Lån penge til det du mangler

Lånetilbud er opdateret d. 16/06-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

  • Indholdsfortegnelse

    1 punkter

  • Læsetid

    5 minutter

  • Siden er opdateret

    16/06-2024

Er fryseren gået i stykker, tv’et stået af eller vil ovnen ikke tænde? Der kan være mange årsager til, at man pludselig skal af med lidt flere penge end beregnet. Uventede situationer, hvor fryseren pludselig holder op med at fryse, kan godt være lidt af en paniksituation, da man jo helst ikke vil have alt sin mad ødelagt. Derfor er man nødt til at anskaffe sig en ny med det samme, men er det sidst på måneden, eller har man ikke lige sat 3.000 kr. til side til en fryser den måned, er der dog hjælp at hente.

Mange steder kan man nemlig købe på afbetaling, og flere steder tilbyder de det endda uden, at det giver ekstra omkostninger. Hvis ikke det er muligt, kan man i stedet tage et kviklån, hvor man får svar nærmest med det samme. På denne måde kan man nå at redde hele sit lager af mad, se sin yndlingsserie samme aften, eller hvad der nu ellers brænder på.

Prisgaranti

Når man er ude at købe hvidevarer, tv og lignende udstyr til hjemmet, kan det desuden være en god ide at se efter prisgaranti. Mange butikker reklamerer nemlig med, at der er prisgaranti på deres produkter. Denne garanti betyder, at man ikke kan finde den pågældende vare billigere andre steder.

Dette betyder ikke kun, at varen er billigst på købstidspunktet, det betyder også, at prisgarantien gælder i mange dage. Det vil sige, at forbrugeren i helt op til 30 dage efter et køb har krav på at få differencen tilbage, såfremt han eller hun har fundet den pågældende vare til en billigere pris et andet sted. Derfor kan det altså godt betale sig at holde lidt øje med butikkernes priser et stykke tid efter, at varen er købt, da man lynhurtigt kan ”tjene” 500 kr. eller 1.000 kr., hvis en af butikkens konkurrenter sætter prisen ned på lige netop den vare.