Er det sikkert at tage et lån online?
Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.
- Indholdsfortegnelse
4 punkter
- Læsetid
8 minutter
- Siden er opdateret
23/11-2024
Man hører om det i fjernsynet. Man læser om det i avisen og på internettet. Det der med at indgå handler online er noget, man skal passe på med.
Der findes personer, som formår at sælge varer og ydelser, hvorefter de så snører deres kunder på den ene eller den anden måde. Derfor er der ikke noget at sige til, at man er lidt skeptisk, inden man låner penge ved at smide en online ansøgning afsted, hvorefter man får svar inden for en times tid. Det virker næsten for godt til at være sandt, gør det ikke? Ikke desto mindre er det faktisk så let at låne penge. Som regel er det helt legitime udbydere af lån, men er du i tvivl, er der heldigvis hjælp at hente på the World Wide Web.
Find dit lån online
En hjemmeside som Moneybanker er altid et godt sted at starte. Her har du garanti for, at udbuddet af lån lever op til lovkravene. Alle de låneudbydere, som vi viser frem, er nogle, vi kan stå inde for.
Her finder du ingen svindlere, og du får det lån, du bliver tilbudt. Ellers er Google altid behjælpelig, hvis du vil finde anmeldelser og artikler om en bestemt låneudbyder eller lån.
Man hører også tit om webshops, som udgiver sig for at være noget, de ikke er, hvorefter man aldrig modtager den vare, man har bestilt. Frygten er vel at bruge penge i en situation, hvor man ikke skulle have brugt penge. Når vi snakker lån, kan der være tale om hemmelige gebyrer, og det sidste man har lyst til, når man har været nødsaget til at låne penge, er jo at smide penge ud ad vinduet.
Omvendt har man hos langt de fleste webshops en glimrende service, og man får god valuta for pengene. Det samme gælder for udbydere af online lån. Hos de fleste udbydere får du, hvad du har ansøgt om at få.
Med Google og diverse låneportaler er du altså sikret mod at vælge en forkert udbyder af lån, men for at et lån skal være helt sikkert, kræves det også, at du ikke ansøger om et lån, du ikke har råd til. Du skal også huske at læse lånebetingelserne igennem, så du ikke bliver overrasket over pludselige gebyrer eller deadlines. Mange danskere fortryder, at de har taget et kviklån, men i sidste ende vil en stor del af skuffelsen kunne forebygges ved at sætte sig ordentligt ind i låneaftalen, inden man siger ja til at låne penge på denne måde.
Låneudbyderne vurderer dig
Låneudbyderne kreditvurderer dig ganske rigtigt, så de ikke låner dig flere penge, end hvad du umiddelbart har råd til, men det er vigtigt, at du selv har en fornemmelse af, hvor store tilbagebetalingsbidderne kan være i din økonomi. Låneudbyderne tjener trods alt penge på folk, som ikke betaler pengene tilbage rettidigt, og derfor kan det være en ubehagelig fælde at lande i, som ikke kommer dig til gode på nogen måde. Undgå dette ved at lave et budget, inden du låner, så du selv har styr på, hvilket lån du har råd til.