484.385
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

🔶 7. Ignorer ikke finansielle opgørelser

Ligesom med ovennævnte punkt, så skal du skabe overblik over dine finansielle opgørelser. Sæt tid af hver måned, til at gennemse dine investeringer, bankkonti, kreditkort osv. Dermed fanger du eventuelle fejl med det samme og mister ikke penge. Jo oftere du gør det, jo mere overskueligt bliver det.

🔶 8. Lær at forvalte din bankkonto

Rige mennesker spilder ikke penge på gebyrer og renter, men har sat sig ind i, hvordan de undgår disse. Ved at holde øje med dine bankgebyrer, får du overblik over, hvor meget du bruger på unødvendige gebyrer i hæveautomater og for overførsler.

Hvis du er opmærksom og planlægger fremad, så kan du sagtens undgå disse gebyrer. Det kræver dog, at du sætter lidt tid af hver måned for at kigge din bankkonto igennem.

🔶 9. Bliv din egen ekspert

I stedet for blindt at følge din revisors eller bankrådgivers råd, så stil spørgsmål hertil og gør dig selv nogle overvejelser om problemet.

9. Bliv din egen ekspert
Det er bestemt ikke fordi, at det er en dårlig ting at søge råd hos eksperter - det gør de rige også! Sørg dog altid for at få rådet forklaret så du forstår det fuldt ud og stil altid ét spørgsmål for meget end ét for lidt. Sæt dig ind i det aktuelle emne før du søger råd, så du er godt inde i stoffet og dermed tager dine egne holdninger med i beslutningen.

🔶 10. Hold fast i dine andre værdier

Hvis du ønsker at få en god økonomi, hvor der er plus på bundlinjen, så er et fokus på finansiel succes vigtigt at have. Det er dog vigtigt, at denne del af dit liv ikke forblænder dig og overskygger andre og vigtigere ting i livet. De fleste succesfulde mennesker forstår, at økonomisk succes kun er ét aspekt af livet.

Vurder derfor, hvilke ting, der er vigtige i dit liv, så du skaber overensstemmelse mellem karrieremæssige-, familiemæssige og finansielle mål. Forsøm ikke lykken, familien eller helbredet i jagten på penge.

Uanset om du stræber efter at blive en del af Danmarks rigeste procent eller om du blot ønsker en stabil økonomi med plads til sjov og oplevelser, så kan det være smart at tage ved lære af folk, som har opnået stor succes. Du kan altid tilpasse rådene efter, hvilke økonomiske drømme, du har.