SMS lån uden krav om sikkerhed

Lånetilbud er opdateret d. 11/08-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

SMS lån uden krav om sikkerhed

Et SMS lån adskiller sig fra andre lånetyper ved, at du ikke er tvunget til at stille sikkerhed for at optage et SMS lån. For dig betyder det, at du med et SMS lån ikke nødvendigvis skal stille en stor sikkerhedsstillelse. Sikkerhedsstillelse betegnes typisk som dine værdigenstande, f.eks. en opsparing, hus med friværdi eller bil.

Derfor er indgåelse af SMS lån anderledes end ved andre låneformer. Dette er yderst attraktivt for forbrugerne, idet at de fleste får mulighed for at opfylde kravene og optage et SMS lån – uden sikkerhedsstillelse. Låneudbyderen stiller ingen spørgsmål ved dit formål med lånet – men udbetaler blot pengene til din NemKonto, når ansøgningen er godkendt. Selvom der ikke er de store krav til sikkerhedsstillelse, skal du opfylde nogle basiskrav, som du kan læse mere om hos den enkelte låneudbyder.

Hvad er gratis SMS lån?

Den store efterspørgsel på SMS lån, har også medført, at der i dag er mange låneudbydere på markedet. Ligesom på andre markeder konkurrerer låneudbydere om forbrugerne ved at presse hinanden på prisen for at blive din foretrukne låneudbyder. Resultatet af den store konkurrence betyder for dig, at du har mulighed for at optage et SMS lån ganske gratis, første gang du er kunde.

Lån gratis - første gang du er kunde

Du kan altså optage et gratis SMS lån, uden gebyrer og renter. Låneudbyderne stiller dog visse betingelser ved gratis SMS lån, som bl.a. dækker over, at det udelukkende er det første lån hos den enkelte låneudbyder, der er gratis og at der er loft på lånebeløbet.

Lånebeløbet ved gratis SMS lån strækker sig mellem 500 kroner og cirka 6.000 kroner. Her er det vigtigt, at du holder øje med ÅOP, årlige omkostninger i procent, som er de samlede renter, gebyrer og stiftelses-og administrationsomkostninger forbundet med dit SMS lån. Her har Folketinget vedtaget, at alle finansielle produkter skal være oplyst med ÅOP, som du også kan læse ved alle vores låneudbydere.

Spar penge - brug Moneybanker.dk´s online service

Når du har besluttet dig for at ansøge om et SMS lån, kan det være vanskeligt at vælge den bedste og billigste udbyder, fordi lånemarkedet er dynamisk og dermed ændres låneudbuddet og lånevilkårene. Hvis du aldrig har prøvet at optage et SMS lån, kan lånemarkedet hurtigt virke uigennemskueligt og låneudbydere fremstår ens i deres lånetilbud og vilkår. Derfor kan du med Moneybanker.dk let og overskuelig skabe dig et overblik.

Via Moneybanker.dk kan du på en nem og overskuelig måde, få det overblik, der gør, at du træffer en fornuftig beslutning og sparer penge ved at vælge låneudbyder med den laveste ÅOP. Moneybanker.dk stiller en række værktøjer til rådighed for dig, hvor du kan vælge blandt vores forskellige services og læse relevante artikler og blog, der klæder dig på til både at tage det fornuftige valg af lån, men også tips og tricks til din privatøkonomi.

Sådan bruger du låneberegneren til at finde dit SMS lån

Kom godt i gang med at finde det bedste SMS lån. Når du har taget beslutningen om, at du vil optage et SMS lån, anbefaler vi at du anvender vores søgemaskine. Søgemaskinen hjælper dig med overblikket og via enkle trin, finder du den ideelle låneudbyder, der matcher dine krav.

Dette er muligt, fordi Moneybankers.dk´s søgemaskiner skal bruge få informationer fra dig, som gør den nem at anvende og det tager kun et sekund inden du har et liste over låneudbydere.

Første trin: Dit lånebeløb og alder

For at komme i gang med at finde det fordelagtige SMS lån, skal du blot angive to enkle søgekriterierne - det ønskede lånebeløb og din alder. Alt afhængig af dit formål med et SMS lån, skal du først tage stilling til, hvor meget du ønsker at låne. Vores søgemaskine sorterer de forskellige låneudbydere efter dine ønsker.

Her frasorterer vi de låneudbydere, der ikke kan indfri dit ønskede beløb. Står du og er i tvivl om lånebeløbet og ønsker at låne mindre eller højere efter du har ansøgt, er de fleste låneudbydere fleksible. I disse situationer skal du blot tage kontakt til udbyderen, og du vil modtage et nyt tilbud. Derudover kommer du i tvivl om noget vedrørende din ansøgning, så kontakt låneudbyderen og de vil hurtigt og nemt besvare dine spørgsmål.

Det er helt gratis og du er ikke forpligtet, før du har underskrevet låneaftalen - brug det til dig fordel.

