Lån til studenterhyblen

Lånetilbud er opdateret d. 16/06-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

  • Indholdsfortegnelse

    3 punkter

  • Læsetid

    5 minutter

  • Siden er opdateret

    16/06-2024

Sommeren er slut for mange studerende, der enten læser videre på en ungdomsuddannelse, eller som skal starte på en videregående uddannelse. Og i forbindelse hermed har de fleste unge en masse ekstra udgifter til fx bøger, pc, studieture og flytning, og særligt det sidste kan virkelig være både tidskrævende og dyrt - hvis man da er så heldig, at man overhovedet finder et sted at bo. Det er populært at søge om at blive optaget på et kollegium, men der er også mange om buddet, når det kommer til 1-værelseslejligheder, enkeltværelser og delelejligheder.

På egne ben

Det er bestemt ingen billig fornøjelse at skulle flytte, og det er ikke usandsynligt, at det er første gang, du skal ud og stå på egne ben og finde ud af, hvad der egentlig menes med det. Det er måske din første egen bolig, og derfor står du ikke til at få tilbagebetalt et beløb fra en forhenværende udlejer. Så du har ikke noget indskud/depositum/forudbetalt leje for de tre første måneder, som du får tilbagebetalt, og som du kunne have brugt som indskud i den nye bolig.

Onlinelån kan hjælpe

Flere og flere mennesker benytter sig af de populære onlinelån, når de står og skal bruge pengene her og nu. Onlinelånene har den fordel, at de bevilges ganske hurtigt - dvs. efter højst 1-2 dage, efter du har ansøgt om lånet.

Du bestemmer selv, hvad lånet skal gå til, og hvornår lånet skal være tilbagebetalt. Det er meget forskelligt, hvilket beløb folk ønsker at låne, men er man studerende, kunne man måske med fordel kigge sig om efter låneudbyderefor, hvor meget man kan låne.

Hurtigheden - en force for dig

Med et sådant beløb i ryggen kan man nå langt i sin boligsøgning, og det smarte ved det er, at du ikke behøver at søge om lånet lang tid i forvejen, idet et forbrugslån typisk bliver bevilget inden for ganske få dage, måske timer. Derfor behøver du heller ikke at betale renter unødvendigt længe.

Tjek f.eks. Politiken.dk om mangel på studenterboliger i de større danske byer, da dette medie som regel er velinformeret.