MONEYBANKER.dk linje MONEYBANKER.dk linje
348.978
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

❓ VIVUS

⭐ Top 3 lån 2019

⭐ Hvem er VIVUS?

Danske Vivus er en del af koncernen 4finance, som har målet om at blive en international ledende udbyder af kortfristede lån. Konceptet bag Vivus er at levere en sikker, hurtig og smart lånemulighed til privatpersoner i Danmark. Yderligere fokuserer Vivus på at tilbyde en kundefokuseret lånemulighed, der tilgodeser den enkelte kundes behov og situation. Vivus´ motto er ”penge til tiden”, hvilket betyder, at du som låner kan få pengene direkte ind på din konto samme dag, som du ansøger.

Vivus bestræber sig på at være den billigste udbyder af kortfristede lån, og dit første lån hos Vivus er derfor helt gratis og uden nogen former for omkostninger.

⭐ Top 3 lån 2019

💰 Hvordan kan jeg låne hos VIVUS?

Vivus har lavet tre simple ansøgningsskridt, som du skal tage, når du ansøger om at låne penge. Det første skridt er at lade dig registrere hos Vivus (skridt 1). Dette gør du ganske nemt ved at oplyse din e-mail adresse samt dit telefon- og CPR nummer. Når du har registreret dig, skal du underskrive låneaftalen elektronisk med dit NemID (skridt 2). Dette er nødvendigt for at få lånet gennemført. Så snart du har godkendt og sendt låneaftalen elektronisk til Vivus, går selskabet i gang med behandlingen og godkendelsesprocessen (skridt 3). Bliver din låneansøgning godkendt, overfører Vivus pengene til din konto med det samme, således du kan få pengene samme dag eller hurtigst muligt.

Har du Nordea som bank, får du pengene sat ind på din konto samme dag, hvis du ansøger inden kl. 17.30 på hverdage. Såfremt du har en anden bank, kan du forvente at modtage pengene inden for 1-2 hverdage

⭐ Top 3 lån 2019

💵 Hvor meget kan jeg låne hos VIVUS?

Hos Vivus kan du låne mellem 100 kr. og 6.000 kr., alt efter hvor meget du har behov for. Yderligere kan du selv afgøre, hvor mange dage du ønsker at tilbagebetale over, eftersom du kan vælge mellem 1-30 dage.  

Vivus tilbyder nye kunder at låne op til 4.000 kr. helt gratis ved deres første lån. Samtidig kan du selv bestemme længden af låneperioden, som du selv sætter til mellem 1-30 dage. Ved dit lån nr. 2 har du mulighed for at låne op til 5.000 kr., mens du ved dit 3. lån kan vælge at låne helt op til 6.000 kr.

⭐ Top 3 lån 2019

👍 Hvilke krav har VIVUS?

Hvis du ønsker at låne penge hos Vivus er der nogle krav, som du skal kunne opfylde. Du skal være fyldt 20 år, være dansk statsborger, have NemID og ikke være registreret hos kreditvurderingsselskaberne RKI, Ribers Kredit Information, eller Debitor Registret. Opfylder du disse krav, er du godt på vej til at mod at kunne låne penge hos Vivus.

⭐ Top 3 lån 2019

🎗 Hvad siger andre om VIVUS?

Finansieringsselskabet VIVUS er blevet vurderet af forbrugere på vurderingstjenesten Trustpilots hjemmeside. Her er der afgivet 1220 vurderinger af Vivus, hvilket har givet Vivus en flot karakter på 9.4 på en skala fra 1-10 med karakteren 10 som det bedste. Bedømt ud fra disse vurderinger er Vivus et selskab som lægger vægt på gode kundeforhold og høj kundetilfredshed.

Dette kombineret med muligheden for at låne uden omkostninger ved første lån gør, at vi anbefaler Vivus til alle de forbrugere, som har behov for et mindre hurtigt lån.

  • Spargo Finans
  • LEASY
  • Selene Finans
  • Santander
  • LånLet
  • Ferratum
  • Kvikautomaten
  • Trustbuddy