Lån penge gratis

Lån penge gratis. Det er faktisk muligt at låne penge gratis. Læs hvordan på MONEYBANKER.dk og sammenlign samtidigt alle online lån lige her - Klik her!

573.327
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk

Lån penge gratis

Det er nok de færreste, der ikke kunne tænke sig en ekstra sjat penge på kontoen. Enten fordi de gerne vil bestille en velfortjent rejse, fordi de har en drøm om at få køkkenet istandsat, eller bare fordi de ønsker lidt mere økonomisk fleksibilitet i hverdagen. Men mange ved også, at det ikke er ligefrem er billigt at låne penge, fordi der både kommer renter og gebyrer oveni. Specielt renten på kviklån, forbrugs, hurtig lån og lignende er typisk høj, men nu har du faktisk mulighed for at låne penge helt gratis.

Lån penge gratis, både hurtigt og nemt

Der er en grund til, at mange danskere vælger at tage et forbrugslån: Det er nemt, låneprocessen er overskuelig og hurtigt overstået, og du får pengene overført til din konto i løbet af meget kort tid. For mange ansøgere er forbrugslån altså en meget bedre løsning sammenlignet med lån i et traditionelt pengeinstitut. Banklån og realkreditlån er ofte karakteriseret ved, at man bliver indkaldt til et møde, man skal stille kaution, man skal underskrive en masse papirer, man skal kreditvurderes, man skal kunne komme med nogle gode argumenter for, hvorfor man har brug for at låne penge og meget, meget andet.

Det er til gengæld ikke tilfældet med et forbrugslån. Tværtimod. Økonomi og penge kan være et sårbart og privat emne for mange, og det er ikke noget, man har lyst til at diskutere med alle og enhver. Og slet ikke fremmede mennesker, som ens bankrådgiver jo mere eller mindre er. Når du ansøger om et forbrugslån, stiller udbyderne ikke generende spørgsmål, og de beder heller ikke om en forklaring på, hvad pengene skal bruges til. De respekterer, at det er et privat anliggende.

Derudover kan du forvente en hurtig og enkel ansøgningsproces. Via vores hjemmeside får du nemlig et komplet overblik over markedets låneudbydere på et øjeblik. Vores oversigt er enkel og overskuelig, og derfor kan du hurtigt danne dig et indtryk af, hvad det enkelte låneselskab kan tilbyde dig.

Husk at kigge på omkostningerne

Netop fordi der er så mange fordele knyttet til kviklån, udbydes langt de fleste lånetilbud med en forholdsvis høj rente, da låneudbyderne jo også er interesserede i at få deres forretning til at kunne køre rundt. Forståeligt nok.


Der er dog flere ting, du kan gøre for at sænke dine låneomkostninger, men det kræver, at du træffer de rigtige beslutninger, og at du i hele taget låner penge med omtanke. Nedenfor vil vi forklare dig, hvordan du gør dette, da vi ønsker at skabe de bedste forudsætninger for, at du finder det lån, der passer bedst til dig og din økonomi.

Ansøg hos minimum tre låneudbydere

Det lyder måske som spild af arbejde, da du højst sandsynligt kun er interesseret i at låne penge ét sted. Men det kan i høj grad betale sig at sætte sig ind i, hvad den enkelte udbyder kan tilbyde dig, så du nogenlunde har en idé om, hvem der kan give dig de billigste lån. Via vores oversigt kan du hurtigt få et overblik, hvilke lån der har den laveste ÅOP.

Derfor er det vigtigt, at du udvælger de låneudbydere, som tilbyder de lån, du finder mest relevante for dig. Derefter skal du udfylde en ansøgningsformular hos hver enkelt udbyder. Hvis udbyderne hver især godkender din ansøgning, giver dig også et skræddersyet tilbud, som du enten kan vælge at takke ja eller nej til. Bare fordi du har udfyldt en ansøgningsformular, betyder det ikke, at du binder dig til nogen kontrakt. Det er nemlig helt uforpligtende at udfylde en ansøgningsformular, og derfor er du kun bundet til en kontrakt, når du har sat din underskrift.

Da du har fået tre forskellige tilbud at vælge imellem, har du højst sandsynlig også fået tre tilbud, hvor låneomkostninger er forskellige. Det er en fordel for dig, for så har du mulighed for at takke ja til det tilbud, der er billigst for dig, da du frit kan vælge mellem lånene. På den måde har du på bedste vis sikret dig, at du får en god låneoplevelse.

Når du så har udvalgt det lån, der er det bedste for dig, skal du blot sætte din underskrift med dit Nem-ID og sende kontrakten retur til udbyder. Derefter skal du blot læne dig tilbage og glæde dig over, at du snart kan begynde at udleve dine drømme – store som små – da pengene bliver overført til din bankkonto i løbet af få dage.

ÅOP er din økonomiske rådgiver

ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Det vil sige, at ÅOP’en viser dig, hvad dit lån samlet set kommer til at koste dig om året, fordi den både tager højde for gebyrer, renten og administrationsomkostninger. På den måde er du sikker på, at du ikke overser nogen omkostninger ved dit lån. Mange låneansøgere er sandsynligvis tilbøjelige til kun at kigge på renten, når de leder efter lån. Og renten er naturligvis også en god indikator for, hvor billigt eller hvor dyrt dit lån bliver, men bare fordi renten er lav, er der stadig sandsynlighed for, at der er en masse gebyrer, du skal betale. Og så ender lånet i sidste ende altså ikke med at blive særligt billigt for dig alligevel.

