481.734
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

🔶 LEGO: Vi beklager

Legetøjskoncernen har ikke været interesserede i at gå særligt meget i dybden angående den uheldige situation, som de er endt i. Men de er dog kede af at have skuffet de små legetøjsforretninger.

- Vi arbejder konstant på at blive bedre til at forudse og reagere på efterspørgsel, og gør alt, hvad vi kan for ikke at skuffe de forventninger, vores kunder har til virksomheden. Det er en ambition, vi tager meget seriøst, og vi måler eksempelvis kundernes tilfredshed med den service, vi leverer. Vi kan kun dybt beklage, når vi ikke er i stand til at efterleve den efterspørgsel, der er, da vi ikke ønsker at skuffe hverken kunder eller de forbrugere, der ønsker at købe LEGO-produkter, siger Roar Rude Trangbæk, som er pressechef i koncernen.

LEGO ligger ellers i den absolutte top på listen over de stærkeste brands herhjemme, og det er ikke utænkeligt, at den triste situation, som Lego lige nu befinder sig i, vil gå ud over brandets image.

Vi befinder os i en tid, hvor vi hylder iværksættere og støtter op om det lokale, men hvor vi til gengæld ikke råber hurra for store, bureaukratiske organisationer. Sidstnævnte led Coop-koncernen blandt andet under for få år tilbage.

Om ikke andet sender LEGO i hvert fald lige nu et signal om, at de primært tilgodeser de store virksomheder, og det bliver derfor interessant at se, om denne ubehagelige sag kommer til udtryk i LEGOs årsregnskab.

Kilde:http://finans.dk/finans/erhverv/ECE7946741/Der-bliver-Lego-l%C3%B8s-jul-i-mange-sm%C3%A5-butikker/?ctxref=fpfinans