Lån online

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  14 punkter

 • Læsetid

  17 minutter

 • Siden er opdateret

  27/05-2022

Lån online

Er din computer pludselig brændt sammen? Eller er din cykel blevet gammel og slidt? Eller går du bare rundt med et ønske om at rejse til varmere himmelstrøg? For at kunne opfylde de behov eller de drømme, som du har, kræver det næsten altid en ekstra sjat penge på lommen. Og hvis du samtidig skal kunne dække omkostningerne til husleje, indkøb, regninger og meget andet, er det ikke sikkert, at der er særlig mange penge tilbage til selvforkælelse og oplevelser.

Dine drømme og ønsker behøver nødvendigvis ikke være langt uden for rækkevidde, for med et lån online er de stort set kun et klik væk. Er du ikke overbevist? Så læs med her.

Lån online – nemt og hurtigt

Internettet skaber mange muligheder og er ikke mindst med til at gøre hverdagen lettere for mange. Derfor er det sandsynligvis heller ikke overraskende, at du kan ansøge om et lån online. Det kan ikke blive mere simpelt, for sammenlignet med et lån i banken eller ved et realkreditinstitut er ansøgningsprocessen vedrørende forbrugslån og kviklån hurtigt overstået, hvilket betyder, at du har dine penge på kontoen i løbet af få dage.

Hvad kan MONEYBANKER.dk tilbyde dig?

MONEYBANKER.dk kan hjælpe dig et langt stykke hen ad vejen i ansøgningsforløbet, da du via vores hjemmeside nemt og hurtigt kan finde frem til det forbrugslån eller kviklån, der passer bedst til dig og din privatøkonomi. MONEYBANKER.dk stiller nemlig en søgefunktion til rådighed for dig, så du hurtigt kan skabe et overblik over de forskellige låneudbydere, der findes på markedet.

Med vores service kan du hurtigt blive klogere på, hvad den enkelte udbyder kan tilbyde dig, og søgemaskinen hjælper dig hurtigt med at udplukke de udbydere og de lån, som er relevante for dig.

Det er vigtigt for os, at du som kunde ikke bliver forstyrret under ansøgningsprocessen, og dermed muligvis påvirkes til at træffe de forkerte valg. Derfor skal vores service være objektiv. Vi har bevidst valgt at placere søgemaskinen øverst på hjemmesiden for at sikre, at den bliver sat mere i fokus end de forskellige låneudbydere.

Vi opfordrer dig derfor til at bruge søgetjenesten, inden du udvælger nogen udbydere.

Vi har desuden valgt at holde vores hjemmeside fri for reklamer, så de ikke er til gene for dig i låneprocessen.

Lån online - Sådan bruger du søgefunktionen

Via søgefunktionen på vores hjemmeside har du mulighed for at finde frem til det lån, der er mest relevant for dig, og som efterkommer dine krav.

Første trin: Indtast dine søgekriterier

Søgefunktionen tager højde for, at hver enkelt låntager har sine egne unikke behov og forudsætninger. Derfor skal du angive din alder, og det beløb du ønsker at låne, så oversigten kun viser de lånetilbud, som lever op til dine personlige forventninger.

Andet trin: Sammenlign lånene

Nu, hvor du har et overblik over, hvilke lånudbydere der kan give dig de lånetilbud, der passer bedst til dig, er det vigtigt, at du sammenligner lånene i forhold til, hvor meget du kan låne, samt tilbagebetalingsperioden og renten. På den måde indskrænker du din søgning yderligere, da du kan udvælge de tilbud, der tiltaler dig mest.

Uanset hvor mange eller hvor få penge du ønsker at låne, ved vi hos MONEYBANKER.dk, at du ønsker at have adgang til oplysninger om den enkelte låneudbyder. Derfor har du mulighed for at klikke dig videre, så du kan læse mere om udbyderne.

Vi vægter desuden højt, at du føler, at du er i trygge hænder, når du låner penge. Derfor kan du på Trustpilots hjemmeside danne dig et overblik over, hvordan andre kunder har oplevet den enkelte udbyder, da brugerne både har mulighed for at give udbyderne en karakter fra 1 til 5 samt skrive uddybende kommentarer.

Tredje trin: Ansøg og lån online nu

Når du har indskrænket din søgning, anbefaler vi, at du udvælger minimum tre udbydere, som du gerne vil låne penge af. Det lyder muligvis en anelse overvældende at skulle ansøge hos så mange udbydere, men det er ganske uforpligtende, da du ikke binder dig til nogen aftale, før du har underskrevet en kontrakt.

Men hvorfor er det så så vigtigt at ansøge hos minimum tre udbydere? Svaret er meget ligetil: Det er ganske enkelt for at sikre, at du får tilbudt det bedst mulige lån. Hvis du for eksempel kun ansøger hos én udbyder, får du dermed også kun ét tilbud. Og derfor ved du heller ikke, om du er gået glip af et lånetilbud, der var bedre og ikke mindst billigere for dig.

Hvis du derimod ansøger om tre forskellige lån, kan du bagefter sammenligne de tre udbydere, i forhold til hvad de kan tilbyde dig. Selvom du tidligere i ansøgningsprocessen dannede dig et overblik over, hvordan blandt andet tilbagebetalingsperioden og renten så ud hos den enkelte udbyder, er det alligevel vigtigt, at du igen sammenligner lånenes kriterier og indhold med hinanden.

