Lån til din iværksætterdrøm

Står du med store iværksætterdrømme, og en idé ingen har tænkt på før? Og du ved bare at det vil være en stor succes. Men desværre har du ikke den kapital i ryggen, som skal til for at kunne realisere din iværksætteridé. Finanskrisen har medført at det er ret svært at få et lån i banken og for at starte en virksomhed op. Her stilles der krav om sikkerhed for lånet og en række beviser for at du kan tilbagebetale dit lån. Men hvordan kan man bevise alt det her, hvis du ikke får lov til at komme i gang med at starte virksomheden op. At får lånet i banken er tidskrævende og lang proces, hvor mange møder skal afholdes, og der skal bruges mange kræfter på at overbevise banken om at lade dig låne penge. Men hvem har sagt, at banken skal stå i vejen for din drøm?

På nettet er der mange forskellige låneudbydere, hvor du kan låne penge og få den rette kapital der skal til for at opfylde dine drømme. Når du låner online er der ingen der stiller spørgsmålstegn ved hvad dit formål er med lånet. Her er der en række lempelige krav som du skal opfylde, og inden for et døgn har du de penge du skal bruge. I Danmark er der rigtig mange iværksætter der har taget lån online og har satset på deres iværksætterdrøm. Ingen kan forudse hvad fremtiden bringer, men en ting er sikker, og det er at ingen skal stå i vejen for dine drømme og tage chancen for noget, som du tror på.

Forretningsplan og budget

Selvom du låner penge online, så er det vigtigt at du først og fremmest laver en forretningsplan for din virksomhed, og et budget. Forretningsplanen hjælper dig med at sætte rammer omkring dine ideer og mål for virksomheden, samt et indblik i hvor mange penge du skal bruge for at starte din virksomhed op. Når du har udarbejdet din forretningsplan, er det også nemmere at udarbejde et budget, som giver dig et realistisk indblik i om du skal ud og låne 30.000 kroner eller 300.000 kroner. Det afhænger også af om du skal ud og have et fysisk produkt eller du skal starte en konsulentvirksomhed op, som også er med til at have indflydelse på dit budget. Tag dig god til udarbejdelsen af forretningsplanen og budgettet, hvilket vil give dig et bedre og stabilt udgangspunkt.

Forskellige alternativer

Ud over banken og lån penge nu online er der også andre måder at finde penge til sin iværksætterdrøm. Der er også forskellige konkurrencer man kan melde sig til, hvor man kan dele sin idé, og så kan det være at der er investorer som kan se potentiale i din idé og vælger at investere i din idé. Dertil er der også forskellige fonde man kan sende ansøgninger til, som også deler en form for iværksætterlegater, så du en statskapital. Alt afhængigt af, hvor store ens ambitioner er, så kan man kombinere online lån, med forskellige iværksætterkonkurrencer og fonde. Her til kan man også benytte sig af gratis rådgivning for iværksætter landet over, hvor man kan få gode råd og tips til hvordan man kan finanserne sin iværksætterdrøm.

Brug for at låne penge?

MONEYBANKER.dk har hjulpet 598.983 brugere siden vi startede i 2014. Skal vi også hjælpe dig med at vælge det billigste lån? Sammenlign lån via vores søgemaskine hurtigt og nemt, uanset om du søger et forbrugslån, samlelån eller bare et billigt lån online.

Sammenlign lån (August 2020)