Lån penge nu og få dem med det samme

Lånetilbud er opdateret d. 11/08-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Lån penge nu og få dem med det samme

Står du og mangler penge nu og her til en uforudset udgift? Så kan onlinelån være en løsning for dig. Modsat banklån, hvor lånprocessen i gennemsnit tager en uge, kan du med et onlinelån have det lånte pengebeløb til rådighed på din konto samme dag, som du ansøger. Et onlinelån kan være på alt mellem 100 kr. og op til 350.000 kr. afhængigt af låntype og -udbyder.

Uanset hvad du skal bruge de lånte penge til lige nu, kræver online-lånudbydere ikke, du redegør for lånets formål. Du kan bruge pengene på det, du mangler, hvilket gør onlinelån til en fleksibel låntype.

Kviklån

En låntype, hvor du kan være sikker på at have penge til rådighed på din konto hurtigt, er kviklån. Lånudbyderen stiller ikke spørgsmål til kviklånets formål, og du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Det er en fordel for dig, der ikke ejer aktiver med større værdi (hus, bil, aktier etc.).

Når du har sendt din lånansøgning, vil du hos de fleste kviklån-udbydere få svar samme dag. Du kan udfylde en lånansøgningen hurtigt og enkelt på lånudbyderens hjemmeside, hvorefter ansøgning behandles automatisk. At ansøge om et kviklån kræver blot, du har internetadgang, og du undgår fysiske møder i banken. Det sikrer en hurtig lånproces, hvilket du kan læse mere om længere nede i denne artikel.

Hvis du skal bruge penge og vil optage et kviklån med det samme, kan du anvende MONEYBANKER’s søgemaskine til at skabe et overblik over forskellige lånudbydere af kviklån, og hvad de kan tilbyde dig.

SMS-lån

En anden mulighed til hurtige penge på kontoen er SMS-lån. Lånebeløbet ved SMS-lån er lavere end ved kviklån og er typisk mellem 500 og 3.000 kroner. Nogle udbydere af SMS-tilbyder at låne større beløb.

Fordelen ved at optage et SMS-lån er, at du får pengene på din konto indenfor få minutter. Ved SMS-lån skal du heller ikke stille sikkerhed for lånet. SMS-lån kan være en løsning, hvis du eksempelvis mangler penge sidst på måneden, eller hvis du får en uforudset regning, som du ikke selv har råd til at finansiere her og nu. Det er ikke nødvendigt, du har internetadgang for at kunne optage et SMS-lån.

SMS-lån kræver blot, du har en smartphone/mobiltelefon med signal, så du kan sende en SMS. Når du ansøger om at optage et SMS-lån skal du udfylde en formular med dit navn, telefonnummer og CPR-nummer. Efterfølgende modtager du en SMS, hvor du skal bekræfte, hvor meget du ønsker at låne. Du modtager pengene fra et SMS-lån med det samme.

Derfor er SMS-lån en ideel løsning for dig, der ønsker at få penge på kontoen med det samme.

En hurtig lånproces

Kort tid efter, du har sendt din lånansøgning til udbyderen af et kvik- eller SMS-lån, vil du modtage et låntilbud. Hvis låntilbuddet er attraktivt for dig, skal du blot underskrive lånaftalen med dit NemID. Når lånaftalen er godkendt, vil pengene i de fleste tilfælde være til rådighed på din konto indenfor få minutter.

Ventetiden varierer fra udbyder til udbyder. Størrelsen på lånet kan også have betydning for, hvor hurtigt du har pengene på din konto.

Grunden til den hurtige udbetaling er, at hele lånprocessen foregår elektronisk, hvilket gør den kort og nem. Både udbydere af kvik- og SMS-lån har en automatisk lånproces. Når du har sendt din ansøgning, er det et computersystem, der beregner udfra dine oplysninger, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

Den elektroniske og automatiske lånproces bevirker, at det tager få sekunder for udbyderne af SMS- og kviklån at behandle din lånansøgning. Modsat foregår lånprocessen i banken manuelt, hvilket medvirker til en væsentligt længere lånproces og lang ventetid.

Fordele og ulemper ved at låne hurtige penge

Hvis du vil optage et lån og har brug for penge på kontoen med det samme, er der både fordele og ulemper, du kan overveje. Det er vigtigt, at du ikke febrilsk optager et lån, da det at stifte gæld kan have betydning for din fremtidige økonomi. Det er altid en god idé at stille fordele og ulemper overfor hinanden i lånsammenhænge – uanset hvor akut du har brug for penge på kontoen.

Fordele ved at optage et hurtigt lån

 • Mangler du akut penge, kan du hos de fleste SMS- og online-udbydere få penge til rådighed på din konto indenfor kort tid. Alt efter udbyder kan det tage et par timer eller blot et par minutter. På den måde kan du sikre, at du får lånet udbetalt, når du rent faktisk står og mangler penge.

  Det kan mindske stress og jag i forbindelse med betaling af uforudsete udgifter.

 • Du skal ikke bruge tid på at tage i banken og afholde et eller flere møder, før du kan få lov til at låne.

 • Ved de fleste online-, kvik- og SMS-lån kan du slippe for at medsende dokumentation af eksempelvis din indtægt. Dog skal du altid kunne dokumentere din identitet.

 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Derfor er disse låntyper ideelle for dig, der ikke har større materielle værdier, men har akut brug for penge på kontoen.

Ulemper ved at optage et hurtigt lån

 • Gæld kan have konsekvenser for din fremtidige økonomi. Det gælder uanset, om du kan betale din gæld rettidigt, eller hvis du kommer i den situation, at du ikke kan afbetale din gæld.

 • Kvik- og SMS-lån har typisk en kort tilbagebetalingsperiode. Kan du ikke tilbagebetale lånet rettidigt, vil lånet højst sandsynligt blive pålagt ekstragebyrer. Det betyder, at lånet bliver dyrere.

  Det hænger sammen med, at lån kan have konsekvenser for din fremtid.

 • Du skal huske at have den månedlige ydelse for øje inden, du underskriver lånaftalen. Er den månedlige ydelse for høj til, at din økonomi kan klare det, løber du en stor økonomisk risiko.

 • Ved at optage et hurtigt lån er det ikke sikkert, du når at gennemtænke lånet og dets facetter.