484.348
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

🔶 Tag dig god tid - undersøg forskellige låneudbydere

Det er vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge de forskellige låneudbydere. Hvis du gerne vil finde frem til en låneudbyder, der skal kunne dække dine lånebehov, er det vigtigt at du undersøger nærmere, hvad den enkelte låneudbyder kan tilbyde dig. Kriterier som er væsentlige at kigge på, når du undersøger låneudbyderne er følgende:

Alle låneudbydere har deres sorteringsmaskiner, som gør at du hurtigt kommer frem til de udbydere der kan tilbyde dig et lån, som passer til dine behov. Når du har en overskuelig liste over låneudbyderne, er det altid godt at tage sig den fornødne tid til at kigge på hvad disse låneudbydere kan tilbyde dig, og hvor stor relevans det netop har for dig. Det er også vigtigt, at du vælger lånet der passer til dit rådighedsbeløb og dermed kan matche afdraget på lånet. Her kan du nemt regne ud dit månedlige rådighedsbeløb ved at trække dine indtægter fra dine udgifter. På den måde kan du se, hvor meget det endelig er realistisk for dig at låne, uden at det skaber kaos i økonomien.

🔶 Søg med fordel flere steder inden du beslutter dig

Det er ikke nok, at bruge hjemmesidernes sorteringsmaskiner for at frasortere de låneudbydere som ikke er interessante for dig. Det er fint at læse om låneudbyderne på deres respektive hjemmesider, men det er meget generelt information, og ikke helt præcist grundlag for at vælge en udbyder. På siderne vil du typisk finde de overordnede informationer vedrørende renter, løbetid, låneudbydernes krav, i så tilfælde du vælger at låne penge hos dem. Derfor er det vigtigt, at du søger flere steder - det er gratis og uforpligtende. Du er ikke bundet af lånet, før du underskriver og sender lånekontrakten retur. Ved at gøre dette kan du præcist sammenligne låneudbydernes lånetilbud. Her har du bedre mulighed, at se på den præcise ÅOP, som er årlige omkostninger i procent. Denne er med til at give dig den helt præcis samlede pris på dit lån. Derfor er det vigtigt, at du holder godt øje med ÅOP i de lånetilbud du får tilsendt. Jo lavere ÅOP, jo billigere er lånet. Tommelfingerreglen er at du altid skal ansøge hos mindst tre låneudbydere, hvor du får et stærkere sammenligningsgrundlag, og derigennem kan du bedre sikre dig et billigere lån.