Lån penge til nyt køkken

Lånetilbud er opdateret d. 16/06-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

  • Indholdsfortegnelse

    3 punkter

  • Læsetid

    6 minutter

  • Siden er opdateret

    16/06-2024

Gennem de seneste årtier er køkkenet blevet betragtet som et af de vigtigste rum i boligen - hvis det da ikke erdetvigtigste. Det betyder også, at det er noget af det, der har størst betydning, når man skal købe - eller sælge - sin bolig.

Din bolig bliver mere værd

Både velværemæssigt og fornuftsmæssigt kan det være en kæmpe styrke af ens bolig, hvis det lille 80’er-køkken bliver skiftet ud med noget mere nutidigt og smart. At boligen bliver forholdsmæssigt mere værd ved et køkken, der nogenlunde er up to date, taler for at istandsætte og/eller købe nyt. Og hvor skal pengene så komme fra? Mange foretrækker at lægge sit boliglån om, således at nogle af de penge, der er bundet til boligen bliver frigivet til fordel for forbedringen.

Det er nemt, men det koster selvfølgelig penge - og pengeinstitutterne ved godt, hvad de skal have for deres ydelser.

Onlinelån - et godt alternativ

Et alternativ til omlægning af boliglånet er at låne penge via internettet - det man kalder online- eller kviklån. Men der er efterhånden mange låneudbydere derude, og hvilken skal man vælge? Det kan være anbefalelsesværdigt at vælge en låneudbyder, der ikke alene låner dig penge, men som også tilbyder rådgivning, enten telefonisk eller via chat. Det skaber en form for tryghed, inden du tager beslutningen om at optage lån.

Åbenlyse fordele ved onlinelån

Desuden er der mange fordele knyttet til at tage et onlinelån. Det er hurtigt, nemt, diskret - og så har du større indflydelse på løbetid og afbetaling, end du ville have, hvis du låner penge i et pengeinstitut. Med andre ord er du selv herre over dit lån - du bestemmer selv lånets størrelse samt afdragsraterne.

Derudover er der ingen, der blander sig i, hvad dit lån skal bruges på, og i de fleste tilfælde kræves der heller ikke sikkerhed i dine værdier som fx bil og bolig. Og i sidste ende kan lånet gå hen og blive en form for investering, da du utvivlsomt kan få flere penge for din bolig, hvis du en dag skal sælge den, og dels får langt større glæde af et istandsat eller nyt køkken nu og her. Læs mere om forskellige emner inden for penge her på penge.dk.