Diba billån

Lånetilbud er opdateret d. 18/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  7 punkter

 • Læsetid

  11 minutter

 • Siden er opdateret

  18/05-2022

Diba Billån

Når du er på udkig efter et lån, der passer til dine behov, er der mange låneudbydere at vælge imellem. I denne artikel kan du læse mere om udbyderen Diba Billån.

Vi kommer blandt andet ind på, hvem Diba er, hvad de tilbyder, hvilke krav de har til deres låntagere samt deres unikke fordele. Du har derfor mulighed for at finde ud af, om Diba Billån er noget for dig, eller om du skal tage et kig på en anden låneudbyder på markedet.

Hvem er Diba Billån?

Siden 1989 har Diba Billån været at finde på det danske marked. De er ejet af Sydbank A/S og er derfor en 100 % danskejet bank. Diba Billån er en online låneudbyder, der tilbyder billån til de danske forbrugere.

Der kan lånes penge til alle former for køretøj afhængig af dine behov.

I dag er Diba Billån kendt for at være en førende online låneudbyder inden for online bilfinansiering. Dette er blandt andet på grund af deres hurtige godkendelse, høje lånebeløb med mere. Hvis du vælger at optage et billån hos Diba Billån, vil du blive tilbudt en rente på helt ned til 2,27 %.

Du kan desuden selv beslutte, om du ønsker en variabel rente eller en fast rente. Typisk får du lånebeløbet ind på din bankkonto, når der blot er gået en enkelt hverdag. Du skal blot huske at ansøge om pengene inden for låneudbyderens åbningstid.

Hvad tilbyder Diba Billån?

Diba Billån tilbyder online billån til forbrugere, der har brug for penge til et køretøj. Dette kan være alt lige fra en bil til en campingvogn eller noget helt tredje. Hos Diba Billån har du mulighed for at låne et beløb på helt op til 1.000.000 kroner.

Dette er rigtig mange penge sammenlignet med, hvad andre online låneudbydere i dag tilbyder.

Hos Diba Billån tilbyder de desuden både billån med 20 til 40 % i udbetaling eller billån uden udbetaling. Lige meget om du vælger det ene eller det andet billån, vil du låne penge til en forholdsvis attraktiv rente.

Løbetiden er på helt op til mere end 10 år, så du har masser af tid til at betale af på lånet. Vær opmærksom på, at jo længere løbetid lånet har, jo dyrere vil det også blive i sidste ende. Dette er altid værd at overveje grundigt, når du vælger at låne penge til dit næste køretøj.

Diba's billånsberegner

Hvis du klikker ind på Diba Billåns hjemmeside, har du mulighed for at gøre brug af deres låneberegner. På den måde kan du nemmere finde frem til det billån, der er mest optimalt for dig og dine behov.

Her kan du angive informationer såsom bilens pris, bilens årgang, udbetaling og løbetid. Herefter skal du klikke på knappen ”Beregn dit billån”. Når du har gjort det, vil du få vist to forskellige lånemuligheder, som du kan vælge imellem.

Mens det ene lån er med en variabel rente, er det andet lån med en fast rente.

Når du skal beslutte dig for, om du skal give dig i kast med det ene eller det andet lån, skal du sørge for at have dit budget og dit økonomiske råderum in mente.

Mens en fast rente forbliver den samme under hele låneperioden, vil en variabel rente ændre sig med tiden. Det kan derfor være mere risikabelt for dig at vælge en variabel rente. Du skal gøre op med dig selv, om du har en god nok økonomi til, at du kan overholde selv en variabel rente med forholdsvis store udsving.

Dette er nemlig aldrig til at sige.

Indfri dit lån hos Diba Billån

Har du lige pludselig flere penge mellem hænderne? Ønsker du at indfri dit lån før tid hos Diba Billån? Så er dette skam muligt for dig. Hos Diba Billån har du nemlig mulighed for at indfri dit lån før tid. Hos nogle udbydere vil der være gebyrer forbundet med dette, så du rent faktisk skal betale ekstra for det.

Men dette er ikke tilfældet hos Diba Billån.

Her kan du nemlig indfri dit lån før tid uden ekstra omkostninger. Det betyder altså, at du ikke skal betale en ekstra krone for det. Det er ofte en god idé at indfri dit lån før tid, da du herved sparer dig selv for en masse renter.

Jo hurtigere du kan betale hele dit lån af, jo bedre er det for dig og din økonomi.

Fordele hos Diba Billån

Hos Diba Billån finder du flere unikke fordele, der gør dem til en populær og attraktiv online låneudbyder inden for bilfinansiering. De tilbyder både en hurtig ansøgningsproces og udbetaling af penge, men de tilbyder også en forholdsvis lav rente, som vi allerede har været inde på tidligere. Desuden tilbyder Diba Billån også disse unikke fordele til alle deres låntagere:

 1. Ingen gebyrer eller ekstra omkostninger, når det kommer til administration af lånet eller indfrielse af lånet før tid.
 2. Løbetid på helt op til 10 år.
 3. Mulighed for at låne helt op til 1.000.000 kroner.
 4. Mulighed for selv at vælge, om det skal være en fast eller en variabel rente.
 5. Du kan få rabat på bilforsikringer, hvis du optager et lån hos Diba Billån.

Det betyder altså, at du får en del forskellige unikke fordele ved at vælge Diba Billån som din låneudbyder.

Hvilke krav har Diba Billån?

Hvis du ønsker at optage et lån hos Diba Billån, er der nogle bestemte krav og betingelser, som du skal overholde. Disse krav er følgende:

 • Du skal være minimum 18 år gammel.
 • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i hverken RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal være kreditværdig. Dette besluttes i form af din individuelle kreditvurdering.

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
659.593
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.