Finansiering af nyt køkken

Lånetilbud er opdateret d. 06/10-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

  • Indholdsfortegnelse

    3 punkter

  • Læsetid

    7 minutter

  • Siden er opdateret

    06/10-2022

Det kan være lidt besværligt og en dyr affære at finansiere nyt køkken. Men det er også forståeligt, at man gerne vil have et lækkert køkken, da det er et samlepunkt for familien, hvor man laver mad sammen og deler mange gode stunder. At finansiere et nyt køkken kan nemt komme til at koste over 30.000 kroner, og med alle de andre udgifter en familie har - så er det de færreste familier der har de penge stående på kontoen for at finansiere det nye køkken.

Det er mange penge, men det skal ikke være en forhindring for drømmen om det nye køkken.

Forskellige finansieringsmuligheder

Når du skal ud og finde finansiering til dit nye køkken er der flere muligheder for at låne penge. Her kan du vælge imellem banken, online låneudbydere og selve forhandleren, hvorfra du køber dit nye køkken, som alle tre kan være fine finansieringsmuligheder alt afhængigt af hvor stor pengemangel man har. Det er ikke usædvanligt at mange lægger ud med at tage kontakt til deres bank for at høre omkring deres lånemuligheder.

Men i de fleste tilfælde er det ret svært at få et forbrugslån i banken, for at kunne dække de nødvendige udgifter omkring sit nye køkken. Desuden stille banken mange og større krav, når man ansøger om et lån.

Forhandleren og online lån

Ud over banken er der altid et godt alternativt at købe køkkenet på afbetaling hos forhandleren, eftersom mange firmaer tilbyder forskellige finansieringsmulighed, når du køber hos dem. Her kan du forhøre dig hos de forskellige forhandlere, og se hvilke tilbud de har. Vælger du derimod at sammensætte dig dit eget køkkenet kan et online lån være en finansieringsmulighed for dig.

På online lånemarked kan du finde mange udbydere, som kan tilbyde dig et lån med fornuftige lånebetingelser, og i meget få tilfælde vil de gerne vide, hvad dit lån skal gå til. Med andre ord, er du en af dem som har fået afslag fra banken, så er der en del hjælp at hente på online lånemarkedet eller kombinere tilbuddet fra forhandleren med et online lån.

Find det bedste lån

Et godt sted at starte kan være MONEYBANKER.dk som er en webservice, der hjælper dig med at finde det bedste lån til dine behov og ønsker. Webservicen har brugervenligheden i højsædet, hvilket betyder at du på få sekunder får det nødvendige overblik over de lån som er relevante for dig, hvor du kan nemt ansøge om lån. Der er rigtig mange låneudbydere, derfor er det vigtigt at du ansøger hos mindst tre forskellige.

Det koster dig ikke noget, og det er helt uforpligtende, at ansøge om lånet. Det er den bedste måde at helt præcis se, hvad dit lånetilbud indeholder, og hvor store omkostninger der er tilknyttet lånet. Efter du har sat dig i lånebetingelserne kan du sætte dit underskrift og sende låneaftalen retur. Det er hurtig proces, hvor du vil have svaret inden for en time.

Når du bliver godkendt vil der gå få dage, før du har pengene på kontoen.