Søgefunktionen viser eksempelvis kun en vejledende rente, men når du ansøger om et konkret tilbud, er det endelige lån blevet skræddersyet til dig, og derfor kan rentesatsen være ændret en smule. Det samme gælder for tilbagebetalingsperioden, samt det samlede beløb som udbyderen vil låne til dig.

En god fingerregel er at sammenligne lånene ud fra den ÅOP, der er angivet.

Hvad er ÅOP, når du søger lån online?

ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent. ÅOP’en oplyser altså, hvad lånet samlet set kommer til at koste dig, da blandt andet renten og diverse gebyrer er medregnet. For selvom renten på et lån er det laveste på hele resultatlisten, er lånets ÅOP ikke nødvendigvis det laveste, da du muligvis kan have overset nogle gebyrer.

ÅOP giver dig derfor et komplet overblik over omkostningerne ved det enkelte lån.

Fordele ved lån online

Selvom der er måske er uenighed om, om man skal sige forbrugslån, kviklån, hurtiglån eller noget helt fjerde, er der trods alt enighed om, hvilke muligheder låntypen skaber: Frihed og fleksibilitet. Og det er uden tvivl noget, der tiltaler mange danskere, for forbrugslånenes succes er ikke til at tage fejl af.

Enkelt og hurtigt

Du kan låne penge på et øjeblik, fordi du kan ansøge om et lån online. Det er altså ikke kun selve lånet, der giver dig fleksibilitet, men også låneprocessen, for du kan nemlig låne penge, uanset hvor i verden du befinder dig, og uanset hvilket klokkeslæt det drejer sig om.

Låneudbyderne er hurtige til at svare på din ansøgning, da der typisk kun går mellem 15 og 60 minutter, før du hører fra dem. Når din ansøgning er blevet godkendt, og når du selv har takket ja til tilbuddet, bliver det aftalte beløb overført til din bankkonto i løbet af få dage.

Ingen ubehagelige spørgsmål, og intet krav om sikkerhed

Når du for eksempel ansøger om et lån i banken, bliver du kreditvurderet, og din bank vil blandt andet også spørge ind til din arbejdssituation, din privatøkonomi, og hvad pengene skal bruges til.

Når du til gengæld ansøger om et forbrugslån, stiller låneudbyderne ingen ubehagelige spørgsmål. De respekterer, at kunden ønsker at værne om sit privatliv og ikke nødvendigvis har lyst til at involvere udbyderen i, hvad pengene skal bruges til. Hvad du vil bruge pengene på, er altså helt op til dig selv.

Modsat banker og realkreditinstitutter stiller udbydere af forbrugslån heller ikke krav om sikkerhed, når du låner penge hos dem, hvilket også er årsagen til, at processen for ansøgningen hurtigt er overstået.

Ulemper ved lån online

Forbrugslån har den ene ulempe, at de udbydes med en forholdsvis høj rente – og det gør sig gældende, uanset hvilken udbyder du vælger. For at minimere omkostningsniveaet så vidt muligt, er det ikke kun vigtigt at ansøge hos minimum tre udbydere. Det er mindst lige så afgørende, at du danner dig et grundigt overblik over din privatøkonomi, før du skriver under på en kontrakt.

Når du har et overblik over din privatøkonomi, bliver du også i stand til at kunne danne dig et overblik over dit månedlige rådighedsbeløb. Det er vigtigt at være bevidst om, hvor mange penge du har til rådighed, så duved, hvor meget du har mulighed for at låne, samt hvor hurtigt du kan betale pengene tilbage igen.

Hvis du ikke gør dig disse vigtige overvejelser, risikerer du, at du kommer til at låne et for stort beløb, som du ikke er i stand til at betale tilbage igen.

Kan alle ansøge om et lån gennem MONEYBANKER.dk?

Det er vigtigt for os, at vi tilbyder en service, der favner så bredt som muligt, da vi ved, at behovet for at kunne tage et forbrugslån er stort blandt danskerne. Men det er samtidig også nødvendigt at stille en række krav til dig som ansøger, før du kan komme i betragtning til et lån.

Kravene er følgende:

 • Du skal have dansk statsborgerskab
 • Du skal have bopæl i Danmark
 • Du skal være myndig

Hvis du er fyldt 18 år, er du myndig. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du har en værge, som har ansvaret for din økonomi, opfylder du ikke sidstnævnte krav. Hvis du er i tvivl om, om det er tilfældet for dig, kan du blive klogere ved at læse myndighedslovet på Retsinformation.dk.

Du skal også være opmærksom på, at adskillige udbydere ikke godkender dårlige betalere, det vil sige personer, som enten er registreret i Ribers Kredit Information (RKI) eller Debitor Registret. Låneudbyderne driver jo en forretning, og hvis du er registreret som dårlig betaler, er der typisk også en højere risiko for, at de ikke kan få de penge tilbage, som de har lånt dig.

Enkelte udbydere vil dog gerne låne penge ud til personer, som er registreret i de to førnævnte registre. Vores råd er, at du kontakter den enkelte udbyder for at høre mere om, hvilke muligheder du har hos dem.

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
660.440
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.