MONEYBANKER.dk linje MONEYBANKER.dk linje
328.330
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

❓ VIVUS

Med et VIVUS lån kan du låne helt ned til 100 kr. og op til 10.000 kr. Du kan selv vælge din løbetid, som dog højst kan være én måned. VIVUS arbejder nemlig med meget korte løbetider, som er fra 1 dag og op til 30 dage. Hele lånet tilbagebetales således i ét afdrag, når låneperioden er slut. Hvis man er ny kunde hos VIVUS, kan man låne op til 4.000 kr. helt gratis.

Fordelene ved at optage et VIVUS lån er, at det er utrolig nemt og ikke mindst hurtigt at optage lånet. Du får svar, på om du kan låne, inden for kun ét minut. Samtidig betyder den korte tilbagebetalingstid, at man hurtigt kommer af med sin gæld igen, så man slipper for at hænge på en gæld i flere år. Hvis man er førstegangskunde, er det en klar fordel, at man som nævnt kan optage det første lån på op til 4.000 kr. gratis. Betaler man det første lån tilbage rettigdigt, stiger ens maksimale lånebeløb. Sådan fortsætter det, hvor ens maksimale lånebeløb stiger efter hver gang, man har optaget et lån, som man har tilbagebetalt rettidigt. Ved ens andet lån kan man således låne op til 6.000 kr., ved det tredje lån kan man låne op til 8.000 kr., mens man ved det fjerde lån kan låne op til 10.000 kr.

Hvis man på et tidspunkt optager et lån, som er under ens maksimale beløb, kan man i låneperioden vælge at forhøje lånet op til det maksimale lånebeløb, som man på det tidspunkt har erhvervet sig. Samtidig kan man anmode om at få forlænget lånets løbetid med 7, 14 eller 30 dage. I forbindelse med dette skal der dog indbetales et forlængelsesgebyr.

For at kunne optage et VIVUS lån er der en række krav, som du skal opfylde. Du skal være fyldt mindst 20 år, være dansk statsborger, samt have et dansk CPR-nummer og en dansk folkeregisteradresse. Desuden skal du have et gyldigt Nem-ID, og sidst skal du kunne vurderes kreditværdig, hvilket vil sige, at du ikke er registreret i hverken RKI eller Debitor Registret. For at en kunde kan optage et lån, er der desuden krav om, at kunden kan oplyse en aktiv e-mailadresse, et dansk telefonnummer samt en dansk bankkonto. Disse skal naturligvis tilhøre kunden. 

⭐ Top 3 lån 2019

⭐ Sådan ansøger du hos VIVUS

Ønsker du at optage et VIVUS lån, skal du inde på hjemmesiden udfylde og indsende en låneansøgning. Dette er ganske simpelt og tager kort tid. Det første, du skal gøre, er at vælge, om du er ny kunde, eller om du allerede er kunde, da dette har stor betydning for, hvor meget du kan låne.

⭐ Top 3 lån 2019

💰 1. Angiv lånebeløb samt løbetid hos VIVUS

Først vælger du det beløb, som du ønsker at låne. Beløbet kan minimum være 100 kr., mens det maksimale beløb som beskrevet afhænger af, hvor mange gange du har lånt penge hos VIVUS. Du vælger dit lånebeløb ved at trække i boksen. Herefter vælger du låneperiode, hvilket ligeledes gøres ved at trække i boksen. Låneperioden kan som nævnt være mellem 1 og 30 dage.

Det samlede tilbagebetalingsbeløb

I boksen til højre kan du bl.a. se det samlede tilbagebetalingsbeløb, som ændrer sig hver gang, der ændres på enten lånebeløbet eller tilbagebetalingsperioden. Ligeledes kan man se de samlede kreditoromkostninger samt debitorrenten. Det lånte beløb samt de samlede kreditoromkostninger vil tilsammen give det samlede tilbagebetalingsbeløb. Renten vil virke enormt høj, især hvis man vælger en kort løbetid. Dette skyldes, at løbetiden netop er så kort, og derfor kan det være et misvisende sammenligningsgrundlag. I stedet bør man fokusere på, hvor meget man skal betale tilbage i kreditoromkostninger og derudfra vurdere, om man ønsker at optage lånet. Når du har valgt et lånebeløb samt en låneperiode, trykker du på ”Lån nu”.

⭐ Top 3 lån 2019

💵 2. Opret en profil hos VIVUS

Hvis du er eksisterende kunde, skal du blot logge ind på din profil. Er du ny kunde, skal du i stedet oprette en profil på VIVUS. For at oprette en profil skal du indtaste en række personlige oplysninger. Først skal du indtaste dit CPR-nummer samt dit registreringsnummer og kontonummer. Herefter indtaster du dit telefonnummer. Ved det næste punkt skal du indtaste din indkomst efter skat næste måned, altså det beløb du forventer at få udbetalt måneden efter. Derudover skal du angive et beløb for dine ”store udgifter” næste måned, herunder husleje og andre faste udgifter. Bemærk her, at man ikke skal inkludere det lån, som man er ved at optage. Næstefter angiver du din e-mailadresse samt et password, som skal gentages. Dit password skal være af mindst seks karakter og indeholde både tal og bogstaver. Sidst skal du krydse af og dermed bekræfte, at du har læst og accepteret lånevilkårene. Herefter trykker du på ”Lån nu”.

⭐ Top 3 lån 2019

👍 3. Få svar med det samme fra VIVUS

Når du har logget ind eller oprettet en profil og trykket på ”Lån nu”, vil du med det samme få svar på, om du kan låne eller ej. Hvis du kan godkendes til at låne, skal du bruge dit Nem-ID til at godkende lånet. Herefter vil du modtage en mail med informationer om, hvornår pengene vil være på din bankkonto samt hvortil og hvornår, lånet skal tilbagebetales. 

  • Lynlån
  • Tag et lån
  • Onlinelån uden dokumentation
  • Bedste lån
  • Lån penge privat
  • Bedste sted at låne penge
  • Nye lån online
  • Lån penge på nettet
  • Lån penge nu og få dem med det samme