ÅOP’en er altså både vigtig, når du skal vurdere det enkelte lån, men også når du skal sammenligne lånene med hinanden. Du skal desuden være opmærksom på, at ÅOP er bedst at tage udgangspunkt i for de lån, som er mere langsigtede. Og hvis du har fulgt konceptet ”lån penge gratis” skal du naturligvis heller ikke bekymre dig om ÅOP’en.

… Medmindre du vælger ”lån penge gratis”-konceptet

Ofte hører man, at hvis noget er for godt til at være sandt, så er det, fordi deterfor godt til at være sandt. Men ikke i det her tilfælde. Det er rent faktisk muligt for dig at låne penge gratis. Hos Vivus.dk har du mulighed for at låne op til 4.000 kroner, når du låner penge via dem første gang. Det er en stor fordel for dig, hvis du akut står og har brug for penge, for eksempel hvis din telefon skal repareres, hvis ledningen til din computer går i stykker, eller hvis du ganske enkelt har fundet et par sko, som du baremåeje nu og her. På vivus.dk får du desuden svar på din låneansøgning inden for et minut!


”Lån penge gratis”-konceptet kan også være attraktivt for dig, hvis du aldrig har prøvet at låne penge før. Som udgangspunkt skal man så vidt muligt undgå at låne penge, men det er langt de færreste, der kommer gennem livet uden at skulle tage en eller andet type lån. Hvis du prøver ”lån penge gratis”-konceptet får du et mindre indblik i, hvad det vil sige at låne penge, hvad der kræves af dig som låneansøger, og du lærer ikke mindst, at du bør have et overblik over din økonomi, så du er sikker på, at du kan betale din gæld tilbage. I det her tilfælde skal du så kun tænke på at betale det lånte beløb tilbage igen, og derfor glemme alt om renter, gebyrer og administrationsomkostninger. Det kan virke mere overskueligt for dig, hvis du som sagt kaster dig ud at låne penge for første gang.

Du skal dog være opmærksom på, at hos Vivus.dk skal de lånte penge betales tilbage inden for 30 dage. Men da der kun er tale om et par tusinde kroner, nogle gange lidt mere og nogle gange lidt mindre, er lånets løbetid forholdsvist overskueligt og overkommeligt for de fleste.

Kom godt i gang med MONEYBANKER.dk’s søgefunktion

MONEYBANKER.dk har dygtiggjort sig inden for lån, der er karakteriseret ved at være nemme, bekvemme og overskuelige, og vi står til din rådighed, når du skal ansøge. Hvis du bruger vores søgefunktion, når du ansøger, kan du nemt danne dig et overblik over det danske lånemarked. Vores søgefunktion kan bedst hjælpe dig, hvis du angiver tre følgende oplysninger: Lånebeløbet, din alder og lånets løbetid.

Lånebeløb - Hvor mange penge vil du låne?

For overhovedet at kunne tage et lån er det vigtigt, at du ved, hvor mange penge du ønsker at låne. Det er ligeledes vigtigt, at du ved, hvor mange penge dukanlåne, altså hvor stort et lån din privatøkonomi kan rumme. Derfor vil vi gerne understrege, hvor vigtigt det er, at du har et komplet og nøjagtigt overblik over din økonomi. Det betyder, at du skal have styr på dine udgiftsposter og dine indtægter. Ud fra disse udregninger skal du lægge et budget, så du ved, hvor mange penge du har til rådighed hver måned. Dit rådighedsbeløb angiver mere eller mindre, hvor meget du er i stand til at låne, men du skal naturligvis også huske at medregne låneomkostninger.

Det er desuden vigtigt, at du angiver et realistisk lånebeløb, da det er meget afgørende for, hvilke låneudbydere søgefunktionen finder frem til dig på resultatlisten. Der er nemlig stor forskel på, hvor meget udbyderne tilbyder den enkelte kunde. For eksempel er der nogle kviklånsudbydere, der ”kun” giver lånetilbud på 20.000 kroner, mens andre tilbud lyder på helt op til 300.000 kroner.

Alder - Hvor gammel er du?

I vores søgefunktionen er 18 år den laveste alder, du kan angive. Det skyldes, at du skal være myndig for at kunne låne penge. Nogle låneudbydere kræver desuden, at deres kunder er fyldt 21 år. Forklaringen på dette er simpel: Udbyderne ønsker at give deres kunde den bedst mulige låneoplevelse, og derfor er de nødt til at målrette deres produkter. Her spiller alderen blandt andet en vigtig rolle.

Løbetid - Hvor hurtigt kan du betale lånet tilbage?

Lånets løbetid angiver, hvor lang tid du skal bruge på at betale din gæld tilbage. Her er det igen vigtigt, at du tager udgangspunkt i dit fastlagte budget, da det er en god indikator for, hvor lang tid det vil tage for dig at tilbagebetale lånet inklusiv omkostningerne.

Når du tager små lån, som for eksempel kun lyder på et par tusinde kroner – måske lidt mere eller mindre – er der ofte også en kort afbetalingsperiode knyttet til lånet. Det gælder især for SMS-lån, hurtig lån og så videre. Ved kviklån og forbrugslån er afbetalingsperioden typisk betydeligt længere: Hos mange lyder løbetiden på minimum et år, og ved andre kan du endda bruge en længere årrække på at afbetale på dit lån.

Hvis du har yderligere spørgsmål til låneprocessen eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ellers ønsker vi dig held og lykke med dit lån!

Lån penge Lån penge gratis
  • Resurs Bank
  • Cashper
  • Anna Finans
  • Express Bank
  • Lynlån
  • Tag et lån
  • Onlinelån uden dokumentation
  • Bedste lån
  • Lån penge privat