Zaplo

Zaplo → Sådan kan du låne penge hos Zaplo - Få et enkelt og fleksibelt lån godkendt på blot 10 sek. Gratis oprettelse og fast rente → Ansøg hos Zaplo her!

652.625
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk

Zaplo

Med et lån hos Zaplo kan du låne mellem 5.000 kr. og 20.000 kr. Dette er et online lån, som du nemt og hurtigt kan ansøge via nettet. Der er en kort tilbagebetalingstid på mellem 3 og 12 måneder, hvor du inden for denne ramme selv vælger, hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage.

Der er flere fordele ved et Zaplo lån. For det første er det enkelt og fleksibelt, der er en utrolig hurtig svartid på bare 10 sekunder og ligeledes en hurtig udbetaling. En anden stor fordel er, at der er 0 kr. i oprettelse, der er en fast årlig rente, og der kommer ingen andre omkostninger. Du underskriver med Nem-ID, hvilket gør det både hurtigt og ikke mindst sikkert.

For at kunne ansøge om et lån hos Zaplo er der er række krav, som du skal opfylde. For det første skal du være fyldt 20 år og have en dansk folkeregisteradresse. Desuden må du ikke have navne- eller adressebeskyttelse. Du skal have et Nem-ID for at kunne underskrive, og du skal have et dansk telefonnummer. Ydermere skal du have adgang til en dansk bankkonto. Den sidste betingelse er, at du ikke må være registreret som dårlig betaler i hverken RKI eller Debitor Registret. Opfylder du disse krav, kan du ansøge om et lån.

Sådan ansøger du

Hos Zaplo skal du igennem en simpel låneprocedure, hvor du først skal udfylde og sende en ansøgning. Denne udfyldes hurtigt via deres hjemmeside, hvor du hverken skal svare på spørgsmål fra din bankrådgiver eller stille sikkerhed for lånet.

Angiv lånebeløb samt løbetid

Det første du skal gøre er at vælge dit lånebeløb mellem 5.000 kr. og 20.000 kr. Dette gøres ved at trække i boksen, hvor der står ”Kreditbeløb”. Her vælger du altså det beløb, som du ønsker at få udbetalt. På samme måde vælger du den ønskede løbetid ved at trække i boksen nedenunder. Denne løbetid kan som nævnt være mellem 3 og 12 måneder og er altså den periode, som du ønsker at tilbagebetale lånet over.

Se din månedlige ydelse

Under kreditbeløb og løbetid kan du se den månedlige ydelse. Denne varierer hver gang, du ændrer i enten beløb eller løbetid. Derfor er det vigtigt at gøre sig klart, hvor stor en ydelse man kan betale hver måned, så man ikke kommer til at sætte sig selv for stramt. Under den månedlige ydelse kan du desuden se de samlede kreditomkostninger, det samlede tilbagebetalingsbeløb samt ÅOP, som står for de årlige omkostninger i procent. Her kan man bl.a. se, at jo hurtigere et lån tilbagebetales, jo lavere er kreditomkostningerne. Det er dog stadig vigtigt at være realistisk i forhold til, hvor meget man kan betale hver måned, da der ellers kan komme ekstra renter og gebyrer, hvis man ikke betaler til tiden.

Når du har fastsat både lånebeløb og løbetid trykker du på knappen ”Ansøg nu”. Herefter kommer videre til selve ansøgningen, som omfatter 3 simple trin.

Trin 1: Ansøg

Under det første trin kommer der en række punkter, som du skal igennem.

Første oplysninger

Det første du skal gøre er at oprette en konto hos Zaplo.dk. Dette gør du ved at indtaste din e-mailadresse samt vælge et password på mindst 6 tegn. Herefter skal du bekræfte, at du har læst og accepteret de generelle vilkår samt den gældende privatlivspolitik. Når du har gjort dette, trykker du på ”Opret din konto”.

Personlige oplysninger

Her kommer du videre til en side, hvor du skal indtaste dit CPR-nummer samt dit telefonnummer. Når dette er gjort trykker du på ”Gem og fortsæt”.

Din økonomi

I forhold til din økonomi skal du udfylde din månedlige indtægt efter skat. Derefter skal du angive dine månedlige udgifter til bolig samt andre regelmæssige udgifter som f.eks. til mad og forsikringer. For at give det mest realistiske bud på dine månedlige udgifter bør du lægge alle de udgifter, du har i løbet af et år, sammen og dividere dem med 12. På den måde får du et billede af, hvad du gennemsnitligt har udgifter for hver måned. Herefter trykker du igen på ”Gem og fortsæt”.

Hvor ønsker du pengene?

Her skal du blot angive registreringsnummer og kontonummer på den bankkonto, hvor du ønsker, at pengene skal overføres til. Igen trykker du på ”Gem og fortsæt”, hvorefter der kommer en boks frem, hvor du bedes godkende dit telefonnummer samt bankoplysninger.

Når du har godkendt disse, kan du risikere, at der står ”Ansøgning afslået”, hvilket betyder, at du ikke kan låne. I sådan et tilfælde kan du evt. prøve at ansøge om et mindre lån eller vælge en længere løbetid, så din månedlige ydelse bliver mindre.

Trin 2: Beslutning

Hvis du kommer til dette trin, er du allerede kommet igennem den første kreditvurdering. Her skal du underskrive din ansøgning ved at benytte Nem-ID. For at underskrive indtaster du dit bruger-id, din adgangskode samt en nøgle fra dit nøglekort. Herefter foretages den endelige kreditvurdering.

Trin 3: Godkend

Når du underskriver ansøgningen er den som udgangspunkt bindende, såfremt du kan godkendes til at låne. Du har dog altid 14 dages fortrydelsesret. Når lånet er godkendt, skal du blot vente på, at pengene overføres til din bankkonto. Hvis du ansøger inden for åbningstiden på en hverdag, vil pengene være på din konto den næste hverdag. Hvis du er kunde hos Nordea, vil du have pengene på under en time allerede samme dag.