Vi hos MONEYBANKER er eksperter i online marketing og vi er overbeviste om at uden uddannelse, ville vi ikke være kommet så langt som vi er. Vi er store fortalere for uddannelse og tror på at give tilbage. Vi er derfor glade for at kunne præsentere dig for vores årlige legat, som bliver tildelt den mest ambitiøse studerende for hvert skoleår.

Vores legat henvender sig til de studerende, som skal læse indenfor marketing, business, it, kommunikation og finans.

Hvis du tror du har det, der skal til for at komme i betragtning til dette legat, vil vi meget gerne opfordre dig til at ansøge.

Ansøgningsfristen er d. 31. maj hvert år. Vinderne vil blive kontaktet og offentliggjort d. 1. juli.

Overordnede deltagelseskrav

For at komme i betragtning til vores legat, kan du gøre én af følgende to ting. Den første metode er gennem det sociale medie Instagram, den anden ansøgningsmåde er mere traditionel, da du skal skrive en ansøgningstekst. Fælles for begge ansøgningsmetoder er at du skal inkludere følgende:

  • Generel information omkring dig som person;
  • Hvorfor du er den perfekte kandidat;
  • Hvad dit bedste sparertip er.

Vælger du at ansøge gennem Instagram, må din video maksimalt vare 30 sekunder. Er du mere til den traditionelle fremgangsmåde må din ansøgningstekst maksimalt være 1800 karakterer lang (uden mellemrum).

Alle Instagram deltagere skal benytte #MONEYBANKERscholarship. Når du skal sende dine detaljer og/eller ansøgningstekst skal dette sendes til scholarship@moneybanker.com.

Du skal herudover sende os en e-mail med følgende information:

  • Personlige detaljer (navn, efternavn, telefon og adresse)
  • Navnet på dit universitet
  • Studie og en kort beskrivelse heraf
  • Et ID, som bevis på at du er studerende

Den person, som giver den bedste beskrivelse, er den heldige modtager af vores legat på 5000 kr., som kan bruges på kursusmateriale eller lign.

Kvalifikationer og kreativitet

Vores legat henvender sig udelukkende til de studerende, som enten allerede går på eller skal til at gå på en videregående uddannelse ved universitetet eller lign. eller skal til at studere udenlandsk.

Din ansøgning skal være både kreativ og unik. Det du ønsker at kommunikere skal være klart og tydeligt og derved bevise hvorfor det er lige netop dig, der skal modtage vores legat.

Udvælgelsesprocessen

Alle ansøgninger bliver bedømt og udvalgt af vores legatkomite. Ansøgningerne bedømmes på baggrund af deres kvalitet, den enkelte ansøger samt uddannelsens relevans.

Kontakt information

https://moneybanker.dk/

E-mail: scholarship@moneybanker.com

Telefon: (+45) 71 99 06 28

Att.: Legatkomite