Billige lån uden sikkerhed - Sammenlign og lån penge uden sikkerhed

Lån uden sikkerhed - Intet krav om sikkerhed- 100% gratis og uforpligtende at ansøge

Lånetilbud er opdateret d. 18/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  11 punkter

 • Læsetid

  16 minutter

 • Siden er opdateret

  18/05-2022

Billige lån uden sikkerhed

Langt de fleste mennesker vil på et eller andet tidspunkt i deres liv have behov for at optage et lån. Det kan være til hus- eller bilkøb, renovering af køkkenet eller helt andre ting. Problemet er dog, at det for rigtig mange danskere kan være vanskeligt at låne penge i bankerne eller realkreditinstitutterne.

Det er tilfældet, da der disse steder stilles forholdsvis store krav, hvis du skal godkendes som lånoptager. Krav, som der er rigtig mange mennesker, der ikke kan leve op til. Heldigvis findes der andre låneformer på markedet, hvis du ikke har mulighed for at låne penge i banken eller realkreditinstituttet. Det kan nemlig lade sig gøre at optage billige lån uden at stille sikkerhed.

Online forbrugslån for alle

Et alternativ til et mere traditionelt banklån kan være at optage det, som bredt defineret betegnes som et online forbrugslån. Fælles for denne lånetype er, at de foretages online, og at de modsat mere traditionelle låneformer henvender sig til en langt større del af befolkningen. Det betyder, at det er en meget attraktiv låneform, hvis du eksempelvis har problemer med at blive godkendt til et lån i den lokale bank.

Derudover er et online forbrugslån interessant, da du har mulighed for at låne både store og små beløb. Nogle af vores samarbejdspartnere tilbyder lån helt ned til 1.000 kroner, hvorimod du andre steder har mulighed for at låne flere hundredetusinde kroner. Dette gør, at et forbrugslån kan være relevant i mange forskellige sammenhænge.

Fordele ved et forbrugslån

Der er rigtig mange fordele ved at optage et forbrugslån. Det skyldes først og fremmest, at det er nemt, hurtigt og forholdsvis problemfrit at blive godkendt som lånoptager.

Det er nemt

Du behøver ikke at møde fysisk op i banken og forklare overfor din bankrådgiver, hvorfor du ønsker at optage et lån. Det eneste det kræver at optage et forbrugslån er, at du har adgang til internettet. Du skal nemlig bruge internettet til læse om de forskellige udbydere, og hvad de kan tilbyde.

Derudover foregår selve låneansøgningen også digitalt, da du blot skal udfylde en ansøgningsformular på låneudbyderens hjemmeside, hvorefter du vil få tilsendt et konkret lånetilbud.

Det går hurtigt

Selve ansøgningsprocessen tager ingen tid, hvis du vælger at optage et forbrugslån. Svartiden varierer fra udbyder til udbyder, men oftest vil det være sådan, at du får svar på din første henvendelse inden for et par timer. Vælger du herefter at acceptere lånetilbuddet, vil pengene overføres til din konto inden for 1-2 hverdage.

Et forbrugslån er derfor meget attraktivt, hvis du akut står og mangler penge.

Dermed ikke sagt, at du ikke skal sætte dig grundigt ind i tingene. Det er meget vigtigt, at du bruger masser af tid på at undersøge forskellige udbydere, så du er sikker på, at du træffer det rigtige valg.

Lån uden sikkerhed

En tredje fordel ved et online forbrugslån er, at du ikke skal stille sikkerhed for at optage et lån. Det er et af de punkter, hvor et forbrugslån adskiller sig markant fra et banklån. Hvis du ønsker at låne penge i banken, vil de i de fleste tilfælde kræve, at du kan stille sikkerhed for lånet.

Det kan f.eks. være, at du skal stille dit hus i pant for lånet. Det er ikke nødvendigt, hvis du vælger at optage et forbrugslån.

De fleste bliver godkendt

Det er muligt for de fleste at blive godkendt til et forbrugslån. Der er dog et krav, som er fælles for langt de fleste låneudbydere. Du må ikke være opgivet i hverken RKI eller Debitorregisteret, som er to databaser, der registrerer dårlige betalere.

Hvis du er registreret et af disse steder, kan det blive meget vanskeligt at blive godkendt som lånoptager.

En anden ting er, at låneudbyderne har forskellige krav til din alder. Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne optage et kviklån, men derfor er der stadigvæk nogle udbydere, som f.eks. har en minimumsgrænse på 23 år.

Vær derfor opmærksom på dette, når du sammenligner de forskellige udbydere.

Derudover kan selskaberne have andre krav, som du skal leve op til. Der er f.eks. mange låneudbyderne, der kræver, at du har en fast indtægt.

Det er dog vigtigt at pointere, at du stadigvæk har mulighed for at optage et forbrugslån, selvom du ikke har en stor månedlig indtægt. Hvis du vil læse mere om de udbydernes specifikke krav, kan du finde disse oplysninger på deres hjemmesider.