Den anden variabel er din alder. Det er forskelligt hvilke krav til alderen låneudbyderne har. Ofte vil det være således, at jo ældre du er jo nemmere kan du låne penge.

Dette betyder blot, at der er langt flere låneudbydere, der henvender sig til de ældre. Det er dog muligt for dig som 18-årig at optage et SMS lån, men der vil være færre lånemuligheder. Derfor er denne variabel med til at sortere de låneudbydere, hvor du kan ansøge om et SMS lån hos.

Andet trin: Sammenlign SMS-lån hos mindst tre låneudbydere

Når du har indtastet beløbet og din alder, finder vores søgemaskine de udbydere, du kan ansøge et SMS lån hos. Herefter kan du sammenligne ved at kigge på ÅOP´en hos de forskellige udbydere og vælge det mest fordelagtige SMS lån. Som omtalt er lånemarkedet altid i bevægelse, og dermed også lånevilkår ved alle typer af lån.

Vi anbefaler derfor, at du ansøger om SMS lån ved mindst tre låneudbydere - simpelthen for at få det bedste tilbud. På denne måde kan du sammenligne ÅOP mv. Når du har valgt det bedste lån, underskriver du aftalen - først der er du bundet af lånet. Det er gratis at indhente tilbud – benyt dig af denne mulighed.

Stadig i tvivl?

På Moneybanker.dk tilbyder vi gratis økonomisk råd, hvis du er tvivl om, hvordan du bruger vores services. I nederste hjørne finder du en chatboks - klik dig ind og vores medarbejdere står til rådighed for at besvare dine spørgsmål. Alternativt anbefaler vi, at du klikker dig videre ind på vores blog, hvor du finder flere artikler, omhandlede økonomisk relevante emner, der kan være med til at hjælpe dig når du skal træffe en beslutning vedrørende indgåelse af et lån.

RKI og lånemuligheder - hvad gør jeg?

Er du optaget i RKI er der desværre ringere muligheder for at optage et hvilket som helst lån. Låneudbyderne ønsker ikke at låne penge til forbrugere, som har svært ved at afbetale deres lån og overholde betalingsfristerne. Der er dog enkelte selskaber, der tilbyder lån til forbrugere, der er registreret i RKI, men dette kommer an på, hvordan din økonomiske situation ser ud.

Antager vi, at du har fast arbejde kan det forøge dine muligheder for at optage et SMS lån, ved blandt andet at vise dine lønsedler. Er du i tvivl om, hvorvidt du er registreret i RKI, kan du får klar besked ved at tjekke RKI registret. Du kan via vores søgemaskine, undersøge mulighederne for at optage et lån, på trods af at du er registreret i RKI. Få yderligere råd og vejledning hos Forbrugerrådet Tænk i tilfælde af du er registreret i RKI.

Realistisk budget er vejen til en sund økonomi

På Moneybanker.dk anbefaler vi, at du sammensætter et realistisk budget, og derudfra vælger det SMS lån, der både dækker dine ønsker, men som du også kan afbetale. Når du lægger et budget skal du medregne alle dine indtægter og udgifter såsom husleje, mad, transport, tøj, cafébesøg m.m. Ved at gøre dette vil du også have et billede af dit rådighedsbeløb.

Netop rådighedsbeløbet bør være din rettesnor i forhold til lånebeløbet. Når du har udarbejdet et realistisk budget og fundet frem til dit rådighedsbeløb er det mere sandsynligt at du kan undgå ekstra gebyrer, så dit lån ikke bliver dyrere. På Moneybanker.dk kan du derefter bruge vores låneudbyderservice, og finde den låneudbyder, der lever op til dine krav. Du kan læse mere her Forbrugerrådet Tænk, og få gode tips og råd omkring hvordan du tilrettelægget et budget.

Reducer omkostninger

En måde hvorpå du kan sikre dig, at du har den økonomiske overskud og luft i budgettet til at sænke omkostninger er ved f.eks. at indbetale ekstra betalinger og have et budget over din økonomi. Ved udarbejdelse af et budget skaber du overblikket og gennemskuelighed, hvilket er med til at skabe tryghed og give dig et økonomisk overskud.

Er du usikker på, hvordan du kommer i gang, kan du finde guides og vejledninger hos Finansrådet.

Alternativ til SMS lån

Er du i tvivl, hvorvidt du skal optage et SMS lån? Et alternativ til SMS lån kan være et forbrugslån, som typisk strækker sig over en længere periode og du har mulighed for at låne højere beløb. Et forbrugslån har typisk en løbetid på alt fra 1 år til 6 år. Det kan være den rette alternativ for dig, hvis du har brug for flere penge mellem hænderne, og gerne vil afbetale lånet over en længere periode.

Læs mere om de forskellige forbrugslån og eventuelt finde et alternativ til SMS lån, som passer til dine behov.