Sparekassen Vendsyssel

Lånetilbud er opdateret d. 18/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  11 punkter

 • Læsetid

  15 minutter

 • Siden er opdateret

  18/05-2022

Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en sparekasse med hovedsæde i Vrå i Nordjylland. Pengeinstituttet har afdelinger spredt over hele den nordligste del af Danmark fra Skagen i nord til Struer i syd, så bor du her, har du rig mulighed for at finde en afdeling, som er placeret tæt på dig og dit hjem. Sparekassen lægger vægt på sit lokale tilhørsforhold og god service for sine kunder, så hvis du er på udkig efter en bank i det nordjyske med nærvær, omsorg og interesse, kan du her få lidt informationer om Sparekassen Vendsyssel.

Måske det kunne blive din nye bank!

Baggrund

Umiddelbart er Sparekassen Vendsyssel en nyere en af slagsen. Dog går rødderne helt tilbage til 1871, hvor Sparekassen for Vrå og Em Sogne blev stiftet af tre mænd den 6. februar.

Dog blev Sparekassen Vendsyssel først rigtigt dannet i 2001, da Vrå Sparekasse og Jelstrup Lyngby Sparekasse fusionerede. Her opstod navnet, og navnet skulle vise sig at være populært. Det satte gang i en udvikling for sparekassen, og siden da har flere sparekasser fusioneret med Sparekassen Vendsyssel, og afdelinger opstod rundt i hele Nordjylland. Sparekassen Nordjylland er således i dag en stærk spiller på markedet med næsten 400 medarbejdere og omkring 100.000 kunder, hvoraf cirka 38.000 er garanter.

Du finder 24 afdelinger af Sparekassen Vendsyssel rundt om i Vendsyssel, Han Herred, Vestjylland og Thy. Derudover er der to afdelinger i Aalborg og en enkelt i København.

Værdierne hos Sparekassen Vendsyssel

Værdierne for Sparekassen Vendsyssel går primært ud på at gøre alle parter tilfredse. Dette gælder både kunder og medarbejdere, for hvis alle er glade, vil det kunne ses i regnskabet. Værdierne har sparekassen kogt ned til tre punkter:

 • Vi skal behandle kunderne, så de bliver ved med at være kunder.
 • Vi skal behandle hinanden, så vi glæder os til at komme på arbejde.
 • Vi skal fortsat tjene så mange penge, at vi kan opretholde begge dele.

Mere konkret skal disse punkter føres ud i livet gennem:

 • Sund fornuft
 • Handlekraft
 • Lokal forankring

Dette betyder, at du her får en bank, som tænker med hjernen frem for hjertet, som kan slå til, når det brænder allermest på, og som går op i lokalsamfundet og støtter det på bedste vis.

En bank med overskud

De fleste banker vil være gode til deres kunder, men Sparekassen Vendsyssel ved, at vejen til glade kunder og glade medarbejdere hedder en god indtjening og en stabil økonomi. Glade kunder giver god indtjening, og god indtjening giver glade kunder. Sparekassen gør meget ud af at være og forblive en selvstændig sparekasse, som kan klare både gode og dårlige økonomiske perioder.

Der er altså fokus på vækst og udvikling, hvilket kommer dig til gode som kunde i længden. Du får med andre ord en bank, som altid bestræber sig på at gøre fremskridt, og de er forberedte på eventuelle kriser og mindre sjove tider. Du får også en bank, som aktivt støtter lokale initiativer i dit område, så alle former for overskud er der nok af hos Sparekassen Vendsyssel!

Produkter

Uanset hvilke finansielle behov du har, så kan Sparekassen Vendsyssel dække det. Om det er opsparings- eller lønkonti, boliglån eller udlån, så finder du en lang række muligheder hos denne sparekasse. For eksempel findes der intet mindre end syv forskellige former for opsparingskonti.

Der er opsparingskonti med fast rente, børneopsparinger, boligopsparinger og sågar en barnebarnskonto til den yngste generation.

Boliglån

Hvis du skal låne til en ny bolig eller måske bygge bolig helt fra bunden, er der også en lang række muligheder her. Du kan tage et almindeligt boliglån med variabel rente gennem Sparekassen Vendsyssel. Du kan også tage et andelsboliglån, hvis du kigger på andelsboliger.

En byggekredit er et godt alternativ til dig, som vil renovere din nuværende bolig uden at kende de nøjagtige omkostninger. Er du mere til realkreditlån, så kan du også bruge Sparekassen Vendsyssel, som samarbejder med Totalkredit og kan tilbyde dig rådgivning om Totalkredits produkter og formidle en aftale.

Pension og forsikring

Sparekassen Vendsyssel dækker dog også andre finansielle behov end blot lån og konti. De kan også hjælpe og rådgive dig inden for pensionsordninger, så dine sidste år også kan blive nogle af de bedste. For at sikre dig mod eventuelle fremtidige udfordringer tilbyder Sparekassen Vendsyssel også forsikringer.

