Danmarks billigste lån

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  6 punkter

 • Læsetid

  9 minutter

 • Siden er opdateret

  27/05-2022

Danmarks billigste lån

Du kan ansøge om lån helt uforpligtende

Vi hos Moneybanker behandler din søgning lynhurtigt og allerede samme dag kan pengene være på vej til din bankkonto! Vi finder den låneudbyder der passer bedst til dog og dine behov og du kan nemt, bekvemt og sikkert godkende dit lån med dit NemID. Det er både nemt og hurtigt.

Ansøg om lån nu og realiser dine drømme i morgen

Mange tror det er besværligt at ansøge om et lån – det er det andre steder, men hos Moneybanker har vi gjort det simpelt og lige til. Du kan ansøge om lån på mobilen eller fra din computer. Du udfylder ganske enkelt vores lånesøgning, hvorefter du bliver præsenteret for den/de låneudbydere der passer til den indtastning du har lavet.

Når du vælger den låneudbyder der passer til dig, kan du ansøge om lån, herefter vil din ansøgning blive behandlet og derefter godkendt.

Det er er gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Du kan ansøge om billige lån - helt gratis og uforpligtende. Du er ikke forpligtet til at betale noget før du har fået godkendt dit lån. Hvis din låneansøgning ikke godkendes af låneudbyderen, har det ikke kostet dig en krone! Lånetilbuddet er først bindende, når du har underskrevet det med dit NemID og sendt det tilbage til låneudbyderen.

Hvad skal du huske når du låner online?

Først og fremmest skal du være fyldt 18 år, du kan ikke låne penge, hvis du er umyndig. Du kan ligeledes heller ikke ansøge om lån, hvis du er over 18 år og er under værgemål. Det er således din værge, der skal afgøre om du kan tage et lån og herefter er det dem der skal ansøge om lånet på dine vegne.

Når du er umyndig må du ikke stifte gæld uden accept fra din værge.

En anden vigtig ting, når du låner online er, at du skal sikre dig, at du vælger det lån der passer bedst til din økonomi. Læg derfor gerne et budget over din økonomi så du kan se hvilken lånerente der passer bedst. Det er fornuftigt, at undersøge markedet grundigt, før man ansøger om lånet.

Så ansøg gerne flere steder, husk det binder først, når du har underskrevet med din online signatur (dit NemID). Grunden til at det er mest fordelagtigt at ansøge flere steder, er, at du først kender lånetilbuddets indhold, når dette tilsendes. Herefter kan du sammenligne de forskellige lån og se, hvilket der er mest fordelagtigt. Husk også at undersøge løbetiden på de forskellige lån, sammenlign herefter med renten og herefter dit eget budget.

Spørg dig selv ”Er jeg med min økonomi i stand til at betale lånet tilbage indenfor løbetiden og med den givne rente?”

Det er også vigtigt at være opmærksom på ÅOP’en. ÅOP er den samlede pris for lånet udtrykt i procent pr. år af det beløb, som du får til disposition, dvs. ”i hånden” på lånets oprettelsesdag.

Sagt med andre ord er ÅOP’en er den årlige rente i procent. Et godt råd er, at sammenligne de forskellige låneudbyderes ÅOP med hinanden. Ønsker du at minimere dine omkostninger i forbindelse med lånet, skal du selvfølgelig vælge den udbyder med den laveste ÅOP.

ÅOP’en bliver automatisk lavere jo længere din løbetid er, se nedenfor:

Løbetid: 3 år 5 år

Lån: 500.000 500.000

Stiftelsesomkostninger: 500 500

Samlet kreditbeløb (i hånden): 49.500 49.500

ÅOP før skat: 8,98 % 8,70 %

ÅOP efter skat /v 33,5 % fradrag: 6,13 % 5,86 %

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan via vores søgemaskine vælge hvor mange penge du ønsker at låne, du kan indtaste et ønsket beløb helt op til 100.000 kr. Du bliver tilbudt låneudbydere, der udbyder lån helt op til 100.000 kr. og mere.

Banknorwegian.dk tilbyder dig f.eks. lån fra 5.000 kr. og helt op 400.000 kr. Vi anbefaler, dig, at du ikke låner mere end du har brug for! Det er de færreste mennesker der vælger at låne så højt et beløb online.

For det meste er det mindre beløb, som er nemme og overskuelige at betale tilbage - dvs. b.la. hvor renten er lav.

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
660.438
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.