475.548
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

🔶 På egne ben

Det er bestemt ingen billig fornøjelse at skulle flytte, og det er ikke usandsynligt, at det er første gang, du skal ud og stå på egne ben og finde ud af, hvad der egentlig menes med det. Det er måske din første egen bolig, og derfor står du ikke til at få tilbagebetalt et beløb fra en forhenværende udlejer. Så du har ikke noget indskud/depositum/forudbetalt leje for de tre første måneder, som du får tilbagebetalt, og som du kunne have brugt som indskud i den nye bolig.

🔶 Onlinelån kan hjælpe

Flere og flere mennesker benytter sig af de populære onlinelån, når de står og skal bruge pengene her og nu. Onlinelånene har den fordel, at de bevilges ganske hurtigt - dvs. efter højst 1-2 dage, efter du har ansøgt om lånet. Du bestemmer selv, hvad lånet skal gå til, og hvornår lånet skal være tilbagebetalt. Det er meget forskelligt, hvilket beløb folk ønsker at låne, men er man studerende, kunne man måske med fordel kigge sig om efter låneudbyderefor, hvor meget man kan låne.

🔶 Hurtigheden - en force for dig

Med et sådant beløb i ryggen kan man nå langt i sin boligsøgning, og det smarte ved det er, at du ikke behøver at søge om lånet lang tid i forvejen, idet et forbrugslån typisk bliver bevilget inden for ganske få dage, måske timer. Derfor behøver du heller ikke at betale renter unødvendigt længe.

Tjek f.eks. Politiken.dk om mangel på studenterboliger i de større danske byer, da dette medie som regel er velinformeret.