473.516
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

🔶 Et gennemtænkt lån tager tid

Det er ikke tilstrækkeligt blot at vælge det første og det bedste lån, som kommer til syne, når du søger på Google. Problemet med mange forbrugslån er nemlig, at renten på mange af disse lån er rigtig høj, og det er derfor nødvendigt at være meget kritisk, når du søger efter et forbrugslån. Hvis du vælger det første og bedste, er der en stor risiko for, at du accepterer et lån, hvor omkostningerne er alt for høje.

Det du derimod skal gøre er at sammenligne de forskellige udbydere på lånemarkedet og finde frem til den udbyder, som kan tilbyde dig det billigste lån. På den måde er du sikker på, at du ikke bliver snydt. I denne sammenhæng skal du være opmærksom på, at du ikke udelukkende skal fokusere på de forskellige udbyderes renteniveau. Det anbefales derimod, at du holder øje med lånenes ÅOP, som er det mest præcise nøgletal, når du skal danne dig et overblik over et låns omkostninger. Det er tilfældet, da et låns ÅOP dækker over alle omkostninger i forbindelse med et lån - ikke kun renten.

🔶 Brug søgemaskinen på MONEYBANKER.dk

Det kan dog være vanskeligt at skabe dig et overblik over de forskellige udbydere af forbrugslån, da der findes rigtig mange forskellige. En løsning på dette er at gøre brug af søgemaskinen på låneportalen moneybanker.dk. Her kan du ved at indtaste tre simple oplysninger finde frem til de udbydere, der kan tilbyde dig et lån, som passer til dit behov. Det eneste søgemaskinen har behov for at vide er din alder, hvor stort et beløb du vil låne og over hvor lang tid lånet skal løbe.

Når søgemaskinen har oplistet de relevante udbydere, er det herefter op til dig at undersøge, hvad de forskellige udbydere helt konkret kan tilbyde. Det gør du ved at ansøge hos flere forskellige udbydere og derefter sammenligne deres tilbud. Her er det lånets ÅOP, du skal være opmærksom. I sidste ende skal du derfor vælge det lån med den laveste ÅOP.