Vær opmærksom på lånets omkostninger

De mange fordele ved forbrugslån betyder dog ikke, at der ikke er ulemper knyttet til denne låneform. Den største ulempe ved et online forbrugslån er helt klart, at renten er forholdsvis høj, når du sammenligner med andre låneformer. Det betyder dog ikke, at det nødvendigvis er en dårlig ide at optage et forbrugslån.

Det betyder blot, at der er en række ting, som du skal være opmærksom på, inden du træffer dit valg. Ved at undersøge dine muligheder, kan du nemlig i nogen grad kompensere for den høje rente og finde et fornuftigt og billigt lån.

ÅOP fremfor rente

Rigtig mange låneselskaber reklamerer med, at du skal vælge dem, fordi de kan tilbyde en lav rente. Du gør også klogt i at fokusere på renteniveauet, da det er en af de helt store omkostninger, når du skal optage et lån. Det er bare vigtigt, at du er opmærksom på, at renten ikke nødvendigvis er den eneste omkostning, når du skal låne penge.

De fleste udbydere vil nemlig opkræve en række ekstra ydelser, når du optager et forbrugslån. Det kan være stiftelsesomkostninger, som er et engangsbeløb, der skal betales i forbindelse med oprettelsen af låneaftalen.

Hvis du vil være helt sikker på at få det reelle billede af omkostningerne ved et lån, skal du derfor ikke fokusere på renten, men derimod det nøgletal, der betegnes som ÅOP. Det er vigtigt at fokusere på lånets ÅOP, da det dækker over alle de omkostninger, der skal betales. ÅOP er altså et mere præcist tal end renten, da det medregner alle lånets omkostninger.

Du skal derfor altid sammenligne forbrugslån ud fra dette nøgletal og vælge det lån, som har den laveste ÅOP. Det vil nemlig betyde, at du ender ud med det billigste lån.

Løbetiden er væsentligt for et billigt lån

Løbetiden er et andet vigtigt parameter, som kan være med til at sikre dig et billigt og overskueligt lån. Der er rigtig mange, som begår den fejl ikke at fokusere nok på lånets løbetid, når de optager et lån. For kan det ikke være lige meget, om lånet skal betales tilbage over 12, 24 eller 36 måneder? Nej, det kan det faktisk ikke, da det har stor betydning for dine muligheder for at afdrage lånet til tiden.

Problemet er, at der er mange mennesker, der lader sig friste af en kort tilbagebetalingsperiode. Det er tilfældet, da du ofte kan få en lavere rente, hvis du har mulighed for at betale lånet hurtigt tilbage. Det kan også være en fornuftig løsning, hvis du har økonomien til det.

Det er dog vigtigt, at du fastsætter løbetiden ud fra din økonomiske situation og ikke ud fra, om du kan få en lidt lavere rente. En for kort løbetid kan nemlig medføre en uoverskuelig økonomisk situation, da du kan få store problemer med at overholde låneaftalen med din udbyder. En misvedligeholdelse af låneaftalen vil i de fleste tilfælde også betyde, at der bliver lagt ekstra gebyrer oveni lånet. Det kan altså vise sig at blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke formår at overholde din aftale med låneudbyderen

Sørg derfor altid for at sætte en realistisk løbetid, da det i sidste ende vil sikre dig det billigste lån.

Sådan ansøger du om et online forbrugslån

Det er nemt at ansøge om et online forbrugslån, men det kræver selvfølgelig, at du har fundet ud af, hvilken udbyder du skal vælge. Det kan være vanskeligt at træffe et valg, da der er rigtig mange låneudbydere, som tilbyder forbrugslån. Hvis du er i tvivl, kan du benytte dig af søgemaskinen her på MONEYBANKER.dk.

Det eneste det kræver er, at du angiver lånebeløb, din alder og løbetid på det lån, du søger.

Når du har indtastet disse oplysninger, vil søgemaskinen sortere i låneudbyderne og vise dig dem, som passer til dine kriterier. Herefter har du mulighed for at undersøge de forskellige udbydere og finde frem til dem, som virker mest interessante. Det er i denne sammenhæng vigtigt, at du ikke lægger dig fast på én udbyder fra starten.

Vi anbefaler, at du søger ved minimum tre forskellige udbydere, da det vil give dig det bedste sammenligningsgrundlig og dermed en bedre forudsætning for vælge et så billigt lån som muligt.

Ansøgningsprocessen foregår på den måde, at du skal udfylde en ansøgningsformular på udbyderens hjemmeside. Ansøgningsformularen består af en række simple spørgsmål. De vil typisk omhandle dig som person, din økonomi og dine ønsker i forbindelse med optagelsen af lånet.

Når du har sendt ansøgningen afsted er dialogen i gang, og herefter er det op til dig at afgøre, hvor du i sidste ende ønsker at optage dit forbrugslån.

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
659.587
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.