LånLet

LånLet → Gennemgang af LånLet ✓ Lån fra 3.000 til 75.000 kr. ✓ Hurtig svartid ✓ Hurtig udbetaling ✓ Nemt og sikkert → Start din låneansøgning her!

634.490
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk

LånLet

Ved et lån hos LånLet kan du låne fra 3.000 kr. og helt op til 75.000 kr. Der ansøges gennem en simpel ansøgningsprocedure, og der stilles ingen krav om, at du som låntager skal stille sikkerhed. Ved dette lån kan du vælge en tilbagebetalingsperiode fra 12 til 72 måneder. På hjemmesiden vælges lånebeløb og løbetid. Her vil ydelse ændre sig, hver gang man ændrer enten beløbet eller løbetiden.

Ud over at ydelsen ændrer sig, ses der en række andre variable, som også er afhængige at lånets størrelse og tilbagebetalingstid, og som derfor også ændrer sig i takt med, at man ændrer på disse. Disse variable er renten, de samlede kreditomkostninger, det samlede tilbagebetalingsbeløb og ÅOP. Dette giver et rigtig godt overblik i forhold til, hvad det koster at låne, da man bl.a. kan se, hvor meget dyrere et lån vil blive, hvis man vælger at betale tilbage over 72 måneder frem for 12 måneder. Her kan man samtidig se, at det godt kan betale sig at betale af over kortere perioder, hvis man har mulighed for det.

Der er flere fordele ved at vælge et lån hos LånLet. Bl.a. er der det store spring i lånebeløb, som gør, at man kan låne, uanset om man har brug for et mindre eller større lån. En anden fordel er deres utrolig hurtige svartid, hvor man får svar på sin ansøgning inden for bare 15 minutter. Derefter skal man underskrive lånetilbuddet med Nem-ID, hvorefter man vil få pengene allerede dagen efter. Nem-ID gør det samtidig nemt og sikkert, hvilket har stor betydning, når det er i forbindelse med lån og herunder personlig oplysninger.

For at kunne låne hos LånLet skal du opfylde en række krav. Disse krav er, at du er myndig, altså at du er over 18 år samt har fast bopæl i Danmark. Derudover må du ikke være registreret som dårlig betaler hverken i Debitor Registret eller hos RKI. Det sidste krav er, at du har en fast indtægt, så du har mulighed for at tilbagebetale lånet.

LånLet - Sådan ansøger du hurtigt og nemt

LånLet har en simpel ansøgningsproces, hvor du nemt, hurtigt og sikkert udfylder og indsender din låneansøgning, som herefter behandles. Lån penge nemt og hurtigt ved at følgende nedenstående guide:

Angiv lånebeløb samt løbetid hos LånLet

Det første du skal gøre er at vælge det beløb mellem 3.000 og 75.000 kr., som du ønsker at låne. Dette gør du ved at trække i boksen. På samme måde vælger du din ønskede løbetid, alt efter hvor hurtigt du forventer at kunne tilbagebetale lånet. Dette kan som nævnt være mellem 12 og 72 måneder, som svarer til mellem 1 og 6 år.

Se din månedlige ydelse hos LånLet

Når der ændres på enten lånebeløb eller løbetid, vil ydelsen som sagt ændre sig. På den måde kan man se, hvor stor en ydelse, der skal betales hver måned til LånLet. Samtidig vil man også kunne se, hvor store omkostninger der er forbundet med at låne de forskellige beløb til de forskellige løbetider. Ydelsen har betydning for, hvor stort et beløb du kan låne, da du skal kunne betale lånet tilbage igen. Derfor er det vigtigt at overveje, hvor stor en ydelse du har mulighed for at betale hver måned. Ligeledes er det vigtigt at være realistisk, så man ikke fristes af de lavere omkostninger, der er ved at vælge en kortere løbetid. Man er nødt til at vælge en løbetid, hvor ydelsen ligger på et niveau, som man kan betale, så der ikke kommer ekstra gebyrer løbende pga. manglende betalinger.

Når du har fastsat både lånebeløb og løbetid trykker du på knappen ”Ansøg her”. Herefter kommer der en side frem med 4 trin, som du skal igennem.

Trin 1: Mit lån på xxx kr.

Til at starte med skal du sætte kryds i ”ja” eller ”nej” i forhold til, om du er registreret i enten Debitor Registret eller hos RKI. Hvis du er registreret, vil du ikke kunne komme videre, da det som nævnt er et krav, at du ikke er registreret i disse registre. Hvis du kan sige nej til dette, skal du herefter krydse af, om du vil have pengene udbetalt på din konto eller på check. Hvis du ønsker, at de udbetales til din konto, skal du samtidig indtaste dit registreringsnummer og kontonummer. Inden du går videre, skal du desuden indtaste dit telefonnummer samt din mailadresse. Herefter trykker du på ”Næste”.

Trin 2: Mine oplysninger

I dette trin skal du først indtaste dit navn, CPR-nummer og adresse. Herefter skal du vælge boligform samt krydse af i ”ja” eller ”nej” alt efter, om du er flyttet inden for de sidste 12 måneder. Efter dette skal du vælge civilstand ud fra de givne valgmuligheder samt skrive, om du har børn. Til sidst i dette trin skal du krydse af, om du er dansk statsborger eller ej. Når du har udfyldt disse oplysninger, trykker du på ”Næste”.

Trin 3: Min økonomi

I forhold til økonomien skal du først angive din beskæftigelse ud fra nogle på forhånd givne valgmuligheder, hvorefter du skal svare på, om du har været medlem af en A-kasse i mere end 12 måneder og derved er sikret økonomisk, hvis du skulle blive arbejdsløs. Herefter skal du indtaste sin månedlige indtægt før og efter skat samt det månedlige rådighedsbeløb for sin husstand. Har man brug for en forklaring af disse poster, kan man holde musen hen over spørgsmålstegne. Herefter skal man krydse af, hvilket betalingskort man har, samt hvordan man ønsker at betale ydelserne. Her kan man igen vælge mellem betalingsservice eller indbetalingskort. Vælges betalingsservice skal man indtaste registreringsnummer og kontonummer. Til sidst kan man vælge, om der skal være en medansøger på lånet. Vælger man dette, skal alle hans eller hendes oplysninger ligeledes indtastet. Når man har udfyldt alle disse oplysninger, trykker man igen på ”Næste”.

Trin 4: Send

I det sidste trin skal man blot krydse af i nogle felter. Ved det første felt giver man sit samtykke til, at långiveren må indsamle oplysninger om ens kreditværdighed, økonomiske situation samt andre personoplysninger. I det andet felt bekræfter man, at oplysningerne i låneansøgningen er korrekte, og at man accepterer forretningsbetingelserne. Disse to felter skal således krydses af, for at man kan gå videre. Det sidste felt handler om markedsføring, hvorfor det er frivilligt, om man vælger at krydse denne af. Herefter trykkes igen på ”Næste”, hvorefter man skal logge ind med Nem-ID, inden ansøgningen kan sendes.

Modtag lånetilbud

Når du har indsendt din låneansøgning, vil du inden for 15 minutter få et svar på, om du kan låne det ønskede beløb. I lånetilbuddet vil du kunne se vilkårene samt de præcise omkostninger. Herefter bestemmer du selv, om du tager imod tilbuddet, da en ansøgning er helt uforpligtende. Ønsker du at benytte dig af tilbuddet, skal du underskrive med Nem-ID, hvorefter du vil modtage pengene allerede dagen efter.