Her er der tale om alt lige fra livsforsikring og ulykkesforsikring til bilforsikring, indboforsikring og rejseforsikring. Hvis uheldet er ude, kan det hurtigt efterlade både dig og din bank i en økonomisk kattepine, så derfor er det værd at være sikker på, at man er ordentligt dækket, hvis skæbnen pludselig spiller dig et puds.

Online bank

Andre produkter, som er værd at nævne, er de mange digitale løsninger, som Sparekassen Vendsyssel tilbyder sine kunder. Netbank findes til alle platforme. Den kan bruges på computer og tablet samt mobil, hvor den så bare hedder Mobilbank.

Gennem Netbank kan du ordne en masse småting, så du slipper for at gå ned til banken, hver gang der er en regning, der skal betales. Skal der splittes en regning på en restaurant, er dette heller ikke noget problem, da Sparekassen Vendsyssel har et samarbejde med mobilbetalingsapps. Så kan du nemt og hurtigt og uden Nem-ID overføre penge til venner og familie, og du kan også bruge mobilbetalingsapps i en lang række butikker rundt omkring i hele Danmark.

Kort

Sparekassen Vendsyssel har en masse forskellige kort, og de tilbyder rådgivning, så du vælger det rigtige til din situation. Hvis du har et fordelsprogram hos Sparekassen Vendsyssel, har du muligvis også et gratis kort inkluderet som en ekstra fordel. Sparekassen Vendsyssel lader dig vælge dit kort blandt et stort udvalg.

Du kan naturligvis vælge det gode gamle VISA/Dankort - nu også med kontaktløs funktion, så du slipper for at indtaste PIN-kode, når du handler for under 200 kroner. Der er også MasterCard, men der findes et hav af forskellige MasterCards, og her kan det måske være en fordel at snakke med banken om, hvorvidt det kan betale sig at vælge en bestemt type MasterCard. Du kan også nøjes med et internt hævekort, hvis du til alle tider foretrækker kontanter, eller hvis du er ung og skal have dit første kort til banken.

Derudover kan du med nogle korttyper og fordelsprogrammer få lov til selv at designe dit kort. Det kan du, hvis du vælger et VISA/Dankort, MasterCard Silver Debit eller MasterCard Young. For nogle kundetyper er dette helt gratis.

Du skal bare uploade et eller flere billeder gennem Sparekassen Vendsyssels hjemmeside (så der er flere at vælge imellem, hvis det ene billede ikke passer), og inden længe har du et helt individuelt kort, som skiller sig ud fra mængden.

Fordele ved at vælge Sparekassen Vendsyssel

De åbenlyse fordele ved at vælge Sparekassen Vendsyssel er, at du som nordjyde får en bank, som er en del af dig og dine omgivelser. Du får en bank, som arbejder professionelt og med trivsel og overskud i fokus. Det ene avler det andet, og resultatet er tilfredse kunder og medarbejdere samt en sund økonomi og vækst i virksomheden.

Du får også en bank med hele spektret af ydelser, så du kan med garanti finde hjælp til de spørgsmål, du har, uanset om du vil låne millioner eller bare sætte lidt kontanter ind på kontoen. Der er også en fordel i, at Sparekassen Vendsyssel er så lokalt forankret, som den er, da du så får en bank, som involverer sig i dit område. Det føles som om, man er hjemme.

Derudover har Sparekassen Vendsyssel også nogle fordelsprogrammer, så du som kunde bliver belønnet for din loyalitet. Der er fordelsprogrammer for unge såvel som gamle, og du kan opnå forskellige bonusser, fordele og rabatter, alt efter hvilket program du vælger. Som ung kan du for eksempel slippe for gebyrer, mens du med andre fordelsprogrammer kan få et VISA/Dankort ganske gratis, og du kan designe det selv, uden det koster ekstra.

Der er fordelsprogrammerne FOCUS PLUS til kunder mellem 18 og 27 år, Vendsyssel PLUS til kunder, som er midt i livet, Vendsyssel 55 PLUS til de modne og loyale kunder samt Vendsyssel Erhverv PLUS til erhvervskunderne. Der er altså fordele ved at vælge denne sparekasse, uanset hvor gammel du er, og hvor i livet du befinder dig.

Kontakt Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er for nordjyden, som går op i lokalsamfundet, og som vil have en bank med værdierne i orden og prioriteterne på plads. Lyder det som dig, kan du booke et møde med Sparekassen Vendsyssel, eller du kan kontakte dem over mail eller telefon.

Hovedsædet ligger på Østergade i Vrå, men med de mange afdelinger rundt omkring i det nordlige Jylland kan du også få fat på medarbejdere, som er tættere på dig. Hvis du vil have fat i hovedkontoret, kan du ringe på 82 22 90 00 eller skrive en e-mail til [email protected] Kontaktoplysningerne på de enkelte afdelinger finder du inde på Sparekassen Vendsyssels hjemmeside.

Her finder du også åbningstiderne for de forskellige afdelinger, som dog typisk er fra 10 til 16 mandag, tirsdag, onsdag og fredag, og om torsdagen er det 10 til 17.30, men dette kan variere.

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
659.587
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.