Lån penge online 18 år

Lånetilbud er opdateret d. 11/08-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Lån penge online 18 år

Penge hænger ikke på træerne og som ung, hvor der ofte ikke er så mange penge at gøre med, kan der være mange grunde til, at man har brug for at låne penge. Hvis man er i lære eller er studerende, kan det være svært altid at få pengene til at række, og det er ikke altid lige nemt at spare op til ferien, eller hvad man ellers har brug for penge til. Skal du på sommerferie eller skiferie, skal du have ny cykel eller andet, så er der dog hjælp at hente.

Det er nemlig ikke så svært at låne penge, som det har været. Dette skyldes især de mange online låneudbydere, som er blevet et hit gennem de sidste par år. Her kan man låne penge online uden at skulle ned i banken og forklare sin bankrådgiver, hvorfor den her skiferie er så vigtig. Låneudbyderne online stiller ikke spørgsmålstegn til, hvad pengene skal bruges på, så her kan man låne til lige, hvad man vil.

Lån penge online 18 år - Lånemuligheder som ung

Som ung kan det være svært at låne penge af banken, da de ofte vil mene, at ens indkomst, især hvis man er på SU, er for lille til at kunne betale et lån tilbage. De stiller store krav og vil som nævnt vide, hvad pengene skal bruges til. Her kan det være nemmere at anvende en af de mange online låneudbydere, som der findes på markedet.

Man skal dog være opmærksom på, at ens alder, også ved online låneudbyderne, har en betydning. For nemt at kunne overskue, hvilke låneudbydere der er relevante for dig, er moneybanker.dk en god hjemmeside at anvende. Her sammenlignes diverse online låneudbydere og der gives et overblik over, hvem der vil låne til unge, og hvor store beløb der kan lånes. Er du lige fyldt 18 år, er der ikke så mange udbydere at vælge i mellem.

Kan du derimod vente til du er fyldt 20, blive antallet af mulige låneudbydere allerede meget større. Er du 25 eller derover opfylder du samtlige af låneudbydernes krav til alder og kan altså frit vælge mellem dem alle sammen. Er din fødselsdag lige om hjørnet og fylder du 20 eller 25 år, kan det altså godt betale sig at vente med at låne, da udvalget af låneudbydere her forøges, hvorfor du har større mulighed for at vælge de bedste betingelser for dig.

Lån til studerende

Som studerende kan livet til tider være hårdt. Kalenderen er fyldt med skole, lektier, fritidsjob, sport, venner osv., men selvom man har travlt, og hverdagen står på både skole og arbejde, er økonomien sjældent så god, som man kunne ønske sig. SU’en til udeboende rækker kun lige knap til de faste udgifter som bolig, transport, mobil og mad.

Mange er nødt til at have et job ved siden af blot for at have råd til at leve, mens andre arbejder ekstra for også at kunne have det lidt sjovt. Trods ekstra arbejde kan det være svært at spare op til de større ting, som man går og ønsker sig. Flere vælger at optage SU lån, hvor de hver måned får et fast beløb udbetalt som supplement til deres SU. Dette kan være en nødvendighed for mange for at få hverdagen til at hænge sammen.

En af fordelene ved SU lån er, at det er nemt for studerende at få lov at låne, da lånene jo netop er beregnet til studerende, og der derfor ikke er noget med, at man ikke kan låne, fordi ens indkomst er for lav. En anden stor fordel ved disse lån er, at renten er lav, og at gælden først skal tilbagebetales, når man er færdig med at studere. Der er til gengæld også nogle ulemper ved at optage SU lån. En af ulemperne er, at lånet kommer som en ekstra indtægt hver måned, hvorfor man hurtigt vænner sig til det og måske kommer til at leve lidt for godt, så man pludselig står og har brug for at låne penge andre steder også.

En anden stor ulempe er, at det lånte beløb ofte bliver meget stort, da mange små beløb, som udbetales hver måned, ofte bliver større, end man lige regner med. Der løber renter på med det samme, og når man er færdig med at studere, er det ikke det fedeste i hele verdenen at starte sin karriere med at betale en stor gæld af. Når man endelig er færdiguddannet og skal ud at have et job, er man samtidig noget dertil, hvor mange drømmer om at starte en familie med hus, børn, og hvad der ellers hører til at dyre udgifter. Hertil skal der spares sammen, men står man med en stor SU gæld, er det ikke altid lige nemt.

Derfor bør man overveje nøje om et SU lån er nødvendigt, eller om man kan klare sig uden.

