3 gratis apps, som kan spare dig mange penge

Lånetilbud er opdateret d. 16/06-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

  • Indholdsfortegnelse

    3 punkter

  • Læsetid

    6 minutter

  • Siden er opdateret

    16/06-2024

Det er ved at være sidst på måneden, kontoen er gået i minus og du forstår overhovedet ikke, hvor pengene er blevet af.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående scenarie, så er der hjælp at hente lige her. Hurtige forbrugslån kan være en mulig løsning, men gode råd behøver ikke nødvendigvis at koste penge. Vi præsenterer derfor:3 apps som giver dig styr på økonomien.

1. Lommebudget

Uanset din økonomiske situation, så er det altid en god idé at skabe overblik over dine udgifter samt dit rådighedsbeløb. I stedet for at have et uhandy budget i Excel, så giver Lommebudget dig en lettilgængelig app, som du kan tage med dig på farten. App’en som både fås til Android og iPhone holder styr på dine indtægter og udgifter uden, at du skal løfte en finger.

Derudover kommer den med konkrete sparetips om alt lige fra varmeforbrug, over madplaner til, hvordan du undgår impulskøb.

2. eTilbudsavis

Hvis du også er træt af den uoverskuelige mængde reklamer, som ligger på dit køkkenbord, så kan du nu roligt smække et ”Reklamer-Nej tak”-skilt på din postkasse. eTilbudsavis giver dig nemlig hurtigt og nemt et overblik over aktuelle tilbud i butikker nær dig. Du bestemmer selv, hvor stor en omkreds app’en skal hente tilbud fra og herefter er det bare om at gå på tilbudsjagt og tilføje varer til app’ens smarte indkøbsliste.

Herudover kan du søge på specifikke produkter såsom ’sodavand’, hvorefter du straks vil få tilbud på lige netop dette produkt fra butikkerne i dit nabolag. Kort sagt giver eTilbudsavis dig altså alle de funktioner, som du kunne have brug for, når du skal handle, tilmed i et lækkert og overskueligt design. App’en fås både til Android og iPhone.

3. For Resten

Noget danskerne de seneste år har fået øjnene op for, både miljømæssigt men så sandelig også økonomisk, er madspil. Madspild koster årligt danskerne 11,6 milliarder, så her er mange penge at spare for den enkelte forbruger.

For Resten er app’en som giver inspiration til spændende retter af resterne i køleskabet. Dette begrænser ikke kun madspil, men får samtidig dine penge til at række meget længere. App’en som fås til Android og iPhone indeholder 8 madvare kategorier og giver inspiration til nye retter ud af alt lige fra risengrødsrester til et halvt hvidkålshoved. For Resten er lavet i et samarbejde mellem Forbrugerrådet, Stop Spild af Mad og Landbrug & Fødevarer.