Lån penge online hurtigt

Lånetilbud er opdateret d. 11/08-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Lån penge online hurtigt

Det er vel ikke forkert at sige, at vi hver især går rundt og har drømme. Det kunne være drømmen om at købe en motorcykel, rejse til Thailand, springe i faldskærm eller istandsætte køkkenet. Men disse drømme er jo netop drømme, fordi de endnu ikke er blevet opfyldt, og da det ikke lige er hver dag, at chefen giver os lønforhøjelse, eller at vi vinder den store gevinst i Lotto, har vi heller ikke altid råd til at udleve vores drømme.

Derfor begynder et stigende antal danskere at låne penge via internettet, de såkaldte online lån. ”Og hvordan kan online lån være løsningen på problemet?”, tænker du måske. Det kan vi forhåbentligt give dig et svar på nedenfor.

Lån penge online hurtigt - Online lån har mange fordele

I de seneste år er der opstået et øget behov fra danskernes side om blandt andet at kunne låne penge på kort tid. De traditionelle pengeinstitutter har ikke kunnet imødekomme disse krav, og derfor har flere og flere opsøgt udbydere af kviklån, forbrugslån, SMS-lån med videre. Lånetyperne har nemlig det til fælles, at de giver kunderne mulighed for at få overført penge til deres konto hurtigt og nemt.

Lån penge hurtigt og nemt, hvis du ønsker fleksibilitet og adspredelse fra de sure og kedelige pligter i hverdagen.

Låneprocessen er hurtig og enkel

Netop fordi låneprocessen foregår online, kan både du og udbyder hele tiden være tilstede uden at skulle møde fysisk op for eksempel til et møde. Så lån penge hurtigt og nemt gennem MONEYBANKER.dk, da du via vores søgefunktion på kort tid kan danne dig et overblik over, hvad de mange udbydere på markedet kan tilbyde dig.

Intet krav om sikkerhed

Udbyderen stiller ikke krav om sikkerhed, når du ansøger om et online lån, som for eksempel ofte er en betingelse, for at du kan låne penge i en bank eller i et realkreditinstitut.

Du skal ikke oplyse om årsagen til lånet

Når det for eksempel drejer sig om et traditionelt pengeinstitut, bliver du som regel indkaldt til et møde af din bankrådgiver. Han vil ligeledes kræve svar på, hvad du vil bruge det ønskede lånebeløb på samt give udtryk for, om han mener, om lånet er relevant for dig eller ej. Hvis han ikke vurderer, at lånet er relevant, vil han heller ikke låne dig penge.

Hvis du til gengæld ansøger om et online lån, er der ingen bankansatte, der rynker brynene af dig. De respekterer, at årsagen til dit ønske om at tage et lån er en privat sag, og du bestemmer derfor helt selv, hvad du vil bruge pengene på.

Læg et budget, og undgå gældsspiral

Hvad enten du opsøger et pengeinstitut eller en udbyder af online lån, er det vigtigt at understrege, at du altid bør være bevidst om dine udgiftsposter for at kunne vurdere, om du overhovedet har råd til at tage et lån. Vi råder dig derfor til at fastlægge et budget, så du ved, hvor stort et beløb du har til rådighed hver måned.

Ud fra dit månedlige rådighedsbeløb er du i stand til at angive i søgefunktionen, hvor mange penge du har råd til at låne, samt hvor hurtigt du kan betale det lånte beløb tilbage. Så hvis du er bevidst om din økonomi, forhøjer du også dine chancer betydeligt for at få et lavt omkostningsniveau. Hvis du har lagt et budget, forenkler du ligeledes låneprocessen, fordi du har mulighed for at frasortere de låneudbydere, som ikke er relevante for dig, og behøver i stedet kun fokusere på dem der kan give dig et attraktivt tilbud.

Sådan godkendes du som ansøger

For at kunne godkendes som låneansøger skal du leve op til en række krav. Du ville nok kun låne penge ud til et familiemedlem eller en ven, hvis du vidste, at du ville få pengene igen. Det samme gælder for udbyderne af online lån.

Selvom låneprocessen er langt hurtigere og mere ligetil sammenlignet med eksempelvis et banklån, er der trods alt nogle få krav, som du som kunde skal leve op til for at kunne låne penge.

Du må ikke være registreret som dårlig betaler

De fleste låneudbydere ser helst ikke, at du er registreret i nogen skyldnerregistre, altså Ribers Kredit Information og Debitor Registret. Kort fortalt: Du er langt bedre stillet, hvis du ikke er registreret som dårlig betaler.

Der er dog visse låneudbydere, der godkender nogle ansøgninger, til trods for at ansøger er registreret som dårlig betaler. Hvis du er registreret i de to ovennævnte registre, anbefaler vi, at du kontakter det selskab, som du ønsker at låne penge hos, for at høre om dine lånemuligheder.

Du skal have fast arbejde og indkomst

Nogle udbydere vil gerne føle sig så sikre som muligt ved at have dig som kunde. Det betyder, at de gerne vil være sikre på, at du kan betale din gæld. Derfor forlanger nogle udbydere, at du har et fast arbejde og dermed en fast indkomst.

Det kan altså begrænse dine lånemuligheder en smule, hvis du lever på offentlige ydelser, for eksempel SU eller kontanthjælp.

Der kan i øvrigt være visse fordele for dig, hvis du er gift, da din partners indkomst kan forøge dine chancer for at kunne optage et lån.

Hvilken lånetype skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige typer af online lån på det danske lånemarked. Du kan få et hurtigt overblik over, hvilke behov den enkelte låntype opfylder herunder, så du har nemmere ved at vurdere, hvilket lån der passer bedst til dig.

