473.452
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

🔶 Afbetal lån ved hjælp af sneboldmetoden

Hvis du skylder penge væk til mange kreditorer, så er det vigtigt at danne et overblik over lånene, så du ikke drukner i uoverskuelig afbetaling. En måde at gøre dette på er ved at samle klatgælden i ét samlet lån. Ved denne metode sparer du en del penge på gebyrer og renter, men motivationen for at afbetale på det samlede lån kan hurtigt svinde.

I stedet er sneboldmetoden en rigtig god afbetalingstaktik, hvor motivationen for at afvikle gælden konstant oprêtholdes. Så hvis du har svært ved at holde motivationen oppe og mangler en gulerod for din indsats, så læs med herunder, hvor vi giver dig svaret på, hvordan sneboldmetoden benyttes.

🔶 Trin 1: Skab overblik og prioriter dine lån

🔶 Trin 2: Afbetal vha. Sneboldmetoden

Trin 2: Afbetal vha. Sneboldmetoden

Når den prioriterede liste er færdig kan du gå i gang med at afbetale på dine lån én efter én. Dette gøres ved at følge dette princip:

🔶 Fordele ved sneboldmetoden

Selvom det måske kan virke uansvarligt ikke at afdrage på det dyreste lån med flest omkostninger først, så er der klare fordele ved denne metode. At blive gældfri handler nemlig i høj grad om motivationen og guleroden for enden. Dine lån bliver med sneboldmetoden overskueliggjort, og hver gang et lån afbetales, styrkes din motivation for at forsætte og afbetale lidt mere.

For at holde motivationen oppe er det vigtigt, at du belønner dig selv, hver gang et lån er afbetalt. Det behøver ikke være noget dyrt, men blot en symbolsk belønning, som du kan se frem til.