Undgå at banken får hovedrollen i din privatøkonomi

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

  • Indholdsfortegnelse

    1 punkter

  • Læsetid

    6 minutter

  • Siden er opdateret

    27/05-2024

Undgå at banken får hovedrollen i din privatøkonomi

Ens bank og bankrådgiver spiller en stor rolle i, hvordan ens liv økonomisk hænger sammen, hvilken bil man kører, hvilken boligsituation man har samt i hvilken grad man har mulighed for at rejse og opleve verden. Sammen med dig lægger han/hun et budget, som så skal være fundamentet for dit liv igennem de næste 20-30 år.

Forhåbentlig er der så indregnet i budgettet, at du får en vis portion økonomisk frihed, så du har et råderum til at realisere nogle af dine drømme. Har du ikke mulighed for dette, har du enten den forkerte bank eller sat et for stramt budget. Men det er der råd for.

Sådan får du friheden tilbage

Er din bank ikke indstillet på at give dig økonomisk frihed til at realisere dine drømme eller måske blot at kunne opretholde en almindelig tilværelse, skal du kigge andre veje for at låne penge. For der er masser af muligheder, hvilket vores oversigtsservice er et bevis på. Vi har samlet en række af de bedste låneudbydere af hurtige forbrugslån, som du kan drage nytte af, hvis du har brug for at få luft i økonomien.

Disse låneselskaber kender til problematikken med den ufleksible bankstruktur, som typisk er svær at låne penge hos, hvorfor de tilbyder dig alternativer.

Sådan går du

Måden du anvender vores oversigtsservice på, er at indtaste hvor meget du ønsker at låne, over hvor lang tid og din alder. Du bestemmer selv, om du også vil indtaste, hvorvidt du i forvejen er registreret i RKI (Ribers Kredit Information) samt om du ønsker at se nogle låneudbydere frem for andre.Når du har indtastet oplysninger i vores søgemaskine, finder denne alle de lånetilbud som du kan gøre brug af. Herefter er det op til dig at finde de selskaber, som du ønsker at ansøge hos.

Husk at ansøg hos flere selskaber, da din rente først fastsættes, efter du har ansøgt om lån. Du kender altså først din rente, når du modtager låneaftalen, hvorfor du stiller dig selv bedst ved at ansøge hos flere selskaber. Du har nemlig først accepteret låneaftalen, når denne underskrives og sendes retur til selskabet.

Så det er fuldstændig gratis at ansøge hos flere. Leder du efter billige lån, er flere ansøgninger altså din vej dertil.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse via vores kontaktformular.