Undgå SU lån

Selvom SU lån ikke virker som det mest smarte, betyder det ikke, at lån er bandlyst. Et alternativ, man som studerende kan anvende, er netop de mange online låneudbydere. Selvom man har undgået et SU lån og får det til at rende rundt med sin SU og eventuelt et fritidsjob, kan der til tider godt opstå situationer, hvor der alligevel mangler lidt ekstra penge.

Dette kan f.eks. være til en velfortjent ferie. I sådanne tilfælde vil det være oplagt at låne penge på nettet, det er nemt og hurtigt, og der stilles minimale krav til dig som kunde. Disse lån skal tilbagebetales over relativ kort tid, hvorfor lånet hurtigt er ude af verden igen og altså ikke bliver en uoverskuelig gæld, der skal tilbagebetales over mange år.

Selvom renterne er højere ved de mange online låneudbydere, end de er på et SU lån, kan det derfor godt betale sig, da gælden til gengæld tilbagebetales hurtigt. På den måde kan man låne penge nu, tage på ferie eller købe den sofa, man længe har ønsket, og betale tilbage over en overskuelig periode. Herved kan man altså få det, man har brug for her og nu, uden at man behøver stifte en langvarig gæld, hvor man alligevel bare risikerer, at pengene bliver brugt på ekstra byture.

Lån til en ny start

Skal du til at studere, vil der typisk være en del omkostninger forbundet med din studiestart. Der skal købes computer, lommeregnere og bøger i dyre domme. Ofte er det også nu, man skal flytte hjemmefra, så også her skal man finde den helt store pung frem.

Har man ikke nogen særlig opsparing at trække på, kan det være svært at have råd til både indskud, møbler, køkkengrej, og hvad man nu ellers skal have for at klare sig. Her vil lidt ekstra penge gøre godt, og et online lån kan være en mulighed for at skaffe dem. Ved at låne pengene kan du få råd til at betale det hele nu, og betale dem tilbage over en kortere periode.

Det er dog ikke kun i forbindelse med studiestart, at der kan være mange omkostninger indblandet. Generelt er der ofte omkostningerne forbundet med at starte på noget nyt. Derfor kan det ligeså vel være, at du netop er færdiguddannet.

Når man bor i en studiebolig, må man kun bo der, så længe man studerer. Er man netop færdig, skal man derfor finde noget nyt at bo i. Ofte skal man til at arbejde og ser frem til at få flere penge mellem hænderne. Derfor vil man selvfølgelig også gerne have en lidt større bolig, noget der er større end de 20-30 kvadratmeter, man kommer fra, og noget med et ordentligt køkken og bad.

Problemet kan her være, at en lidt bedre lejlighed også koster lidt mere i indskud og kræver lidt flere møbler til at fylde pladsen. Har man været på SU gennem flere år, har det sandsynligvis ikke være opsparingen, der har vokset mest, og derfor kan det være svært at stå med alle de udgifter lige efter, man er færdiguddannet. Bor man i en studiebolig er der heller ikke mulighed for at vente med at flytte for derved at spare penge. Derfor kan det igen være nødvendigt at låne penge til at komme godt i gang med sit nye liv, hvor man ikke længere er studerende.

Det gode er, at hvis du har et job fremadrettet, vil du få en indtægt, der er væsentlig højere end din SU. Derfor vil det ikke være noget problem at skulle betale et lån tilbage, da du jo alligevel ikke er vant til at have ret mange penge at gøre med.

Kan du tilbagebetale lånet?

Inden man optager et lån, bør man altid stille sig selv det spørgsmål, om man kan tilbagebetale lånet. Selvom online lån for det meste er korte lån, der som nævnt tilbagebetales over en kort og overskuelig periode, skal det nævnes, at gælder godt kan blive stor og uoverskuelig. Dette kan blive tilfældet, hvis du optager lån, som du ikke kan betale tilbage.

Mangler du penge stort set hver måned, er det derfor en rigtig dårlig ide at begynde at optage lån for at kunne betale dine regninger, da du med stor sandsynlighed ikke vil have råd til at betale pengene tilbage. Ved man på forhånd, at man ikke har råd til at tilbagebetale et lånt beløb, bør man aldrig låne. I så fald vil der løbe yderligere renter på samt ekstra omkostninger, og her vil de høje renter hurtigt betyde, at det skyldige beløb vokser til en uoverskuelig størrelse. Derfor bør man altid overveje sin økonomiske situation, inden man skriver under på en låneaftale.