484.348
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

🔶 Det er løbetiden, som ændrer sig

Den store ulempe ved en variabel rente er, at det er en meget usikker lånemetode, da du ikke kan vide, om renten pludselig stiger. Det specielle ved et Flexlån T er imidlertid, at du kan få gavn af den variable rentes fordele samtidig med, at den månedlige ydelse er fast gennem hele låneperioden. Selvom renten skulle stige i løbet af låneperioden, stiger din månedlige tilbagebetaling ikke. Det betyder dog ikke, at en eventuel rentestigning ikke vil få betydning for dit lån. Det er bare ikke ydelsen, men til gengæld lånets løbetid, som bliver forlænget, hvis renten skulle stige.

Den helt store fordel er altså, at du ved, hvad den månedlige ydelse er gennem hele låneperioden, og kan drage fordel at den meget lave rente, som gennem en længere periode har været en realitet. Det skaber en tryghed for dig som forbruger, da du har et meget bedre overblik over din tilbagebetalingssituation og dermed også din økonomi.

🔶 Fastforrentede lån stadigvæk de mest sikre

Selvom et Flexlån T umiddelbart lyder som en rigtig fornuftig investering, skal du dog være opmærksom på, at lånetypen i sidste ende ikke er billigere end et normalt lån med variabel rente - det er blot opbygget op på en anden måde. Du betaler godt nok ikke for en eventuel rentestigning med det samme, men til gengæld vil lånets løbetid blot blive forlænget. Hvis du ønsker den højeste grad af sikkerhed, anbefales det derfor stadigvæk, at du vælger et fastforrentet lån.

Et flexlån T kan dog være en interessant mulighed, hvis du tør at satse lidt, men samtidig ønsker en fast månedlige ydelse gennem hele låneperioden.