Forbrugslån

I perioder kan man godt have lyst til at skrue lidt op for forbruget, for eksempel hvis man vil afsted på en velfortjent ferie, eller hvis man ønsker at forkæle sig selv – eller måske andre – med nogle nye møbler, en ny taske, nye sko eller noget helt fjerde. Nogle udbydere kræver dog, at du som kunde er fyldt 25 år.

Kviklån

Fordelen ved denne låntype har du muligvis allerede gættet: Låneprocessen er hurtigt overstået, og hvis din ansøgning bliver imødekommet, overføres pengene til din konto i løbet af nul komma fem. Hos nogle udbydere kan du låne helt op til 350.000 kroner, så derfor er dette lån ideelt for dig, hvis du går rundt med de helt ”store” drømme.

Derfor stiller udbyderne også lidt flere krav til dig sammenlignet med andre udbydere af online lån. Du skal blandt andet sidde klar med et NemID, så kreditor kan se, at du er tilladt adgang på offentlige sider. Derudover kræver mange udbydere, at du ikke er registreret i RKI (Ribers Kredit Information) og Debitor Registret, samt at du kan dokumentere, at du har en fast indkomst.

SMS lån

Et SMS-lån er ideelt for dig, hvis du gerne vil låne et mindre beløb. Lånet kan derfor være en god mulighed for dig, hvis der opstår et akut behov for penge – det kunne for eksempel være en ekstraregning, eller hvis din telefon lige pludselig ikke længere vil makke ret. Ulempen ved SMS-lån er dog, at den maksimale tilbagebetalingsperiode er forholdsvis kort.

Du kan læse mere uddybende beskrivelser under ”Låneformer” på vores hjemmeside.

Kom godt i gang med MONEYBANKER.dk's søgefunktion

På baggrund af dit fastlagte budget er du i stand til at angive dine oplysninger i vores søgefunktion. Det er ikke nødvendigt at skulle foretage en særlig avanceret søgning, da du kun skal angive tre oplysninger: Din alder, dit ønskede lånebeløb samt afbetalingsperioden, altså lånets løbetid.

Som udgangspunkt skal du være 18 år for at kunne ansøge om et lån gennem vores hjemmeside. Kort sagt: Du skal være myndig. Nogle udbydere af online forlanger dog, at deres kunder er minimum 20 år, og nogle kræver da endda en minimumsalder på 25 år.

Men hvis du netop har angivet din alder under søgningen, er det kun de udbydere, der er relevante for dig, der dukker op på resultatlisten.

Vores råd, når du låner penge

Vi ønsker, at du skal få den bedst mulige oplevelse, når du låner penge gennem os, og af den grund ønsker vi naturligvis, at du finder frem til det online lån, der passer bedst til dig.

Derfor har vi blandt andet valgt at holde vores hjemmeside fri for reklamer, så du ikke bliver forstyrret i låneprocessen. Derudover har vi placeret de mest populære udbydere blandt danskerne øverst på siden, så du kan se, hvem debitorerne har mest tillid til. Dette kan være en hjælp for dig i låneprocessen, men du skal dog stadig have i baghovedet, at de mest populære selskaber ikke nødvendigvis har det bedste tilbud til dig.

Du har også mulighed for at se på Trustpilots hjemmeside, hvad brugerne mener om det enkelte selskab, da brugerne både kan give låneselskaberne stjerner samt skrive uddybende kommentarer angående deres købsoplevelser.

Vi ønsker, at du føler dig i trygge hænder hos os, og derfor kan vores søgemaskine hjælpe dig med at finde det rette lån. Lån penge online hurtigt og enkelt ved at følge nedenstående guide.

Sammenlign lånudbyderne

Hvis du har indtastet dine oplysninger korrekt, vil søgefunktionen finde de lånetilbud frem, som er mest relevante for dig. Når du har dannet dig et overblik over søgemaskinens forslag, er det vigtigt, at du sammenligner lånene. Her skal du ikke sammenligne dem ud fra renten eller gebyrer, men i stedet for kun kigge på deres ÅOP, også kendt som årlige omkostninger i procent.

ÅOP’en medregner nemlig alle omkostninger, der er knyttet til det enkelte lån. Ved at sammenligne lånenes ÅOP kan du bedst vurdere, hvilke(t) der vil passe bedst ind i din økonomi.

Ansøg lån forskellige steder

Når du har sammenlignet lånene, skal du, så vidt det er muligt, udvælge minimum tre lånetilbud, som du finder attraktive. Derefter udfylder du en ansøgningsformular ved dem alle og sender dem afsted til udbyderne. Hvis udbyder imødekommer dine krav, får du et tilbud, som du kan vælge at sige ja eller nej til.

Det er nemlig ganske uforpligtende at ansøge om et lån, da du først binder dig til en aftale, når du har underskrevet en kontrakt og sendt den retur til udbyderen.

Når du har modtaget dine lånetilbud, er det vigtigt, at du igen sammenligner lånene i forhold til deres omkostningsniveau. Vores resultatliste er kun i stand til at vise dig vejledende informationer eksempelvis angående renten, og derfor kan denne være ændret en smule, når udbyderen har skræddersyet et helt konkret tilbud til dig.

Hvad er vores krav til dig som låneansøger?

For at kunne bruge vores servicetjeneste og for at kunne lade dig ansøge om et lån opstiller vi en række betingelser, nemlig at:

  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal være myndig
  • Du skal have dansk bopæl.

Hvis du har nogen som helst spørgsmål for eksempel angående låneprocessen, udbyderne, lånetyperne eller noget helt andet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder nemlig klar inden for 24 timer med et svar eller gode råd.