Lån penge udenom bank. Læs vores guide lige her

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

  • Indholdsfortegnelse

    1 punkter

  • Læsetid

    6 minutter

  • Siden er opdateret

    27/05-2024

Lån penge udenom bank

For de fleste danskere er det mest normale at henvende sig i banken, når de skal oprettet et lån. Det gør også, at bankerne sidder tungt på markedet og mere eller mindre konkurrerer på de samme almindelige vilkår, som de altid har gjort. Naturligvis opretter de løbende nye låntyper og andet, som skal lokke dig til, men hvad angår hurtighed, personlig dialog og ventetid er sagen stadig den samme.

Banken skal validere dig som kunde, hvorved den sikrer sig, at du er i stand til at betale pengene tilbage samt overordnet set udgør et interessant forretningsemne for dem. Det gør også, at du skal troppe op i banken og argumentere for, hvorfor du skal låne penge og hvad du har tænkt dig at bruge dem på. Du skal med andre ord bede om et lån! Dette undgår du imidlertid ved at låne penge udenom banken.

Slip for at skulle bede

Det kan være en ubehagelig situation at skulle bede sin personlige bankrådgiver om et lån. Måske har du allerede lånt, hvad rådgiveren har givet diglovtil, og at du så har behov for at låne mere, er ofte en kedelig og måske endda pinlig situation for mange. Har du haft bankrådgiveren i mange år, gør det ikke just samtalen lettere.

Lån penge udenom bank er derfor et valg, som flere og flere danskere vælger. Dette behov er også formålet med Moneybanker, hvor vi sætter dig i forbindelse med nogle af de bedste låneudbydere på det danske marked. Flere af vores brugere giver udtryk for, at de finder det langt mere bekvemmeligt ikke at skulle svare på spørgsmål fra banken og at det hele foregår online.

Den manglende personlige dialog er altså en klar fordel ifølge vores brugere. De slipper nemlig for at skullebedeom et lån. I stedet ansøger de hos nogle låneudbydere, som ikke stiller spørgsmål, ikke forlanger sikkerhed og hurtigt udbetaler pengene direkte til din konto.

At så mange vælger kvik lån fremfor traditionelle banklån skal altså muligvis ses som en indikation på, at den almindelige finansielle sektor ikke har fulgt med markedets behov og udvikling.

Du kan se vores oversigt over låneudbydere her. Husk at kontakt os ved spørgsmål eller hvis du behøver hjælp.

Vi svarer dig altid inden for 24 timer.