Hurtig lån online derimod bliver ofte beskyldt for at virke uoverskuelige og hemmeligholde oplysninger om ekstra gebyrer og høje opstartsomkostninger. Men bare rolig! I Danmark skal man godkendes af de danske myndigheder til at drive denne type virksomhed. Dog kan det aldrig skade at ringe til de forskellige låneudbydere før du optager lånet, for at få alle detaljer på plads.

Online lån, kviklån og sms lån kan ofte være både bedre og hurtige alternativer til det traditionelle banklån. Så selvom der på nettet, ligesom alle andre steder findes fupmagere, så skal du bestemt ikke være bange for at tage optage et sådan lån. Hvis blot du sætter dig ind i de forskellige lånemuligheder, så er der både tid og penge at spare på denne type lån.