Hurtiglån

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

  • Indholdsfortegnelse

    1 punkter

  • Læsetid

    7 minutter

  • Siden er opdateret

    27/05-2024

Hurtig lån

Et behov for at låne penge kan opstå pludseligt. Bilen kan uden videre bryde sammen, hvorfor du skal købe en ny. Du ser et godt ugetilbud, som du kan spare penge ved at købe, men mangler netop midlerne til at slå til.

Du får lyst til at tage kæresten med på en impulstur til Paris. Du kan sikkert selv finde på mange flere for sådanne behov kan opstå på så kort tid, at de er umulige at planlægge på forhånd i forhold til ens personlige økonomi.

Der findes imidlertid løsninger på sådanne situationer, og denne er hurtig lån. Et hurtiglån er langt mere fleksibelt end et almindeligt banklån, hvor du oftest skal passe ind i faste rammer og yderligere være inden for bankens primære målgruppe i form af økonomisk status, familiære forhold, geografisk placering med mere.

Med et hurtiglån opgiver du som oftest din årsindtægt, dit cpr. nr., vedhæfter måske den seneste årsopgørelse og så er du i mål. Formålet med hurtiglån er at gøre det nemmest muligt at skaffe sig økonomisk hjælp hurtigt og simpelt, så kunderne ikke skal irriteres af indledende møder, fremlæggelse af papirer, ventetid på svar samt mulig merventetid, før pengene står til rådighed på din konto til din frie afbenyttelse.

Hurtighed vægtes højest

Som beskrevet ovenfor mellem linjerne så er beslutningsprocessen noget længere hos en traditionel bank i forhold til de selskaber, som du finder på vores oversigt (lån penge nu). I tilfælde af at du ikke kan vente flere uger på et svar, er et hurtiglån et relevant alternativ.

Hovedparten af selskaberne på vores oversigt svarer tilbage på din låneansøgning samme dag, såfremt du sender den inden for deres åbningstid. Enkelte selskaber har yderligere også en servicepolitik, som de ønsker at tiltrække flere kunder på grund af. Disse markedsfører sig med, at de altid svarer tilbage på din ansøgning inden for 15 minutter, hvilket er ganske unikt inden for hurtiglån.

Hurtig udbetaling

Fælles for samtlige selskaber på vores oversigt er, at du modtager det aftalte lånebeløb på din konto inden for 1-2 bankdage. Igen markedsfører enkelte sig med, at du får pengene allerede dagen efter, altså inden for 24 timer. Så er dette et vigtigt kriterium for dig, skal du kigge efter denne service.

Jo hurtigere du har brug for pengene, jo hurtigere skal du naturligvis sende den underskrevne låneaftale retur. Det er nemlig først når låneudbyderen har modtaget denne at udbetalingen påbegyndes.

Husk altid dette

Uanset hvilket behov for hurtighed du har, gør du klogt i altid an søge om hurtig gennem min. tre forskellige låneudbydere. Den rente du tilbydes, fastsættes nemlig først efter at du har indsendt din låneansøgning.

Du kender altså dermed ikke den rente, som du vil blive tilbudt, før låneaftalen ender i din postkasse eller indbakke. At modtage låneaftalen kan derfor både være en glædelig eller uhyggelig fornøjelse alt efter, hvor høj eller attraktiv den tilbudte rente er.

Hvis du ansøger om et hurtiglån gennem min. tre låneselskaber, sikrer du dig flere tilbud på hånden, når du skal vælge den endelige låneaftale. Du har altså mulighed for at sammenligne tilbuddene og vælge det mest gunstige for din økonomi.

Ansøger du kun om hurtiglån ét sted, har du derimod kun ét tilbud på hånden.

Så hvor fordelagtig en situation du ønsker at stille dig selv i kommer helt an på antallet af låneudbydere, som du ansøger hos.

Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Vi svarer altid tilbage inden for maksimum 24 timer.