Kan jeg ansøge om mere end ét lån? Læs her og få svaret

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

  • Indholdsfortegnelse

    3 punkter

  • Læsetid

    5 minutter

  • Siden er opdateret

    27/05-2024

Kan jeg ansøge om mere end ét lån?

Vi får jævnligt henvendelser fra vores brugere, hvoraf én af de hyppigste er, hvorvidt det er muligt at ansøge om flere lån samtidigt på tværs af selskaberne repræsenteret på vores servicetjeneste.

Det korte svar på dette spørgsmål er: ”Ja, du kan sagtens ansøge om mere end ét lån”.

Faktisk anbefaler vi, at du ansøger om mere end ét lån. Ansøger du flere steder, modtager du som oftest ligeså mange lånetilbud. Du sidder altså med flere tilbud på hånden, du kan vælge frit mellem uden at tage andre hensyn end dine egne.

Du ansøger altid 100% uforpligtende

Du skal ikke have nogen betænkeligheder ved at ansøge om flere lån samtidigt. Årsagen er nemlig, at du ansøger 100 procent uforpligtende og ikke kan holdes ansvarlig på nogen måde af en given låneudbyder.

Du kan sammenligne det med, at du låner igennem en almindelig bank. Her kan du også besøge flere pengeinstitutter og modtage rådgivning fra diverse bankrådgivere efterfulgt af et lånetilbud. Med tilbuddet i hånden kan du så sidde derhjemme i stilhed og ro og læse tilbuddet grundigt igennem, og ikke mindst indhente øvrige tilbud fra andre konkurrerende pengeinstitutter.

Sådan er kviklån dog anderledes

Hvad der adskiller kviklån fra konventionelle låneformer hos f.eks. en bank er, at du først kender lånets vilkår, når du sidder med lånetilbuddet foran dig.

Når du har anvendt Moneybanker.dks søgemaskine til at finde de låneselskaber, du kan benytte dig af, kan du klikke dig direkte videre til hvert selskab. Hos selskaberne vil du ved nærlæsning opdage, at de blandt andet angiver et spænd mellem en minimums- og en maksimumsrente.

Det betyder, du ikke kender din rente på forhånd og af denne grund ikke ved, om du bliver tilbudt et dyrt eller billigt lån. Ved at ansøge om flere lån samtidigt, sikrer du dig valgmuligheder og frihed til at vælge den rente samt øvrige lånevilkår, der passer bedst til din situation.

Ansøger du kun ét sted, kommer du nemt til at betale for meget for dig lån. Så udnyt de mange låneudbydere på vores service og giv dig selv de bedste lånebetingelser.